تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 1421 اولاول ... 2366366867267327337347357367377387397407467868361236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بدجوری احساس تنهایی میکنم!
    من حدود 50 صفحه ست که با این تاپیک همراه شدم و باید بگم دغدغه 90%تون فقط سرعت دانلود،حجمو...هست یعنی یکی نیست که بگه چرا پینگ تایم مشکل داره؟ چرا latency بالاست؟ چرا این همه timeout داریم؟
    چرا هر لحظه ممکنه نت بی علت قطع بشه؟ چرا کیفیت (نه سرعت) اینقدر پایینه؟
    والا به خدا اگر سرعت ها از این به بعد کاملا واقعی شه و فقط 10kb/ps سرعت دانلودم باشه من راضیم در صورتی که همین 10kb/ps بدون قطعی و تایم اوت بهم برسه.
    شماها حقتونه که این بلا سرتون بیاد فقط دارین در مورد دانلود فیلمو بازیو کوفتو زهرمار حرف میزنین!
    آقا من بیچاره که فقط یه نت با کیفیت میخوام برا بازیهای آنلاین باید چیکار کنم؟
    فقط چرا سرعت دانلودمون کم شده؟ چرا نمیتونیم دو ساعته فیلم دانلود کنیم؟ همین؟
    Last edited by mey123; 02-08-2013 at 12:49.

2. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من حدود 50 صفحه ست که با این تاپیک همراه شدم و باید بگم دغدغه 90%تون فقط سرعت دانلود،حجمو...هست یعنی یکی نیست که بگه چرا پینگ تایم مشکل داره؟ چرا latency بالاست؟ چرا این همه timeout داریم؟
    والا به خدا اگر سرعت ها از این به بعد کاملا واقعی شه و فقط 10kb/ps سرعت دانلودم باشه من راضیم در صورتی که همین 10kb/ps بدون قطعی و تایم اوت بهم برسه.
    شماها حقتونه که این بلا سرتون بیاد فقط دارین در مورد دانلود فیلمو بازیو کوفتو زهرمار حرف میزنین!
    آفرین دوست عزیز،من بارها اینو گفتم که مخابرات واسه بازی آنلاین و وبگردی و تماشا کردن ویدئو آنلاین مناسب نیست،به خاطر همین من پارسال از همون پاییز نت دیگه گرفتم،بچه ها این جا فقط می خوان سرعت با 10 تا لینک داخلی بشه 400 بقیه چیزا رو بیخیال

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اول بهتر بود مخابرات مشکل فنیشو حل کنه بعد سرعتا رو محدود کنه،الان پینگ روتر داخل استان هم 1 ماه تایم اوت می ده حداقل منو ببرن مرکز دیتا واسشون مشکلو حل کنم

5. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آسیاتک 1 مگ نامحدود برنزی و نقره ای
    آسیاتک فقط برنزیش نامحدوده و ارزون:
    1مگ-چابک - برنزی 43 تومن
    چابک نامحدود بیکران برنزی Dynamic 42,900
    که شاید پینگ و وبگردیش بهتر باشه فقط شاید
    1مگ-نقره ایش براساس گیگ/سرعته
    چابک نامحدود بیکران نقره ای

میزان گیگ سرعت بالا
    Dynamic 59,900

12 گیگ

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

اول بهتر بود مخابرات مشکل فنیشو حل کنه بعد سرعتا رو محدود کنه،الان پینگ روتر داخل استان هم 1 ماه تایم اوت می دهحداقل منو ببرن مرکز دیتا واسشون مشکلو حل کنم
    مخابرات بلد نیست مشکلاتشون رو حل کنن برای همین یه روز سرعت خوبه یه روز بد.با قسمت دوم پستت موافق هستم
    ممکنه مخابرات فردا خوب بشه.مخابرات اگر محدود ها رو سرعت خوب کنه باز طبق شرکتهای دیگه دزدی حجم نداره قیمت ترافیک ها ارزونه و همینطور تا 2 هفته هم جمع آوری نمکنه اگه خط رو شارژ نکنی
    منم برای تخلیه آماده هستم حوصله تخلیه و دوباره شارژ رو ندارم.منتظر هستم 15 روز بگذره تا خودشون جمع کنن
    ولی بازم نمیدونم بمونم یا نه چون مخابرات زود تغییر میکنه

8. این کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز به خاطر اینکه شما تصمیم اشتباه گرفتین وقتی استفاده شما از اینترنت شامل این موارد میشه و پینگ و وب گردی برا شما اولویت داره نباید میومدین مخابرات باید می رفتین یه شرکت دیگه اینجا تو مخابرات اکثرا دانلودر هستن و سرویس مخابرات رو فقط برا دانلود انتخاب کردن برا مثال روزبه هم مثل شما بود همون پاییز رفت از یه isp دیگه سرویس گرفت پس طبیعی هست که برا کاربرای مخابرات دانلود در درجه اول هست

10. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    مدتی قبل یکی از دوستانم تو شبکه دیتا مخابرات استان رو دیدم
    این مطالب رو گفته :
    اطلاع دارن کیفیت خدمات اونها خرابه
    در حال بروزرسانی هستن( کلیه مراکزی که از zte استفاده میکنن رو دارن به زایکسل تغییر میدن )
    افزایش پهنای باند رو هم شروع کردن
    در حال هم کدسازی شهرای استان هستن که کند عمل میکنن ( 0111 پر پر شد !!!)
    قرار شده برای اینکه این مدت ضعیف بوده کیفیت به مشترکان محدود گیگ و نامحدود افزایش زمان قرارداد هدیه بدن
    -----------
    صحت مطالب به عهده بنده خدا
    در ضمن سیستم اتوماسیون اداری مخابرات رو همین بستره . که خیلی مشکل دارن پس قطعا حلش میکنن

12. 3 کاربر از mahdi2569 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوست عزیز بیشتر مرکز مخابراتی ها در مهر ماه سال قبل به زاکسل تبدیل شدن همین مرکز خودمون هم زاکسل هست.این مورد رو هم که داشتن تجیزات رو تعویض میکردن خودشون گفتن و هم اینکه در موقع تخلیه از مخابرات در قسمت نامه تخلیه نوشتن زاکسل.این تجهیزاتشونم شرکت شاتل براشون نصب کرده بود
    اینم از پینگ امروز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان ، اگر کسی قصد شکایت درست درمون داره میتونه بره به این آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مثل این میمونه که طرف مورد شکایتت قاضیه دادگاهتم باشه! (آخه هم سازمان تنظیم هم مخابرات دولتین)

در ضمن از دوستان آملی آیا کس دیگه ای هم این مشکل قطع شدن نیم ساعت نیم ساعت نتو داره؟
    برا من تقریبا هر نیم ساعت یا یک ساعت حدود یکی دو وقیقه نتم قطع میشه. (مخابرات شیخ فضل الله نوری)
    نه دوست عزیز من که آمل هستم اصلا قطعی ندارم

15. این کاربر از ALIWARNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مخابرات بلد نیست مشکلاتشون رو حل کنن برای همین یه روز سرعت خوبه یه روز بد.با قسمت دوم پستت موافق هستم
    ممکنه مخابرات فردا خوب بشه.مخابرات اگر محدود ها رو سرعت خوب کنه باز طبق شرکتهای دیگه دزدی حجم نداره قیمت ترافیک ها ارزونه و همینطور تا 2 هفته هم جمع آوری نمکنه اگه خط رو شارژ نکنی
    منم برای تخلیه آماده هستم حوصله تخلیه و دوباره شارژ رو ندارم.منتظر هستم 15 روز بگذره تا خودشون جمع کنن
    ولی بازم نمیدونم بمونم یا نه چون مخابرات زود تغییر میکنه
    والا به نظر من شما مشکلتون اینه که اول بیشتر از تعرفه اسمی بهتون سرعت دادن الان که واقعی شده فکر میکنین حقتون ضایع شده. وقتی میگن 512 -1 به 8 یعنی همین سرعتی که من دارم یا وقتی میگن 128 -1 به 8 یعنی همون 10 تا 16 حالا آی اس پی های دیگه این نوسان سرعتو فقط ممکنه نداشته باشه یعنی 128 دائم 16 باشه و 512 که من دارم دائم 64 باشه که الان واسه من متغیره تا سقف 50. که این فرق هم در اسکن$ پرداختی لحاظ میشه.این آسیاتک هم من فک کنم همین مخابراته یا لااقل خیلی منابع تامین پهنای باندش با مخابرات مشابهه.!

17. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •