مثل قطعی و کندی؟
چون مدتیه برای من اتقاق افتاده
خیلی کم شاید تو 6 ماهی که من مشترک پارس بودم 2 تا 3 بار در حد نیم ساعت قطعی داشتم.
در حال حاضر کیفیت تو منطقه ما خوبه منتهی اگر سرویس مناسبی برای من نداشته باشه احتمالا از این شرکت برم.![]()
بدون پروفایل گیم.
برای تخلیه باید زنگ زد یا حضوری؟
الان یک ماه دارم میتونم؟
دوستان این جشنواره پارس انلاین رو میخواستم بگیرم ولی برای مشترکین جدید هست
راهی هست بشه ثبت نامش کرد ؟ مثلا خطو تخلیه کنم دوباره ثبت نام کنم؟
قند ش.کن ها با پارس انلاین مشکل پیدا کردن ؟ س ا ..ی ف. ون کلا کار نمیکنه !
من مشترک پارس انلاین هستم تا حالا سه بار جشنواره گرفتم...این سری آخر جشنواره یکساله 8 مگ گرفتم با 1200 گیگ حجم و قیمت 300 هزار تومن(شهریور گرفتم)...رفتم دفترشون گفتم من با واحد فروش تهران تماس گرفتم و گفتم که این جشنواره رو میخوام و اونها هم بهم جواب دادن که اگه نمایندگی شهرتون قبول کنه از نظر ما مشکلی نیست ...نمایندگی شیراز هم از خداش بود , گفت نه ما مشکلی نداریم هر طرحی رو بخوای فعال میکنیم.قبلا یه کم مقاومت میکردن ...دفعه اول که جشنواره گرفتم بهشون گفتم من الان چند سال هست که مشترک پارس هستم و هیچ جشنواره ای استفاده نکردم , یا این جشنواره رو بهم بدید یا خطو رو تخلیه کنید...دفعه دوم قاطعانه رفتم و گفتم که فلان جشنواره رو میخوام و اگه نمیشه خطم رو تخلیه کنید,فلان شرکت جشنوارش از شما خیلی بهتره ( اگه نمیدادن واقعا خط رو تخلیه میکردم)..سری آخر دیگه کار به تهدید نکشید طرف خودش سریع گفت مشکلی نیست( البته بازم من آخرش خیلی ملایم بهش گفتم :حالا اشکالی نداره ها ..اگه براتون مشکل پیش میاد من خط رو تخلیه میکنما
- +
Last edited by m123f; 19-11-2018 at 08:20.
پارس یک مدته قعطی پیدا کرده برا شما هم همینطوره ؟
آره دوست عزیز..برا من هم اینجوریه ,مخصوصا ساعت 9 تا ده شب..همه چی اوکی هست تمام چراغ های مودم روشنه و مشکلی نداره ,گوشی و پی سی هم هیچ اروری نمیدن ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)