اگه واقعا بخوایم درست عمل کنیم
با توجه به اینکه هدفونها و منبع ما کاستی هایی دارن
باید یرای هر تراک یک اکولایزر جداگانه تعریف کنیم
یکی از علل اینکه پلیرهای حرفه ای اکولایزرهای زیادی دارند همینه.
اگه واقعا بخوایم درست عمل کنیم
با توجه به اینکه هدفونها و منبع ما کاستی هایی دارن
باید یرای هر تراک یک اکولایزر جداگانه تعریف کنیم
یکی از علل اینکه پلیرهای حرفه ای اکولایزرهای زیادی دارند همینه.
سلام
بله درسته ممكنه hd518 تو بعضي از فركانسها مشكلات جزعي داشته باشه ولي خوب از يه هدفون 120 $ نبايد انتظار كامل و بينقص بودن رو داشته باشيم مسلما مدل هاي حرفه اي تر اين برند هم مشكلاتي دارن ولي نبايد مزايا و برتري هاي اون رو فراموش كرد.hd518 يكي از هدفونهاي محبوب من هست كه صداي باز و خاص خودش رو داره و حتي براي استفاده پرتابل هم برام خيلي مفيد بوده و بسياري از مزاياي ديگه مثل راحتي استفاده كه هميشه فرد رو جذب استفاده از اون ميكنه.ابنجاست كه ميگن نيمه پر ليوان رو هم بايد ديد.هيچ هدفوني بينقص نيست مهم استفاده و لذت بردن از موسيقي هست كه اگه حاصل نشه بايد بدنبال اصلاح يا تعويض هدفون بود.
با تشكر
درسته..518 خیلی ویژگی های خوبی داره..مثلا imagine بسیار بسیار عالی و همچنین soundstage بسیار خوب..بیس تمیز و متعادل و راحتی فوق العاده....سلام
بله درسته ممكنه hd518 تو بعضي از فركانسها مشكلات جزعي داشته باشه ولي خوب از يه هدفون 120 $ نبايد انتظار كامل و بينقص بودن رو داشته باشيم مسلما مدل هاي حرفه اي تر اين برند هم مشكلاتي دارن ولي نبايد مزايا و برتري هاي اون رو فراموش كرد.hd518 يكي از هدفونهاي محبوب من هست كه صداي باز و خاص خودش رو داره و حتي براي استفاده پرتابل هم برام خيلي مفيد بوده و بسياري از مزاياي ديگه مثل راحتي استفاده كه هميشه فرد رو جذب استفاده از اون ميكنه.ابنجاست كه ميگن نيمه پر ليوان رو هم بايد ديد.هيچ هدفوني بينقص نيست مهم استفاده و لذت بردن از موسيقي هست كه اگه حاصل نشه بايد بدنبال اصلاح يا تعويض هدفون بود.
با تشكر
واقعا تا قیمت 350 تومن هم گزینه خوبیه...حالا فک کنین خارجی ها با 120 دلار میخرن که چقدر براشون با ارزش تر میشه...
سلام
دوستان کسی درباره هدفون Magnat RT-10 اطلاعاتی داره درباره مشخصات خود هدفون و قیمتش.این هدفون orthodynamic هست ولی متاسفانه من اطلاعات دیگه ای نتونستم دربارش پیدا کنم.
دوستان در مورد این دو تا نظرتون چیه ؟
کدومش بهتره ؟
s500 bluetooth mp3
nokia bh 503
خوب البته که bh502 .هم از لحاظ کیفیت صدا و هم از لحاظ کیفیت ساخت بمراتب بهتر از s500 هست.
دوستان راهنمایی کنند . هندزفری جبرا استون 2 دارم می خواستم بدونم میزان نگه داشتن شارژ در حالت استانداردش چقدر هستش. واسه من در بهترین حالت با حداکثر 1 دقیقه مکالمه حدود 1 ساعت و چهل دقیقه شارز نگه میداره و 10 دقیقه قبل از اینکه خاموش بشه پیغام low batri میده که اعصاب آدم رو داقون میکنه. دوباره بعد از 2 ساعت گذاشتن روی پایه شارژ همون داستان قبلی. لطفا" کسانی که از این هندزفری استفاده کردند راهنمایی کنند.
سلام
دوست عزيز از همون اول اين حالت بود يا اواخر اينطوري شده؟من اين مدل هدست رو ندارم ولي تو سايت رسمي خودش 10 ساعت مكالمه رو براي اون در بهترين حالت نوشته ،كه اگه اينطور نيست احتمالا با مشكل خرابي باطري مواجه شدين كه بايد با شركت در ميون بزارين مشكلتون رو.
دوستان wp350قیمتش چنده؟
به جز این مدل محصولی پیشنهاد میکنید که سبک و خوش فرم باشه در ضمن حتمآ وایرلس یا بلوتوث باشه قیمت تا 150 تومن
سلام دوستانمن یه m50 دارم که خیلی دوسش دارم :d حالا دنبال یه ایرفون هستم تا سقف 200 تومن....شما میدونید که میشه sony ex600 یاjvc fxt90 یا phonak pfe رو اینجا گیر آورد یا نه ؟
در مورد klipsch s4 ریویوهای خوبی نخوندم......s5 رو هم اطلاعات کمی ازش دارم ولی اونم بعضیا راضی نبودن.
بهترین انتخابهای موجود در ایران تو این قیمت اینا هستند یا گزینه دیگه هم هست ؟
لطفا آدرس فروشگاه klipsch یا هر مورد دیگه رو هم بگید.
زیاد سوال کردم شرمنده
Last edited by king_james; 25-05-2012 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)