منم که هی میگفتم 2012 یا 2013 میادولی انگار یه سری از دوستان تحمل حقیقت رو نداشتن و ...!![]()
منم که هی میگفتم 2012 یا 2013 میادولی انگار یه سری از دوستان تحمل حقیقت رو نداشتن و ...!![]()
از حالا وقت داریم مایه تیله ردیف کنیم که جزو نفرات اولی باشیم که میخریمش
و اگر هدفش کنار زدن کنسول مایکروسافت باشه پس خیلی هم نباید گرون باشه![]()
من که خودم انقدر نکته سنجم تو بازی ها به این نکته بر نخورده بودم !!
واقعا این بازی انقدر آدم رو مجذوب میکنه که خیلی از مسائل اصلا حتی به چشم آدم نمیاد !
این که مربوط به NGP نه PS4 !!
بابا میلاد بخدا اشتباهه !! زود خریدن این دستگاه ها همیشه اشتباه بوده.
دقیقا مثل کسانی که سری اول Xbox رو خریدن و تا الان 4 تا کنسول عوض کردن یا اینکه سری اول PS3 داغ میکرد .
نه سعید جان مربوط به Ps4 هستش ، تایتلش به این گندگی نوشته :
PlayStation 4 development 'under way' - Sony
زیرش گفته ما امسال NGP رو هم روونه بازار میکنیم - یعنی در ادامه حرفهاش گفته .
گویا سونی رم کرده
-------------------
توی ایران شاید اشتباه باشه ، ولی اینجا اینطوری نیست اینجا ما گارانتی بدون قید و شرط داریم .
میگم نظر های زیرش باحال تر از خود خبره ، مثل این یکی :
یا این یکی :They cant even make their network run. Focus on the here and now....
i forgot to say what i wanna say ....I hope the psn gonna be free![]()
راستی یه سوال دیگه .کسی اینجا هست که یه لپ تاپ یا دسکتاپ ارزون گرفته +ps3 بجای یه دسکتاپ گرون .
اگه هست لطفا نظرشونو در این مورد بگن.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سلام راستی یه سوال دیگه.کسی اینجا هست که یه لپتاپ یا یه دسکتاپ ارزون گرفته +ps3 به جای یه دسکتاپ گرون.
اگه هست لطفا نظرشونو در مورد این مسئله بگن .
بله من خودم همین کارو کردم سیستمم ماله 3ساله پیشه البته اونموقع برا خودش شاخ بود ولی برا منی که کل کارم با کامپیوتر خلاصه میشه به نت و بازیو فیلمو چندتا نرم افزار معمولی زیادمم هست.خیلیم راضیم![]()
حالا واقعا 2011 مياد؟؟؟اما به نظر من همه اين عكسا دروغه مطمئنم يه چيزه قشنگ و سنگين ميشه!!!
در مورد اومدنش که چیزی ننوشته ، ولی باید حد اکثر تا آخر 2012 بیاد .
طراحی هم من اون شیشه ای رو خیلی خوشم میاد و بعید نیست طرح اصلی باشه ، چون سونی یک لپتاپ اینطوری هم طراحی کرده و تکنولوژیش انحصاری مال خودشه و بعید نیست که کنسول رو اون طوری طراحی کنه - اینم عکسش :
شايد صرحش شيشه اي باشه اما نه به كوچيكي اون عكس!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)