تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 942 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746786836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تو مترو میرداماد و صادقیه آنتن نمیده ؟؟؟ قبول داریم !!! خوب بالا خره تونله و ایرانسل !!!
    ولی آخه دیگه تو متروی کرج چرا ؟؟؟؟

کسی میدونه چرا؟؟؟

یا فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟

کیست مرا یاری کند؟؟؟

پوشش مترو هنوز برای ایرانسل راه نیفتاده یعنی هیچ جا متروش آنتن نداره .

سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.
    تازه از چهارشنبه از ایرانسل به 915 و بالعکس مسیج نمیاد مال تو هم همینجوریه؟

کلک جدید ایرانسل در مشهد

آقا این نامردا یک کلک جدید پیاده کردن نمیدونم سهویه یا عمدی واما شرح ماجرا:
    سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.

آقا از چهار شنبه تا موقعی که فهمیدم قضیه چیه 10000 تومان ناقابل ضرر کردم.
    حالا خودتون پرتقال فروش رو پیدا کنین.
    به گفته خود مسئولان ایرانسل دارن یه مسیج سنتر جدید اضافه می کنند که برای همین اختلالات sms زیاد شده.بهتره آدم همیشه مثبت نگاه کنه تا اینکه بخواد ندونسته تهمت بزنه .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تو مترو میرداماد و صادقیه آنتن نمیده ؟؟؟ قبول داریم !!! خوب بالا خره تونله و ایرانسل !!!
    ولی آخه دیگه تو متروی کرج چرا ؟؟؟؟

کسی میدونه چرا؟؟؟

یا فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟

کیست مرا یاری کند؟؟؟
    شدیدا تکذیب میشه

تو متروی کرج انتن دهی فوق العاده هستش!!! بخصوص نزدیک ایستگاه ورد اورد که میرسه واقعا انتن دهی عالی میشه (در کل مسیر هم انتن خیلی خوبه)

من که توی خونه اصلا از gprs نیمتونم استفاده کنم ولی از متروی کرج که هستم به راحتی میتونم از gprs استفاده کنم

واقعا فوق العاده هستش انتن دهیش

===============

در سایر خطوط مترو انتن وجود ندارد

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.

کلک جدید ایرانسل در مشهد

سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.

سلام همشهری!
    واسه من که کلا پیغام دلیور شدن از هر 4 تا یکی میاد1 یعنی اکثرا میرسه ولی دلیوری ریپورتش ضعیفه یکم
    شانسو می بینی تورو خدا؟!
    من فقط واسه gprs رفتم ایرانسل گرفتم! حالا تا هفته پیش gprs کار میکرد ها! ییهو تا ما گرفتیم اینجوری شد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اصفهانم...
    تا دیروز gprs ام وصل بود...
    امروز اصلا انگار نه انگار که gprs وجود داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کلک جدید ایرانسل در مشهد

یه طرفه و عصبانی به قاضی نرید:

1- ... این نامردا ... یعنی بدون اینکه بدونی حق باشماست حکم صادر کردی که اونها نامردند .

2- ...کلک جدید ... یعنی پروندشون خیلی سنگینه و قبلا هم کلک می زدند که این یکی جدیده

3- ... نمی دونم سهویه یا عمدی .... خوب حرفت غلطه چون وقتی میگی کلک یعنی حتما عمدی است و اگه سهوی باشه که کلک نمیشه ..

4- یه کم صبر کن ببین وضع همین طور خواهد بود بعد اظهار نظر کن چون اختلال در شبکه رو به این زودی تهمت کلک نمی زنند

5- ایرانسل اینقدر بیکار نیست بیاد از این همه جا بره تو مشهد و و منتظر بمونه که sms بیرون بیاد و پولش رو بگیره و مخصوصا به طرف مقابل تحویل نده ... این استدلال تو هیچ دادگاهی ارزش نداره ..

6- وقتی شما به اپراتور دیگری sms یا زنگ میزنی نقش اون هم وسط میاد چطور مطمئنی که کار ایرانسله شاید همراه اول یه کارهایی می کنه تا ایرانسل رو خراب کنه ( که البته می دونم اینطوری هم نیست)

7- بابا من نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند اپراتوری آفتابه درست کردنه وقتی این همه ایرانسل هزینه می کنه و دکل می زنه و چه و جه ... حالا بیاد پیامی که از گوشی شما خارج میشه رو پولش رو بگیره و بعد به طرف نده ... خوب که چی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!! .. اصل هزینه رو که ایرانسل کرده چون دریافت پیام شما پهنای باند و زمان اشغال می کنه حالا که این پهنای باند صرف شده پیام رو نرسونه که خودش رو خراب کنه !!!!!!!!!!!!!...

9- نه بابا اینقدر ها هم خر تو خر نیست ...

جواب: شبکه دچار مشکله .. تو تهران هم چند وقت sms ها وضعش خیلی خراب بود ... اگه ایرانسل بخواد اینجوری که شما بگید پول در بیاره نه من و نه شما الان جزو مشتریاش نبودیم...

خودتون با مردم چقدر مناسب و مهربان برخورد می کنید؟؟ ... کافی است با ماشین بری تو خیابونها ببینی ... این که دیگه تقصیره ایرانسل نیست ... یارو میپیچه جلو تازه دو تا فحش هم بهت میده !!!

مهربونتر قضاوت کنید ... انشاالله که sms شما هم درست بشه اما 10000 تومان رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

Gprs درست شده !!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

Gprs درست شده !!
    ولی مال من هنوز هم نمتونه کانکت بشه!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

14 طرح طلايي و قرمز و آبي

با سلام

لطفا امکانات و مزاياي طرحهاي طلايي و آبي و قرمز ايرانسل و هزينه هاي آن را تو ضيح دهيد.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه طرفه و عصبانی به قاضی نرید:

1- ... این نامردا ... یعنی بدون اینکه بدونی حق باشماست حکم صادر کردی که اونها نامردند .

2- ...کلک جدید ... یعنی پروندشون خیلی سنگینه و قبلا هم کلک می زدند که این یکی جدیده

3- ... نمی دونم سهویه یا عمدی .... خوب حرفت غلطه چون وقتی میگی کلک یعنی حتما عمدی است و اگه سهوی باشه که کلک نمیشه ..

4- یه کم صبر کن ببین وضع همین طور خواهد بود بعد اظهار نظر کن چون اختلال در شبکه رو به این زودی تهمت کلک نمی زنند

5- ایرانسل اینقدر بیکار نیست بیاد از این همه جا بره تو مشهد و و منتظر بمونه که sms بیرون بیاد و پولش رو بگیره و مخصوصا به طرف مقابل تحویل نده ... این استدلال تو هیچ دادگاهی ارزش نداره ..

6- وقتی شما به اپراتور دیگری sms یا زنگ میزنی نقش اون هم وسط میاد چطور مطمئنی که کار ایرانسله شاید همراه اول یه کارهایی می کنه تا ایرانسل رو خراب کنه ( که البته می دونم اینطوری هم نیست)

7- بابا من نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند اپراتوری آفتابه درست کردنه وقتی این همه ایرانسل هزینه می کنه و دکل می زنه و چه و جه ... حالا بیاد پیامی که از گوشی شما خارج میشه رو پولش رو بگیره و بعد به طرف نده ... خوب که چی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!! .. اصل هزینه رو که ایرانسل کرده چون دریافت پیام شما پهنای باند و زمان اشغال می کنه حالا که این پهنای باند صرف شده پیام رو نرسونه که خودش رو خراب کنه !!!!!!!!!!!!!...

9- نه بابا اینقدر ها هم خر تو خر نیست ...

جواب: شبکه دچار مشکله .. تو تهران هم چند وقت sms ها وضعش خیلی خراب بود ... اگه ایرانسل بخواد اینجوری که شما بگید پول در بیاره نه من و نه شما الان جزو مشتریاش نبودیم...

خودتون با مردم چقدر مناسب و مهربان برخورد می کنید؟؟ ... کافی است با ماشین بری تو خیابونها ببینی ... این که دیگه تقصیره ایرانسل نیست ... یارو میپیچه جلو تازه دو تا فحش هم بهت میده !!!

مهربونتر قضاوت کنید ... انشاالله که sms شما هم درست بشه اما 10000 تومان رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...
    سلام
    فعلا که درست شد امیدوارم همین جوری بمونه ...... فقط موند اون 10000 تومن که ... که ... فدای سر پرتقال فروش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

لطفا امکانات و مزاياي طرحهاي طلايي و آبي و قرمز ايرانسل و هزينه هاي آن را تو ضيح دهيد.

با تشکر
    برو اینجا!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •