تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 1805 اولاول ... 23663668672673273373473573673773873974074678683612361736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان مسئله کم شدن بیشتر از استفاده واسه کسی بوجود اومده تو تایپیکهای قبلی این موضوع رو مطرح کردم فقط چند نفر این موضوع رو تایید کردند.اما باقی دوستان یا متوجه نشدن یا براشون اهمیتی نداره. من با چند کامپیوتر تست کردم حتی یه سیستم رو کلا پارتیشن بندییشو پاک کردم وبعد نصب ویندوز تست کردم و مقدار100مگ دانلود کردم بعد ازم170مگ کم کرد وتو ریز کارکرد هم170زده بود که اینکار با حجمهای بالاتر به مراتب بیشتر میشه وبرای1گیگ دانلود ازم1700مگ کم میکنه در حالی که موقع دانلود هیچ گونه استفاده ای از اینترنت از قبیل وبگردی یا ابدیت نرم افزار و ویندوز وجود نداره
    Last edited by mr1987; 16-11-2013 at 19:24.

2. 7 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مسئله کم شدن بیشتر از استفاده واسه کسی بوجود اومده تو تایپیکهای قبلی این موضوع رو مطرح کردم فقط چند نفر این موضوع رو تایید کردند.اما باقی دوستان یا متوجه نشدن یا براشون اهمیتی نداره. من با چند کامپیوتر تست کردم حتی یه سیستم رو کلا پارتیشن بندییشو پاک کردم وبعد نصب ویندوز تست کردم و مقدار100مگ دانلود کردم بعد ازم170مگ کم کرد وتو ریز کارکرد هم170زده بود
    تایید میشه به شدت دوستانیم ک تایید میکنن پایین همین پست تشکر بزنن تا بعضیا ک شاید اومدن اینارو بزنیم تو سرشون!
    کلا فک کنن ناف اینارو با دزدی بریدن!

4. 17 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان مسئله کم شدن بیشتر از استفاده واسه کسی بوجود اومده تو تایپیکهای قبلی این موضوع رو مطرح کردم فقط چند نفر این موضوع رو تایید کردند.اما باقی دوستان یا متوجه نشدن یا براشون اهمیتی نداره. من با چند کامپیوتر تست کردم حتی یه سیستم رو کلا پارتیشن بندییشو پاک کردم وبعد نصب ویندوز تست کردم و مقدار100مگ دانلود کردم بعد ازم170مگ کم کرد وتو ریز کارکرد هم170زده بود که اینکار با حجمهای بالاتر به مراتب بیشتر میشه وبرای1گیگ دانلود ازم1700مگ کم میکنه در حالی که موقع دانلود هیچ گونه استفاده ای از اینترنت از قبیل وبگردی یا ابدیت نرم افزار و ویندوز وجود نداره
    بنده هم تایید می کنم حرف شما رو که ترافیک ثبت شده داخل سیستم گندنت! با چیزی که واقعا استفاده میشه همخونی نداره...

(دلیل محکم بر این ادعا این هست که با توجه به اینکه بنده نرم افزار مانیتورینگ پهنای باند bwmeter رو روی سیستم نصب دارم و این برنامه تمام پروسه هایی که به نحوی با اینترنت ارتباط دارند رو اعلام میکنه (حتی اگه روی سیستم تروجان داشته باشید و بخواد به سرورش وصل بشه و از پهنای باند استفاده کنه اعلام میکنه!) و با کمک اون تمام برنامه ها رو زیر نظر دارم! و این نرم افزار بطور دقیق کل ترافیک مصرفی (آپلود+دانلود) تمام پروسه هایی رو که بهشون اجازه دسترسی دادم رو نشون میده و با چندین بار مقایسه گزارش مصرفی این نرم افزار (آپلود+دانلود) در بازه های زمانی مختلف که به نت وصل میشم (دقیقا از لحظه ای که کانکت میشم تا وقتی مودم رو خاموش کنم!)با چیزی که توی سامانه گندنت! ثبت شده به این نتیجه رسیدم که ترافیک رو بیشتر از مصرف واقعی ثبت میکنه...)
    Last edited by Milad_Sky; 17-11-2013 at 01:07.

6. 5 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بنده هم تایید می کنم حرف شما رو که ترافیک ثبت شده داخل سیستم گندنت! با چیزی که واقعا استفاده میشه همخونی نداره...

