من هم این چند وقت اخیر مشکل دیسکانکت شدن ندارم اما بعضی شبها سرعت مثلا برای چند دقیقه کاملا 0 میشه ! و بعدش خودبخود به حالت نرمال برمیگرده ! مثل مریضی که به کما فرو میره اما نمیمیره بعدش به هوش میاد ! فکر میکنم این حالت برا اکثر دوستان پیش میاد و بی ارتباط با نوسان سرعت نیست .
اما یه نکته جالب که چند بار بهش برخوردم اینه که همون طوری که گفتم سرعت از ساعت 1 شب الی 3:15 بین 40 تا 50 کیلو بایته که دقیقا از ساعت 3:15 به 100 الی 110 می رسه اما اگه به هر دلیلی مودم رو بعد از ساعت 3:15 ریست کنید ( یا به هر دلیل خود کامپیوتر ری استارت بشه ) دیگه تا ساعت 6 صبح هرگز سرعت به 110 بر نمی گرده و تا ساعت 6 زیر 50 کیلو بایت خواهد بود !!!
یعنی دوستانی که به هر دلیل دانلود شبانه میذارند و شبها دیسکانکت میشن ( حتی اگه سیستم رو طوری تنظیم کرده باشن که مجدد راه اندازی و کانکت بشه ) چون تا خود صبح سرعت از سقف 50 کیلو بایت بالاتر نمیره در نتیجه صبح میبینن میزان دانلودشون خیلی کمتر بوده ! مگه اینکه این ریست شدن یا قطع شدن قبل از ساعت 3:15 باشه !!! یعنی کسی که ساعت 3:14 شب هم کانکت میشه می بینه بعد از 1 دقیقه سرعتش عین روز میشه ولی اگر مثلا 4 صبح کانکت کنه به احتمال خیلی زیاد سرعتش عین ساعت 1 پایین تر خواهد بود و جالبه حتی اگر بعد از ساعت 3:15 از چیز پی ان استفاده بشه و دوباره به حالت عدی برگردید باز هم سقف سرعت کاهش پیدا میکنه !
احتمالا این قضیه به نحوه تنظیم برنامه مدیریت سقف سرعت سرور برمیگرده که با اختصاص آی پی جدید سقف سرعت مشابه ساعت 1 در نظر گرفته میشه.
در یک کلام به نظر می رسه برنامه مدیریت سرعت به یوزر هایی اجازه افزایش سقف سرعت بعد از ساعت 3:15 رو میده که قبل از این ساعت کانکت بوده باشند و بعد از این ساعت هم به هر دلیل ( مثل قطع ارتباط و ... ) آی پی شون تغییر نکنه !