با سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما بعد از ساعت 2 چقدره؟ این چند روزه تغییری نکرده؟
با سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما بعد از ساعت 2 چقدره؟ این چند روزه تغییری نکرده؟
برای من سرعت 220-250 هست شبی حدود 3.5 تا 3.8 گیگ دانلود میکنم( دو مگ ماهیانه 4گیگ )
میگم مسخرستا!من واسه 1مگ که ثبت نام کردم مدارک دادم حالا از طریق سایت سیترا خاستم ببینم میشه 2 مگ ببندم میگه طبق مقررات برای سرعت بالاتر باید مدارک ارایه دهید،پ چند بار آخه؟
حالا اگه 512 بگیرم بعد دوباره بخام 1مگ ببندم بازم باید مدارک ارایه بدم؟
پ.ن:این ibs هم خنگه امروز تقریبا 50مگ به اعتبارم اضافه کرد،اخه چرا الکی کم میکنی که باز اضافه کنی؟![]()
درود فراوان.
آره.کلاً مخابرات همه چیش مسخره س.پارس آنلاین توی سربندر از ساعت 11 شب تا 7 صبح ساعات رایگانشه!
من درخواست تخلیه دادم به مخابرات هنوز انجام ندادن.
ایمان داری از مخابرات میری؟
مگه ساعات شبانه پارس آنلاین تو شهرهای مختلف فرق داره؟
----------------------------
Last edited by Armin.Computer; 13-09-2013 at 12:41.
من اینترنتم 128 کیلوی نامحدود بدر رایان سربندره. وقتی از سایت -------آسان دانلود----- دانلود می کنم ، معمولآ 17 کیلو بیشتر نیست ولی چند تا از فایل هاش با سرعت نزدیک 180 کیلو دانلود میشه. علت چیه؟
مثلآ این دو فایل رو مقایسه کنید: آیا سایت دیگری هست که مثل فایل اول دانلودهاش با این سرعت بالا انجام بگیره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by koodak11; 13-09-2013 at 18:06.
من خودم تا قبل از داستان انتخابات حدود 3 سالی مشترک پارس بودم و خیلی راضی بودم هم از نظر پینگ هم دانلود شبانه هر چند من زیاد اهل دانلود نیستم منتها نزدیک اون داستانا کلا همه چیز پارس ریخت به هم و دیگه قابل تحمل نبود الانم اگر مشترک پارس شدی امار دقیق و مستمر بذار که اگه کیفیت و کمیت سرویسهای پارس برگشته به زمان قبل منم تخلیه کنم بیام.
ولی میگن پارس انلاین سرعت شبانشو کم میکنه من نمیدونم ولی اینو بهم گفتن منم پشیمون شدم برم پارس انلاین
سلام دوستان طرح 512kb دانلودش تا 400 میره ایا حقیقت داره
دوستم گفته ماله من اینطوره![]()
نه شانسیه .برای بعضی ها گاهی اوقات اینطوری میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)