(دلیل محکم بر این ادعا این هست که با توجه به اینکه بنده نرم افزار مانیتورینگ پهنای باند bwmeter رو روی سیستم نصب دارم و این برنامه تمام پروسه هایی که به نحوی با اینترنت ارتباط دارند رو اعلام میکنه (حتی اگه روی سیستم تروجان داشته باشید و بخواد به سرورش وصل بشه و از پهنای باند استفاده کنه اعلام میکنه!) و با کمک اون تمام برنامه ها رو زیر نظر دارم! و این نرم افزار بطور دقیق کل ترافیک مصرفی (آپلود+دانلود) تمام پروسه هایی رو که بهشون اجازه دسترسی دادم رو نشون میده و با چندین بار مقایسه گزارش مصرفی این نرم افزار (آپلود+دانلود) در بازه های زمانی مختلف که به نت وصل میشم (دقیقا از لحظه ای که کانکت میشم تا وقتی مودم رو خاموش کنم!)با چیزی که توی سامانه گندنت! ثبت شده به این نتیجه رسیدم که بععععله ترافیک رو بیشتر از مصرف واقعی ثبت میکنه...)
    من چند وقت پیش این کارشونو متوجه شدم وتو تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه گفتم ومدرک هم گذاشتم ولی کو گوش شنوا

8. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قابل توجه این دسته از دوستان!

الان توی مخابرات مدیری عامل قبول کرده طلایی ها 2 مگ باشن اما آبدارچی و تاسیسات چیها نه.و می گویند تو حالمون نیست.
    حالا مدیرعامل مونده نمی تونه با زیر دستیاش درست کار کنه چون همه فامیل هستند و مخصوصا پست های مهم کهمال سمت ... هستن و نمی تونه به اونا چیزی بگه.
    پس میاد پاشو میزاره روی گلوی مردم.و زورشو به اینا نشون میده.
    داستان کوتاهی ار مجموعه داستان هایی که مخابرات سر ما در آورد.
    فکر کنم دو هفته از اون روز که قول داده گذشته.
    دوست عزیز اصرار داشتند نه "اسرار" اصرار = پافشاری اسرار = رازها
    بعدشم این مسئله که شما میگید کلیت که نداره من دیشب از سرورای غیر ایرانی 90 بودم (گوش شیطون کر )
    همچنین به نظر من man.u درست میگه وقتی مدیر عامل بخواد اما 100 نفر دیگه که اونجا باهاشن همکاری نکنن چیکار میخواد بکنه مدیر ؟
    وقتی هی بگن باشه باشه اما کاری نکنن
    الان شما کجای ایران دیدی مدیر عامل شرکت به این عریض و طویلی بیاد تو فروم به نظر ملت گوش کنه ؟
    کجا دیدی مدیر عامل با کاربر تماس بگیره بگه مشکلت چیه ؟
    انصافا به نظر من آقای ملک جعفریان مرد درستیه ( یعنی حداقل در ظاهر ) و مشترکین براش مهمن حالا اینکه سیستم باهاش همکاری نمیکنه یه مسئله دیگست !!

(شاید به طعنه این حرفا رو زده باشید،ولی در کل گفتم بد نیست باز یادآوری کنم...)

(البته بحث شرکت زیر ساخت جداست...)

مهندس بنده رو خاطرتون هست .
    اون روز با هم دیدار داشتیم

عرض شود که آیا در خصوص این سایت و فعالیت بچه های اینجا به دیگر اعضای هیئت مدیره اطلاع رسانی کردید ؟

اگر قرار باشه شما یه تصمیمی اتخاذ کنید آیا باید اون رو با دیگر اعضای هیئت مدیره نیز در جریان بذارید ؟

و اینکه چرا یک کارشناس توی اون مرکز به اون بزرگی ندارید ؟
    اگه میگید دارید خوب ایشون کی هستند ؟ چرا هر وقت یه نفر میاد واسه شکایت و میخواد با شما صحبت کنه اونجا نمیره پیش این کارشناس ؟ به جای اینکه هم وقت شما گرفته بشه و هم ما توجیه بشیم !

ادامه سوالات در پست های بعدی .
    تصمیم نهایی با خودم هست
    Last edited by Milad_Sky; 16-11-2013 at 23:59.

10. 4 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دیگه حوصله این که بخوام واسه 100 کیلوبایت کل کل کنم رو ندارم .
    چقدر پول دادم واسه اکانت های پریمیوم و..... که مثلا با بهترین کیفیت و سرعت دانلود کنیم . همه اش بر باد رفت .

12. 5 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قابل توجه این دسته از دوستان!

(شاید به طعنه این حرفا رو زده باشید،ولی در کل گفتم بد نیست باز یادآوری کنم...)

(البته بحث شرکت زیر ساخت جداست...)

نتیجه : نمیخان و نمیکنن مشکلم از شخصی هست که میدونین کیه همشم دروغ بود حرفاش فقط حرف بود
    در مورد بقیه چیزا هم نتیجه گیری کلی اینه که همینه که هست !

14. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا سرعت ها رو درست نکردند؟

من دارم از سافت گ ذ ر با سرعت 250 دانلود می کنم خدا کنه همین جوری باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

طلایی مثل هر شب 90 بجای 256. بر دروغگو......

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان این مودم هایی که مخابرات با طرح هاش میده ارزش داره؟
    من شنیدم فقط واسه خود مخابرات میشه استفاده کردو اشتراک دیگه بگیری نمیشه از اون مودم استفاده کنی

18. این کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •