دیگه فکر میکنم که قیمتش رفت بالامسئول کادر پزشکی استقلال رتبه نخست کشور را در آزمون سراسری دکترای تخصصی فیزیوتراپی از آن خود کرد
بله
خير
دیگه فکر میکنم که قیمتش رفت بالامسئول کادر پزشکی استقلال رتبه نخست کشور را در آزمون سراسری دکترای تخصصی فیزیوتراپی از آن خود کرد
پزشک تيم فوتبال صنعت مس کرمان گفت: ادينهو دچار مصدوميت پارگي از ناحيه رباط صليبي زانو شده است.
"مهدي مداحي" پزشک تيم فوتبال صنعت مس کرمان در گفت وگو با خبرنگار ايسنا در کرمان افزود: پارگي رباط صليبي زانوي ادينهو براي وي دردسر ساز شده و او بايد زانوي خود را به تيغ جراحان بسپارد.
وي افزود: چنانچه آخرين راه براي مداواي زانوي مصدوم ادينهو جراحي شناخته شود وي تا پايان فصل قادر به همراهي صنعت مس در ادامه مسابقات و ليگ قهرمانان آسيا نخواهد بود.
مداحي همچنين در خصوص آخرين وضعيت مسعود زارعي بيان کرد: وي تقريبا يکماه قبل زانويش را جراحي کرده و هم اکنون نيز دوران نقاهتش را سپري مي کند، زارعي نيز به مدت شش ماه از مستطيل سبز دور خواهد بود.
وي تصريح كرد: مجتبي انصافي نيز در آخرين تمرين مس قبل از اعزام تيم به تهران به منظور ديدار برابر راهآهن از ناحيه کشاله ران با مصدوميت کشيدگي عضله مواجه شد و تا 5 روز قادر به کار با توپ نخواهد بود.
مداحي خاطرنشان كرد: مصطفي سيفي نيز به تازگي گچ پايش را باز کرده و از هفته آينده تمرينات انفرادي خود را آغاز خواهد کرد.
ایسنا
مدیر عامل باشگاه راه آهن شهرری گفت: پس از آنکه پنالتی مسلم تیم ما در جریان دیدار با مس کرمان گرفته نشد، می خواستم استعفا بدهم. به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن انصاریفرد که پس از پیروزی 3 بر 2 روز پنجشنبه تیمش مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: متاسفانه در لیگ امسال برای ششمین بار بود که پنالتی صد در صد تیم ما نادیده گرفته می شد. ضمن اینکه 4 پنالتی بی مورد نیز به سود حریفان ما اعلام شده بود در این شرایط و پس از آنکه در بازی با مس کرمان هم یک پنالتی ما گرفته نشد می خواستم استعفا دهم.
وی ادامه داد: تمام مشکلات داوری که اعلام کردم بر اساس اعلام نظرهای کارشناسان در برنامه های تلویزیونی بود و با شهامت می گویم تنها مقابل تراکتورسازی داور به سود ما و به ضرر حریف قضاوت کرد. خدا را شکر در این دیدار توانستیم در دقیقه 92 گل برتری را به ثمر برسانیم تا عدالت در این دیدار رعایت شود.
مدیر عامل باشگاه راه آهن در پاسخ به این سئوال که فکر می کند دلیل اصلی اشتباهات داوری علیه این تیم چیست، خاطر نشان کرد: راه آهن تماشاگر ندارد و تنها تیم لیگ برتری است که مسابقاتش تحت پوشش تلویزیونی قرار نمی گیرد. شما ببینید در بازی امروز (پنجشنبه) واحد سیار از کرمان برای پخش بازی مس به تهران می آید اما هیچ کدام از بازی های ما پخش نمی شود. البته اطمینان دارم اشتباهات داوری سهوی بوده است اما از مسئولان می خواهم برای کاهش آن کاری کنند.
انصاریفرد ادامه داد: زمانی که در پرسپولیس بودم در دیدار فینال جام حذفی داور مسابقه در دقیقه 118 پنالتی مسلم ما را نادیده گرفت و ما را از قهرمانی دور کرد سال بعد مقابل همین تیم پنالتی بی موردی علیه ما گرفته شد تا در مرحله نیمه نهایی جام حذفی شکست بخوریم و یک قهرمانی دیگر را از دست بدهیم واقعا نمی دانم چرا داوری ها تا این حد علیه تیم های من است.
وی در پایان گفت: سی دی تمامی اشتباهات داوری را به فدراسیون فرستادیم و در این خصوص به آنها اعتراض کردیم باز هم تاکید می کنم داوران ما پاک و شریف هستند و امیدوارم مسئولین امر به خوبی این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
مهر
تاسف
چقدر هولیوایسا جلسه کمیته انضباطی تشکیل بشه بعد
عمرا پروینو بیاره !!
Last edited by Mahdi.p30; 29-01-2010 at 13:09.
اقا چرا گناه دیگران میشوری
دارن رو مخ فاتح تریم کار میکنن که البته اون گفت نمیام ولی دارن زورشونو میزنن ولی اگه این فصل نشد فصل بعد دنیزلی
رسول كربكندي در پايان بازي صبا و سپاهان كه با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت در گفتوگو با خبرنگاران با بيان اينكه تيم من را له كردند، اظهار داشت: من به بازي تيمم و تكتك بازيكنان افتخار ميكنم كه 90 دقيقه كنترل بازي را در دست داشتند و با تمام وجود در مقابل تيم صدرنشين بازي كردند.
وي گفت: داور پس از پنالتي كه به نفع تيم ما گرفت هر خطايي كه روي تيم من شد نگرفت، حتي جاي استوكهاي بازيكن سپاهان بر روي پاي بازيكن تيم ما هنوز هست كه اين چنين صحنههايي را هم خطا نگرفت.
كربكندي با اشاره به اينكه ما تاوان پنالتي را داديم كه براي ما گرفته شد، خاطرنشان كرد: من اين فوتبال را كثيف ميدانم و بايد به حال اين فوتبال گريست كه اين چنين نتيجه را تعيين ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: سپاهان در اين بازي تنها به بازي مستقيم و ارسال بلند روي آورد و تيم من به دفاع پرداخت و نيمه نخست اينگونه به پايان رسيد.
كربكندي افزود: بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه 45 دقيقه ديگر نميتوانيم تنها دفاع كنيم و با تلاش بازيكنان نيمه دوم را به دست گرفتيم كه حتي موقعيت گل هم داشتيم كه نتوانستيم استفاده كنيم.
وي با بيان اينكه داوري تعيينكننده بازي بود، خاطرنشان كرد: به خاطر فشاري كه روي من بود نميخواستم به كنفرانس خبري بيايم. يك انسان چقدر ميتواند ظلم ببيند، اما به احترام خبرنگاران آمدم.
سرمربي تيم صبا با اشاره به اينكه مشخص بود اين بازي 2 بر يك تمام نميشود، ابراز داشت: داور مترصد بود نخستين توپي كه وارد محوطه جريمه ميشود پنالتي بگيرد. البته اميدوارم اين برداشتم اشتباه باشد و من اشتباه كرده باشم.
وي اظهار داشت: بازيكنان من فعل خواستن را مردانه صرف كردند و از تمام وجود خود براي اين بازي هزينه كردند.
كربكندي گفت: قلعه نويي در بين دو نيمه به من ميگويد برو برايت پنالتي گرفتند، اگر اين بردنها ارزش دارد اميدوارم آقاي قلعهنويي همه بازيهايش را همين طور به پيش ببرد. اين فوتبال سالم به پيش نميرود من براي اين فوتبال متاسفم.
سرمربي صبا در رابطه با تيمش گفت: صبا با كمبود بازيكن مواجه است در برخي از پستها بازيكن جايگزين ندارم و مهرهاي ندارم براي تامين هدفم دانسته وارد زمين كنم.
وي يادآور شد: هر چند من يك اصفهاني هستم اما تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم صبا به كار بستم و تمام شناخت خود را از سپاهان در اختيار تيم صبا گذاشتم.
كربكندي تصريح كرد: تيم صبا در اين بازي استحقاق برد را داشت و متاسفم كه نتوانستيم اين بازي را با برد پشت سر بگذاريم.
چشم تا اونوقتچقدر هولیوایسا جلسه کمیته انضباطی تشکیل بشه بعد
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،بازیکنان اوساسونا مبلغ 118 هزار یورو را برای کمک به مردم هائیتی اختصاص دادند که جواد نکونام و مسعود شجاعی دو بازیکن ایرانی اوساسونا مثل سایر بازیکنان این باشگاه برای کمک به زلزله زدگان هائیتی اقدام کردند. در بین فوتبالیست های ایرانی نکونام و شجاعی تنها کسانی هستند که برای کمک به مردم هائیتی دست به کار شدند. باشگاههای ایرانی هم می توانند برای کمک مردم زلزله زده هائیتی اقداماتی را انجام دهند که تا به حال حرکتی ازسوی باشگاه های ایرانی انجام نشده است.
گفتنی است که یاران نکونام و شجاعی روز یکشنبه و در هفته بیستم رقابتهای لیگ اسپانیا به مصاف ویارئال خواهند رفت.اوساسونا که با 23 امتیاز در رده دوازدهم جدول قرار دارد در زمین ویارئال روز سختی خواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)