ممنون
راستش من اصلا وارد نیستم . برایه خانواده میخوام که عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بسته و همچنین فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
کانن 550D کار باهاش راحته???
ممنون
راستش من اصلا وارد نیستم . برایه خانواده میخوام که عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بسته و همچنین فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
کانن 550D کار باهاش راحته???
چون دوربين حرفه ايه ، كار باهاش يكم سختتره تا دوربين هاي معمولي. نه اينكه نتوني ياد بگيري. بعد از چند مدت ياد ميگيري. ولي بخواي بدي يه نفر ديگه عكس بگيره ممكنه بعضي جاها به مشكل بخوري.
ولي دوربين خيلي خوبيه ... خودم هم قصد دارم همين مدل يل 500D رو بگيرم.
550D عکسهاش تو محیط بسته دون دون نداره قسمتايه عقب??
فیلم برداری و عکاسيش تو شب چطوره?
دوست عزیز ؛
اگه خیلی دوست ندارید وارد مسائل فنی و تخصصی عکاسی بشید و فقط کیفیت بسیار عالی عکس براتون مهمه ، من به شما دوربین NEX-5 سونی رو که به تازگی اومده پیشنهاد می کنم . این دوربین کیفیت خروجی SLR رو در کنار ابعاد بسیار جمع و جور داره . در ضمن عملکرد و راحتی کار با این دوربین خیلی به دوربین های کامپکت نزدیکه .من خودم عکس های این دوربین رو در سایت DPREVIEW می دیدم واقعا باور نکردنی بود . قیمت این دوربین در حال حاضر در حدود 900 تومنه و کیفیت فیلم برداری اون FULL HD 1080i هست . توصیه می کنم این دوربین رو هم از نزدیک ببینید .
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
دوست عزیز نویز در ایزوهای بالا در هر دوربینی وجود داره ... ولی در دوربین های slr نسبت به مدل های کامپکت خیلی خیلی کمتره .
شما اینده عکاسی تون رو چه جوری میبینید (دوست دارید چه جوری باشه)
شما به دوربینی مثل FZ100 هم میتونید فکر کنید
نظر من هم FZ100 و با قیمتی بالاتر NEX5 سونی که عزیزان دیگه گفتند گزینه های بسیار خوبی برای شما![]()
من برایه خونه میخوام که عکسهاشو همچنین فیلم برداریش عالی باشه
550D با 500D کیفیت عکسهاشو فیلم برداریش باهم فرق داره??
سلام
به نظر من شما اصلا به دوربینهای حرفه ای فکر نکنید چون علاوه بر هزینه بالایی که برای شما داره دردسرهای زیادی هم به دنبال داره
بهتره اول نیازهای خودتون رو مشخص کنید دقیق( به خصوص اندازه دوربین ) بعد بهتر میشه مدلی رو معرفی کرد
دوربین حرفه ایه ... سنسوره داره این هوااااا![]()
نویزش اینقدر کمه که از این بهتر نمیشه دید .
فیلم برداریش که فک کنم HD هست ... مطمئنا با این سنسورهای قوی کیفیت بالایی داره. اگه بتونی نمونه فیلم ببینی ازش خوب میشه.
ولی این دوربین رو با دوربین های معمولی مقایسه نکن. کیفیتش اگه واقعا کمی با تکنیک های عکاسی آشنا باشی بسیار عالیه .
1-عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بسته
2- فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
3-نویزش کم باشه
همینd550 رو بگیرم?
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)