تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 752 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر بسیار از دوستان بابت پاسخشون..
    یه چیز میخواستم بگم که مشکل تیزی صدا به ترک هم خیلی ربط داره...مثلا این ترک هایی رو که مشکل تیزی داشتن حتی توی بلندگو هم این مشکل رو داشتن...
    بعد اینکه اکولایزر کارت صوت با موبایل یا پلیر خیلی فرق داره...من اکولایزر کارت صوت رو تغییر میدم واقعا تغییرات جالب هستن ولی تو بقیه اینجور نیستن..
    من حدود 5 دسی بل فرکانس 500 هرتز و 2 دسی بل فرکانس های 1 و2و4و8 رو دستکاری کردم و مشکل حل شد...مورد اینجاست که 518 خیلی تو فرکانس 500 هرتز مشکل داره نمیدونم چرا...
    بعضی وقتها با پایین بردن درست میشه رو بعضی سبک ها با بالا بردن...
    به هرحال خیلی ممنون
    اگه واقعا بخوایم درست عمل کنیم
    با توجه به اینکه هدفونها و منبع ما کاستی هایی دارن
    باید یرای هر تراک یک اکولایزر جداگانه تعریف کنیم
    یکی از علل اینکه پلیرهای حرفه ای اکولایزرهای زیادی دارند همینه.

2. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بله درسته ممكنه hd518 تو بعضي از فركانسها مشكلات جزعي داشته باشه ولي خوب از يه هدفون 120 $ نبايد انتظار كامل و بينقص بودن رو داشته باشيم مسلما مدل هاي حرفه اي تر اين برند هم مشكلاتي دارن ولي نبايد مزايا و برتري هاي اون رو فراموش كرد.hd518 يكي از هدفونهاي محبوب من هست كه صداي باز و خاص خودش رو داره و حتي براي استفاده پرتابل هم برام خيلي مفيد بوده و بسياري از مزاياي ديگه مثل راحتي استفاده كه هميشه فرد رو جذب استفاده از اون ميكنه.ابنجاست كه ميگن نيمه پر ليوان رو هم بايد ديد.هيچ هدفوني بينقص نيست مهم استفاده و لذت بردن از موسيقي هست كه اگه حاصل نشه بايد بدنبال اصلاح يا تعويض هدفون بود.
    با تشكر

4. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام
    بله درسته ممكنه hd518 تو بعضي از فركانسها مشكلات جزعي داشته باشه ولي خوب از يه هدفون 120 $ نبايد انتظار كامل و بينقص بودن رو داشته باشيم مسلما مدل هاي حرفه اي تر اين برند هم مشكلاتي دارن ولي نبايد مزايا و برتري هاي اون رو فراموش كرد.hd518 يكي از هدفونهاي محبوب من هست كه صداي باز و خاص خودش رو داره و حتي براي استفاده پرتابل هم برام خيلي مفيد بوده و بسياري از مزاياي ديگه مثل راحتي استفاده كه هميشه فرد رو جذب استفاده از اون ميكنه.ابنجاست كه ميگن نيمه پر ليوان رو هم بايد ديد.هيچ هدفوني بينقص نيست مهم استفاده و لذت بردن از موسيقي هست كه اگه حاصل نشه بايد بدنبال اصلاح يا تعويض هدفون بود.
    با تشكر
    درسته..518 خیلی ویژگی های خوبی داره..مثلا imagine بسیار بسیار عالی و همچنین soundstage بسیار خوب..بیس تمیز و متعادل و راحتی فوق العاده....
    واقعا تا قیمت 350 تومن هم گزینه خوبیه...حالا فک کنین خارجی ها با 120 دلار میخرن که چقدر براشون با ارزش تر میشه...

6. 5 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی درباره هدفون Magnat RT-10 اطلاعاتی داره درباره مشخصات خود هدفون و قیمتش.این هدفون orthodynamic هست ولی متاسفانه من اطلاعات دیگه ای نتونستم دربارش پیدا کنم.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان در مورد این دو تا نظرتون چیه ؟
    کدومش بهتره ؟
    s500 bluetooth mp3
    nokia bh 503

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب البته که bh502 .هم از لحاظ کیفیت صدا و هم از لحاظ کیفیت ساخت بمراتب بهتر از s500 هست.

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنند . هندزفری جبرا استون 2 دارم می خواستم بدونم میزان نگه داشتن شارژ در حالت استانداردش چقدر هستش. واسه من در بهترین حالت با حداکثر 1 دقیقه مکالمه حدود 1 ساعت و چهل دقیقه شارز نگه میداره و 10 دقیقه قبل از اینکه خاموش بشه پیغام low batri میده که اعصاب آدم رو داقون میکنه. دوباره بعد از 2 ساعت گذاشتن روی پایه شارژ همون داستان قبلی. لطفا" کسانی که از این هندزفری استفاده کردند راهنمایی کنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز از همون اول اين حالت بود يا اواخر اينطوري شده؟من اين مدل هدست رو ندارم ولي تو سايت رسمي خودش 10 ساعت مكالمه رو براي اون در بهترين حالت نوشته ،كه اگه اينطور نيست احتمالا با مشكل خرابي باطري مواجه شدين كه بايد با شركت در ميون بزارين مشكلتون رو.

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان wp350قیمتش چنده؟
    به جز این مدل محصولی پیشنهاد میکنید که سبک و خوش فرم باشه در ضمن حتمآ وایرلس یا بلوتوث باشه قیمت تا 150 تومن

داره خودمونی میشه king_james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستانمن یه m50 دارم که خیلی دوسش دارم :d حالا دنبال یه ایرفون هستم تا سقف 200 تومن....شما میدونید که میشه sony ex600 یاjvc fxt90 یا phonak pfe رو اینجا گیر آورد یا نه ؟
    در مورد klipsch s4 ریویوهای خوبی نخوندم......s5 رو هم اطلاعات کمی ازش دارم ولی اونم بعضیا راضی نبودن.
    بهترین انتخابهای موجود در ایران تو این قیمت اینا هستند یا گزینه دیگه هم هست ؟
    لطفا آدرس فروشگاه klipsch یا هر مورد دیگه رو هم بگید.
    زیاد سوال کردم شرمنده
    Last edited by king_james; 25-05-2012 at 12:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •