باند 3 یا باند 7 هست ؟
نمیشه فهمید مشکل از کجا هست ؟
نه من نتم قطعی اصلا نداره فقط مشکلم همین لینک دهی هست
باند 3 یا باند 7 هست ؟
نمیشه فهمید مشکل از کجا هست ؟
نه من نتم قطعی اصلا نداره فقط مشکلم همین لینک دهی هست
سلام من الان 4 شب هستش شبانه 2 تا 7 رو فعال میکنم ولی 3 بار اخر وسط کار مثلا ساعت 6 یا 5 30 دیتا قطع میشد اول فکر کردم محدودیت حجم گذاشتن بعد متوجه شدم هر 3 بار شارژ پولیم رو صفر میکنه و دیتا قطع میشه چرا باید بین این ساعات از شارژ پولی من استفاده کنه زنگ هم زدم میگه پیگیری میکنیم 1 هفته دیگه تماس بگیرید
ببین تو 3روز میانگین چقدر مصرف کردی ؟
مشگن بین 20 تا 25 گیگ محدودیت داره
در پست قبلی عرض کردم باند 3
احتمالا لینکی که ازش دانلود میکنید محدودیت دانلود همزمان براش گذاشتن و گرنه نباید مشکلی در دانلود همزمان باشه.
از دانلود ها - ایران فیلم - تاینی و ... تست کردم همشون این مشکل رو دارن
حدود دانلودم همین قدره اصلا گوشی 23گیگ بیشتر جا نداره ولی دیشب فکر کنم 18 گیگ دانلود کرده بود
اینا مگه نامحدود نمیدن اگر محدودیت میزارن خوب مثل موقعی که شارژ پولی نداره دیتا رو قطع کنن چرا شارژ پولی رو تموم میکنن این موضوع برایه کسی که هفتگی هم بگیره اتفاق میوفته؟
قبلا روزانه 2 تا 7 صبح 20 گیگ بود احتمال زیاد الان هم همون 20 گیگ هست برای همین حجم بسته تموم شده و از شارژتون کم کرده.
هفتگی و ماهیانه گویا محدودیت نداره.
هزار تومن نه هفت هزار تومن برای من که ایطو بود . میگن رایگان تعویض میشه تو سایت همراه اول هم زدن رایگان اما وقتی عوض کردی هفت تومن میزنند تو پاچت! صداقت و درستی از سرتا پاشون میباره ماشاله
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تو تاکسی بودم که همراه اول برای اولین بار 4g+ دیدم، جلوی سینما آزادی، تا اومد تو ولیعصر، پلاسش قطع شد
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
به احتمال زیاد افزایش پهنای باند همراه اول به خاطر انتخاب هستش.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)