تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 1126 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_beiknejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    هاردم سیگیته با ظرفیت یک ترا
    چند باری اون رو به پورت یو اس بی ستاپ باکس زدم
    اخیرا هنگامی که به کامپیوترم میزنم،اون رو شناسایی میکنه اما تو My computer نشون نمیدش
    لطفا راهنمایییم کنید
    متشکرم.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اخطار همه چیز رو گفته شما باید partion table هارد رو gpt کنید روی سیستون برای اینکار از کل اطلاعات بکاپ بگیرید و در یک فضای ذخیره سازی و هارد دیگه بریزید سپس وارد نصب ویندوز 8.1 بشین در قسمت repair ویندوز command rate رو بزنید منتها قبلش تمام پارتیشن ها رو باید پاک کنید که کل هارد بشه unlocated سپس در دستورات cmd تایپ کنید
    cd\>
    diskpart
    list disk
    select disk number
    به جای نامبر شماره دیسک که در لیست دیسک است رو وارد میکنید
    convert gpt
    سپس پارتیشن بندی میکنید هارد رو
    دوباره سلام
    ممنون انجام دادم فقط یه چیزی:

من روی همین پارتیشنی که داشتم ویندوز 7 و 8 رو راحت نصب میکردم ولی 8.1 نمیشد. که با راهنمایی شما پارتیشن رو فرمت کردم ولی هنوز ویندوز رو نصب نکردم که ببینم نصب میشه یا نه؟ ( چون یه کار فوری پیش اومده مجبورم برم )
    فقط یه سئوال: همونطوری که قبلا گفتم وین 7 و 8 نصب میشد.الان با این دستوراتی که فرمودین ، اگه ویندوز 8.1 نصب بشه بعدا مشکلی واسه نصب وین 7 یا 8 ایجاد نمیشه>یعنی میتونم دفعات بعدی بدون انجام اینکارا وین 7 یا 8 نصب کنم؟
    ممنون
    Last edited by hamidreza2010; 25-09-2013 at 15:38.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بیشتر مال بدسکتور و سکتور delay است با نرم افزار hdd regenrator و فرمت سطح پایین تست کردین ؟
    نه هنوز.اگه فرمت سطح پایین کنم اطلاعات روی هاردم اسیبی نمیبینه ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    هاردم سیگیته با ظرفیت یک ترا
    چند باری اون رو به پورت یو اس بی ستاپ باکس زدم
    اخیرا هنگامی که به کامپیوترم میزنم،اون رو شناسایی میکنه اما تو My computer نشون نمیدش
    لطفا راهنمایییم کنید
    متشکرم.
    یک عکس از disk managment بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه هنوز.اگه فرمت سطح پایین کنم اطلاعات روی هاردم اسیبی نمیبینه ؟
    چرا همه اطلاعاتتون پاک میشه و ریکاوری نرم افزاری هم به مشکل میخوره

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوباره سلام
    ممنون انجام دادم فقط یه چیزی:

من روی همین پارتیشنی که داشتم ویندوز 7 و 8 رو راحت نصب میکردم ولی 8.1 نمیشد. که با راهنمایی شما پارتیشن رو فرمت کردم ولی هنوز ویندوز رو نصب نکردم که ببینم نصب میشه یا نه؟ ( چون یه کار فوری پیش اومده مجبورم برم )
    فقط یه سئوال: همونطوری که قبلا گفتم وین 7 و 8 نصب میشد.الان با این دستوراتی که فرمودین ، اگه ویندوز 8.1 نصب بشه بعدا مشکلی واسه نصب وین 7 یا 8 ایجاد نمیشه>یعنی میتونم دفعات بعدی بدون انجام اینکارا وین 7 یا 8 نصب کنم؟
    ممنون
    فکر نکنم رو سون 64 بیت که جدول پارتیشن gpt داره بشه ویندوز نصب کرد چون در صورتی بوت ساپورت میشه که uefi ساپورت باشه و ممکنه نیاز باشه تغییر بدین دوباره من اینو تست نکردم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

فکر نکنم رو سون 64 بیت که جدول پارتیشن gpt داره بشه ویندوز نصب کرد چون در صورتی بوت ساپورت میشه که uefi ساپورت باشه و ممکنه نیاز باشه تغییر بدین دوباره من اینو تست نکردم
    ممنون
    خدا لعنت کنه مایکروسافت رو
    این چه مسخره بازیه درآورده.وین 7 و 8 راحت نصب میشه.این 8.1 چیه که این همه گرفتاری داره نصبش:

فقط یه چیز دیگه
    من همون کاری که گفتین رو کردم ولی موقعی که اومدم پارتیشن بندی کنم دوباره همون پیام خطا رو داد ولی وقتی پارتیشن بندی نکنم ، درست میشه و راحت نصب میشه
    الان..............
    میخوام بگم من چجوری در ادامه تبدیل gpt تحت همون cmd کل هارد رو پارتیشن بندی کنم؟
    میخوام 7 تا درایو درست کنم.بیزحمت واضح بگین.
    نحوه پارتشین بندی و تعیین مقدار هر درایو و ..... تحت cmd
    واقعا ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون
    خدا لعنت کنه مایکروسافت رو
    این چه مسخره بازیه درآورده.وین 7 و 8 راحت نصب میشه.این 8.1 چیه که این همه گرفتاری داره نصبش:

فقط یه چیز دیگه
    من همون کاری که گفتین رو کردم ولی موقعی که اومدم پارتیشن بندی کنم دوباره همون پیام خطا رو داد ولی وقتی پارتیشن بندی نکنم ، درست میشه و راحت نصب میشه
    الان..............
    میخوام بگم من چجوری در ادامه تبدیل gpt تحت همون cmd کل هارد رو پارتیشن بندی کنم؟
    میخوام 7 تا درایو درست کنم.بیزحمت واضح بگین.
    نحوه پارتشین بندی و تعیین مقدار هر درایو و ..... تحت cmd
    واقعا ممنون

شما الان پارتیشن تیبل رو gpt کردین باز هم نمیتونید پارتیشن بندی کنید هارد رو یا محدودیت در تعداد پارتیشن دارین ؟ من درست متوجه نشدم

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

شما الان پارتیشن تیبل رو gpt کردین باز هم نمیتونید پارتیشن بندی کنید هارد رو یا محدودیت در تعداد پارتیشن دارین ؟ من درست متوجه نشدم
    ببینید من تحت همون cmd تبدیل به gpt کردم ولی بلد نیستم با همون cmd پارتیشن بندی کنم.مجبورم موقع نصب ویندوز ( اونجایی که درایو برای نصب انتخاب میکنی ) اونجا پارتیشن بندی کنم و وقتی اینکارو میکنم بازم همون مشکل قبلی پیش میاد:پس کلا:

1- شما فرمودین تحت cmd تبدیل به gpt بکنم که انجام دادم ، فقط بیزحمت بگین چجوری در ادامه توی همون cmd پارتیشن بندی کنم ؟ ( میخوام 7 تا درایو درست کنم چجوری پارتیشن بندی کنم و برای هر درایو حجم تعیین کنم توی cmd ؟ )

2- توی این عکس که مال یه سیستم دیگه هست ، اون 2 تا درایو برای چی هستند و چجوری حذفشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا من اونا رو ایجاد نکردم بخدا.خودشون اومدن.فقط میخوام هر جوری شده بدون اینکه به بقیه اطلاعات آسیبی برسه حذفشون کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم به هر دو سئوال جواب بدین
    Last edited by hamidreza2010; 25-09-2013 at 23:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببینید من تحت همون cmd تبدیل به gpt کردم ولی بلد نیستم با همون cmd پارتیشن بندی کنم.مجبورم موقع نصب ویندوز ( اونجایی که درایو برای نصب انتخاب میکنی ) اونجا پارتیشن بندی کنم و وقتی اینکارو میکنم بازم همون مشکل قبلی پیش میاد:پس کلا:

1- شما فرمودین تحت cmd تبدیل به gpt بکنم که انجام دادم ، فقط بیزحمت بگین چجوری در ادامه توی همون cmd پارتیشن بندی کنم ؟ ( میخوام 7 تا درایو درست کنم چجوری پارتیشن بندی کنم و برای هر درایو حجم تعیین کنم توی cmd ؟ )

2- توی این عکس که مال یه سیستم دیگه هست ، اون 2 تا درایو برای چی هستند و چجوری حذفشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا من اونا رو ایجاد نکردم بخدا.خودشون اومدن.فقط میخوام هر جوری شده بدون اینکه به بقیه اطلاعات آسیبی برسه حذفشون کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم به هر دو سئوال جواب بدین
    تحت cmd که نمیشه از همون نصب ویندوز باید پارتیشن بندی کنید

اون دو تا پارتیشن رو نباید پاک کنید یکی مال syste, recovery است فایل های بوت و حیاتی سیستم توش است یکی دیگه هم مال uefi است

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •