تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 2376 اولاول ... 23763768772773373473573673773873974074174778783712371737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

علی علیزاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    در دربی از حیثیت استقلال دفاع می کنیم// تغییر مدیریت شوک بسیار خوبی برای ما بود

تهران –خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم استقلال تهران با دشوار توصیف کردن بازی دربی گفت: بدون شک تمام تلاشمان را برای شکست پرسپولیس و دفاع از حیثیت استقلال به کار خواهیم برد.
    علی علیزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: اهمیت این دیدار بقدری است که هیچ یک از دو تیم دوست ندارند بازنده بازی باشند ولی در این راه تیم ما انگیزه ای دو چندان دارد چراکه می خواهیم با این برد دل هوادارنمان را به دست بیاوریم.
    علیزاده در خصوص برنده بازی دربی به ایسکانیوز گفت: به عقیده من هر تیمی که در این دیدار از لحاظ روحی در حد مطلوبی به سر ببرد و از موقعیت هاییش به بهترین نحو استفاده کند پیروز میدان خواهد بود.
    وی با اشاره به برد تیمش مقابل راه آهن خاطر نشان ساخت: در این بازی با برنامه و تاکتیک خاصی به دنبال کسب سه امتیاز بودیم و در مقابل نیز راه آهن با انگیزه بالا به ارائه یک فوتبال زیبا، شناور و تماشاگر پسند پرداخت.
    علیزاده افزود: با کسب روحیه لازم پس از برد برابر راه آهن و استقلال اهواز و همچنین رسیدن به هماهنگی بیشتر از هر لحاظ آماده ارائه یک فوتبال زیبا و برتر در مقابل پرسپولیس خواهیم بود .
    وی اظهار داشت: با تمام احترامی که برای قطبی و بازیکنان پرسپولیس قائلم شک ندارم که پیروز بازی خواهیم بود.
    مهاجم استقلال تهران تغییر مدیریت در تیمش را شوک بسیار خوبی برای بازیکنان دانست و گفت:تاریخ نشان داده تیم های بزرگ هرگاه وارد بحران می شوند یک شوک می تواند موجب خروج از آن بحران باشد که خوشبختانه تیم ما هم با این شوک احیاء شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمد رضا زادمهر در گفتگو با ایسکانیوز:
    مغلوب تجربه و حرفه ای گری استقلال شدیم // باشگاه از مهابادی حمایت می کند
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر فنی تیم راه آهن در خصوص باخت تیمش برابر استقلال گفت:در روزی که خط دفاعی استقلال را آزار دادیم مغلوب تجربه و حرفه ای گری آن ها شدیم.
    محمد رضا زادمهر در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت:در شرایطی که هر دو تیم بازی خوب و تماشاگر پسندی را به نمایش گذاشتند اما در شروع بازی این تیم ما بود که توانست با پاس های سر ضرب و رد و بدل کردن توپ از بین خط میانی و دفاع استقلال موقعیت های خطرناکی را ایجاد کند.
    وی بیان کرد: ماحصل بازی بی نقص بازیکنان ما تا 30 دقیقه نخست بازی به ثمر رساندن یک گل سالم و دو گل ناقص از دیدگاه داور بود که اگر می توانستیم با برد راهی رختکن شویم هرگز بازنده نبودیم.
    مدیر فنی تیم رآه آهن در خصوص تصمیمات داور نسبت به اعلام دو گل مردود راه آهن به ایسکانیوز گفت: از آن جایی که به خوبی نمی توانم روی این مسئله نظر دهم قضاوت را به کارشناسان داوری می سپارم.
    وی اضافه کرد: هرچند که بازی را در عین شایستگی واگذار کردیم ولیکن با این حال از تمام بازیکنان قدردان هستم.
    زادمهرخاطرنشان ساخت: با وجود این باخت باشگاه از عملکرد مهابادی به طور کامل رضایت دارد و همچنان از وی حمایت خواهد کرد.
    وی درپاسخ به این سئوال که چه زمانی بازی های راه آهن به شهرری منتقل می شود ، گفت: هم اکنون کار های زیر ساختی در حال انجام است و امیدوارم هر چه زودتر بتوانیم بازی های خود را در شهر ری میزبانی کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صادق ورمرزیار: دیدار استقلال و پیروزی بسیار سرنوشت ساز است
    مربی تیم فوتبال صباباتری قم که سالیان بسیاری در تیم استقلال تهران عضویت داشته شهر آورد استقلال و پیروزی را بسیار سرنوشت ساز دانست.

صادق ورمرزیار مربی تیم فوتبلا صباباتری قم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: دیدار تیم های استقلال و پیروزی از همان ابتدا طرفداران بسیاری داشته و جذاب ترین بازی لیگ محسوب می شود.

وی ادامه داد: هر تیمی که در این دیدار بهترین عملکرد را داشته باشد پیروز میدان خواهد بود سرنوشت این فصل در دستان مهاجم تیم است و طرفداران توجه خاصی به این مسابقه دارند.

مربی تیم فوتبال صباباتری قم خاطرنشان کرد: هر تیمی که اعتماد به نفس و آرامش بیشتری داشته باشد می تواند پیروز میدان باشد و دل هواداران خود را شاد کند که امیدوارم استقلال پیروز این دیدار باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهتاش فريبا: شانس دو تيم براي برد در دربي يك اندازه است
    بهتاش فريبا بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال و پيروزي در حال حاضر از لحاط آمادگي فني در يك سطح هستند و نمي‌توان يك تيم را هم اكنون برنده دربي دانست.

بهتاش فريبا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال و پيروزي دو بازي آخر خود را با پيروزي پشت سر گذاشته اند روحيه مضاعف دربي را برگزار خواهند کرد اين موضوع نشان دهنده يك بازي جذاب و تماشا گرپسند است.

وي تأكيد كرد: دوست دارم استقلال پيروز اين ميدان باشد اما پرسپوليس نيز قطعا حريف دست و پابسته‌اي نيست و خط هماهنگ اين تيم استقلال را آزار خواهد داد.

فريبا در ادامه گفت: اميدوارم دو تيم براي تساوي وارد ميدان نشوند و به دنبال يك بازي هجومي و پرگل باشند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حقي: بايد با تفاضل دو گل مي برديم
    هافبك تيم فوتبال راه آهن گفت: تيم ما بازي هجومي به نمايش گذاشت و بايد با تفاضل 2 گل مي برديم.

داوود حقي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم ما بايد با تفاضل 2 گل استقلال را شكست مي داد و اشتباهات داوري و از دست دادن موقعيت ها باعث شد بازي را واگذار كنيم.

وي ادامه داد: ما بايد در 30 دقيقه ابتدايي بازي كه سوار بر بازي بوديم كار را تمام مي كرديم و استقلال را شكست مي داديم.

حقي خاطرنشان كرد: اميدوارم جامعه داوري و برنامه تلويزيوني در نقد داوري بازي ما با استقلال هم وقت بگذارند و فقط به تيم هاي بزرگ توجه نكنند./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبک استقلال:
    براي رعايت عدالت بايد سكو نشين مي‌شدم
    هافبك تيم فوتبال استقلال كه به دليل پرداخت نشدن چك‌هاي خود در تمرينات قبل از بازي با راه آهن شركت نكرده بود معتقد است اگر قرار بر رعايت عدالت بود بايد سكو نشين مي‌شدم.

مجتبي جباري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: براي رعايت عدالت با توجه به زحمات ساير بازيكنان كه در تمرينات شركت كرده بودند بايد در تركيب 18 نفره هم قرار نمي‌گرفتم و از روي سكوها بازي را نگاه مي‌كردم.

وي ادامه داد: بعضي مواقع براي اجراي عدالت نبايد فرد را تنبيه كرد و بايد به او فرصت داد. در ضمن من از حق خود دفاع كردم و به ساير بازيكنان كاري ندارم. تیم ما بازي خوبي به نمايش گذاشت و به دليل حساسيت بازي با پيروزي محتاطانه بازي مي‌كرديم.

جباري خاطر نشان كرد: ما بازي را كنترل كرديم و از گل زده خود به خوبي دفاع كرديم، اما فقط كار دفاعي انجام نمي‌داديم و حملات زيادي روي دروازه راه آهن داشتيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:
    به دنبال موقعيت هاي تك به تك نيستم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به دليل اينكه موقعيت هاي تك به تك را به راحتي از دست مي دهم ديگر به دنبال چنين موقعيت هايي نيستم.

آرش برهاني، مهاجم تيم فوتبال استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: به دليل اينكه موقعيت هاي سخت را گل مي كنم سعي دارم در پي موقعيت هاي آسان و تك به تك نباشم تا آمار گلزني ام بالا برود.

وي ادامه داد: از اينكه دوباره به من اعتماد شد از كادر فني ممنون هستم و اميدوارم در آينده بيشتر بازي به من برسد تا دل هواداران را به دست بياورم.

وي تصريح كرد: امسال قصد دارم موقعيت هايي كه سال گذشته از دست دادم را جبران كنم و در قهرماني استقلال شريك شوم.

برهاني خاطرنشان كرد: براي بازي با پيروزي كاملا آماده هستم و از نظر روحي هم در بهترين شرايط قرار دارم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کارشناس فوتبال:
    هافبک‌هاي استقلال نقطه قوت تيم هستند

یکی از کارشناسان فوتبال درباره شهرآورد روز جمعه استقلال تهران مقابل پيروزي اعلام کرد هافبک‌هاي استقلال نقطه قوت اين تيم هستند و تيم پيروزي براي موفق شدن در اين ديدار بايد آنها را مهار کند.

فريدون معيني کارشناس فوتبال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:‌ هر دو تيم استقلال و پيروزي براي کسب موفقيت‌ ‌انگيزه‌هاي‌بسياري دارند. هر کدام تاکتيک‌هاي ويژه‌اي براي اين ديدار دارند، ولي مهمترين مساله حاشيه‌ها و حساسيت‌هايي است که درباره اين ديدار وجود دارد. هر تيمي که بتواند اين حاشيه‌ها را کنترل کند در اين مسابقه پيروز خواهد بود.

وي افزود: تيم پيروزي بايد در اين مسابقه هافبک‌هاي استقلال را کنترل کند تا بتواند استقلال را مهار کند و به اين تيم اجازه ندهد تا از کنار‌هاي زمين استفاده کند یا از پشت محوطه جريمه شوتزني نکنند. در اين صورت پيروزي مي‌تواند با توجه به شکاف هاي استقلال در خط دفاعي اين تيم را شکست دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرحسين صادقي: شايد براي شهرآورد به ورزشگاه بيايم
    مدافع با تجربه تيم فوتبال مس كرمان كه در شروع اين فصل از تيم سابقش استقلال تهران جدا شده اميدوار است شهرآورد 65 را از نزديك تماشا كند.

اميرحسين صادقي بازيكن تيم فوتبال مس كرمان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بهترين بازي كه در ليگ برتر برگزار مي شود، شهرآورد آبي و قرمز است و هر بازيكني آرزو دارد كه روزي در اين ديدار به ميدان برود.

وي ادامه داد: در هفته نهم به دليل سه اختاره بودن نمي توانم تيم مس كرمان را مقابل ابومسلم همراهي كنم و به همين دليل شايد به ورزشگاه آزادي بيايم كه نظر مسئولان و سرمربي تيم پرويز مظلومي را جلب كنيم.

بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: در اين ديدار هر تيمي كه با تجربه تر باشد و با حاشيه هاي بسياري كه در كنارش وجود دارد، غلبه كنند مي توانند پيروز ميدان باشند و با تمام وجود اميدوارم استقلال پيروز ميدان باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرزاد مجيدي:
    اميدوارم فرهاد در دربي گل بزند

هافبك سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دربي روز جمعه تهران ميان استقلال و پيروزي گفت: اميدوارم كه فرهاد مجيدي برادرم روز جمعه براي استقلال بازي كند و براي تيم محبوبم گلزني كند.

فرزاد مجيدي، هافبك سابق تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازی شهرآورد هميشه حساس است و هميشه شور آفرين بوده است اين ديدار مهمترين بازي ليگ برتر است و براي هر دو تيم استقلال و پيروزي حساس و سرنوشت ساز است و هر دو تيم با شور واشتياق بسياري در اين ديدار حاضر مي شوندو من هم به عنوان يك استقلالي اميدوارم كه تيم استقلال در اين ديدار مهم پيروز شود و بتواند باعث شادي هواداران آبي پوش در سراسر ايران بشود.

وي افزود: من همچنين اميدوارم كه برادرم فرهاد مجيدي در اين ديدار در تركيب استقلال حضور داشته باشد و گل برتري استقلال را به ثمر برساند زيرا وي سالهاي بسياري است كه براي استقلال بازي مي كند و در دربي هاي زيادي حضور داشته است ولي هنوز در اين ديدار مهم گلزني نكرده است و من اميدوارم كه روز جمعه اين طلسم براي وي شكسته شود و فرهاد با پيراهن استقلال گلزني كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •