تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 2605 اولاول ... 23663668672673273373473573673773873974074678683612361736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من 4 - 5 روزه سرعتم در حد صفره هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم. برای همه همینطوره و همه isp ها؟ آخه برادرم نزدیک ماست اونم مخابرات داره ولی نتش مختل نشدههر دفعه به مخابرات زنگ میزنم یه جوابی میدنیه بار میگن مشکل سراسریه تا امشب درست میشهیه بار میگن نمی دونیمیه بار میگن مشکل از dns شبکست dns رو تغییر بدین تا تایم اوت نداشته باشین و من dns رو تغییر دادم ولی فرقی نکرد در واقع چند روزه adsl من کلا تعطیل شده حتی پی سی ورلد رو هم نمی تونم باهاش باز کنم الانم با دیال اپ این پست رو ارسال می کنم.
    دوستان کسی این مشکل منو داره؟پشتیانی میگه مشکل سراسریه ولی تو این تاپیک که میام می بینم ظاهرا کسی وضعش به وخامت من نیست و دانلود هم می کنید.دانلود که اصلا که نمی تونم بکنم یعنی اصلا سرعت اینقدر پایینه که هیچ سایتی باز نمیشه که بخوام ازش لینک دانلود بگیرم.سرویس 256 دارم ولی سرعت در حد یک چهارم دیال اپهحالا باز با دیال اپ میشه هر چند دیر ولی یه صفحه وب رو باز کرد ولی با adsl مثلا 10 درصد صفحه لود میشه و همونجوری می مونه!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

انتخاتات که بگذره همه چی درست میشه یا از هم می پاشه یه خورده صبر کنید
    خیر این معضل،دائمی خواهد شد. اینترنت ملی همین چیزی هست که در حال حاضر گوشه هایی ازش رو دارن اجرا میکنن.کلا https های غیر ثبت شده دسترسیشون برای همیشه قطع خواهد شد.
    Last edited by ghahremanimehdi; 23-05-2013 at 21:35.

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همیشه راهی برای رسیدن به دنیای ازاد هست فقط باید فکرت را بکار بندازی و سریع نا امید نشی
    این به نفع کاربران اینترنت ایران هستش که از مدیر شبکه های خیلی کشورهای دیگه بیشتر درباره اینترنت و تکنولوژی های رمزنکاری میدونن

5. 3 کاربر از linuxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیر این معضل،دائمی خواهد شد. اینترنت ملی همین چیزی هست که در حال حاضر گوشه هایی ازش رو دارن اجرا میکنن.کلا https های غیر ثبت شده دسترسیشون برای همیشه قطع خواهد شد.
      محتوای مخفی: نه، به نظر من این قسمت تحلیلتون اشتباهست، 

نه، به نظر من این قسمت تحلیلتون اشتباهست،
    به این دلیل که ایران به دلیل پیشینه ی نیم قرنی اش امکان کره شمالی شدن رو نداره، و هرگز کلونی از کره شمالی نخواهد شد، چون مردم این سرزمین چیز هایی رو تجربه کردند که حتی مردمان کره شمالی به خواب هم ندیده اند، و این رو هم آنهایی که باید بدانند به خوبی میدانند.
    فکر میکنید الان چرا اینترنت به وضع در آمده ؟ اگر کمی ژرف تر نگاه کنیم، در هر بازه ای که امکان شُک اطلاعاتی به مردم بوده، محدودیت برای رسانه های آزاد پیش می آید. مشکل دقیقا با شک های اطلاعاتی هست که نباید اتفاق بیوفتد.
    وگرنه در بقیه موارد ایننرنت نه تنها به ضرر نبود و در واقع به نظر من مفید هم بوده. چرا که اینترنت باعث عادی شدن اتفاقی که به مرور زمان می افتند میشود، و این عادی شدن، باعث ایجاد رخوت و سستی میان بدنه جامعه میشود و در مجموع شرایطی را پیش می آورد که کم کم شما هر هفته انتظار شنیدن یک خبر (خوب یا بد) را داشته و براحتی هم با آن کنار بیاید چرا که به مرور جزوه روزمرگی شما شده است.
    از طرفی اینترنت یک خوبی دیگر هم دارد و آن هم اثر مسکنی آن است. که تنها وسیله ای است که جوانان امروزی به کمک آن خود را با دنیای دیگر برابر و هم تراز میبینند. و حسی را با کمی بالا و پایین شدن تجربه میکنند که دیگر افراد در دیگر نقاط در همان زمان در حال تجربه آن هستند ( به عنوان مثال حسی که شما در هنگام دانلود یک فایل تازه ریلیز شده به عنوان اولین نفرات پیدا میکنید. ) و همین هم ترازی شیشه باعث می شود خیلی ها با براورده کردن نیازهای ابتدایی خود ( مثل دانلود فیلم، موزیک، انجام گیم و... ) به دنبال مسایل دیگری نباشند و در نهایت به قشری که دنبال نافرمانی مدنیست تبدیل نگردند، شما چه ابزاری از این بهتر برای تحقق این مهم می توانید پیدا کنید ؟
    البته یاد آورم بشم که در جاهایی به لفظ اینترنت شد منظور اینترنت پرمحدود گذشته ایران بوده نه اینترنت آزاد بین المللی.
    Last edited by Firebirds; 24-05-2013 at 00:19.

7. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز لازم به توضیح نیست که حاشیه و درگیری خیلی زیاد شده و اگر اینجور پیش بره تاپیک بسته و با متخلفین برخورد می شود.
    لطفا رعایت کنید

9. 7 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی میتونه به ما مبتدی ها توضیح بده dns چیه و چطور میشه تغییر داد و چه تاثیری رو نت میتونه بذاره

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان adsl مخابرات تهران دانلود رایگان شبانه هم داره؟

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

یکی میتونه به ما مبتدی ها توضیح بده dns چیه و چطور میشه تغییر داد و چه تاثیری رو نت میتونه بذاره

DNS در اصل یه سرور رابط بین شما و شبکه جهانی هستش و وظیفه اون آدرس دهی سایتها هستش.
    هر وبسایت یه آدرس IP داره اما شما که نمی تونین همه اونا رو حفظ کنید مثلا اگر میخواین برین تو گوگل باید تایپ کنین 173.194.33.104
    اما سرورهای DNS این آدرس ها رو حفظ میکنن و هر بار شما بزنین Google.com نزدیکترین DNS Server دنبال این اسم تو بانک اطلاعاتی خودش میکنه و اگر پیدا کرد اون IP رو میفرسته و کامپیوتر شما به طور اتوماتیک اون IP رو وارد میکنه و میره تو گوگل. اما اگر DNS Server شما اون رو پیدا نکرد سریعا یه درخواست میده به نزدیکترین DNS Server به خودش و بالاخره اون IP رو برای شما پیدا میکنه. البته علاوه بر اینکه اون رو به شما میده برای خودش هم ذخیره میکنه که دفعه بعد خودش آدرس دهی کنه.
    حالا اگر شما DNS رو روی DNS Server گوگل تنظیم کنین به سریعترین حالت آدرس دهی میرسین.
    اما چون تو ایران خود گوگل با محدودیت مواجه هست باید زنگ بزنین و از ISP خودتون بخواین که DNS خودشون رو در اختیار شما قرار بدن.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

13. 4 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان adsl مخابرات تهران دانلود رایگان شبانه هم داره؟
    کلا نامحدوده دوست عزیز.

15. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رسما از ساعت 12 دیشب من نه از تورنت و نه از لینک مستقیم، نمی توانم دانلود کنم !

17. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •