وست خوبم ممنون از کمکت
یعنی به طور طبیعی من 45 روز در کل 18 ماه خدمت مرخصی دارم و بسته به درجه ی تحصیلیم میتونه بیشتر هم بشه درسته؟
من دیپلم ردی هستم که میشه زیر دیپلم. فکر نمیکنم بهم مرخصی تشویقی بدن.
باید هول و هوش همون 45 روز حساب کنم دیگه
وست خوبم ممنون از کمکت
یعنی به طور طبیعی من 45 روز در کل 18 ماه خدمت مرخصی دارم و بسته به درجه ی تحصیلیم میتونه بیشتر هم بشه درسته؟
من دیپلم ردی هستم که میشه زیر دیپلم. فکر نمیکنم بهم مرخصی تشویقی بدن.
باید هول و هوش همون 45 روز حساب کنم دیگه
سلام
ببین برادر من اصلا شرایط سربازان پادگان خودمون رو میگم باشه ؟
یعنی اونهایی که دیپلم رو زیر دیپلم هستند
کسانی که راهشون دور هست و بومی نیستند مثلا یک ماه یا 45 روز توی پادگان باشن چیزی حدود 8-14 روز مرخصی میگیرند .
اونهایی که بومی هستند و روزانه تردد میکنند نه شیفتی چیزی به اسم مرخصی ندارند و حتما باید مرخصی تشویقی بیارند برن مرخصی
اونهایی که هفتگی تردد میکنند جمعه ها رو مرخصی دارند یا یک روز در هفته که کمتر کسی اینطوری هست توی اون پادگان
اون هایی هم که شیفتی تردد میکنند 24 24 هستند دیگه مرخصی معنی نداره
حالا ما افسر ها یا فوق دیپلم به بالا ها
مرخصی استحقاق 2.5 ماه در روز چون همگی روزانه تردد میکنیم و اونجا افسر غیربومی کم است ( من خودم بومی اونجا نیستم ولی چون هرروز از پادگان خارج میشم انگار روزانه تردد میکنم )
و تشویقی هم بستگی به درجمون داره که ستوان سه فکر کنم 17 18 روز باشه و درجه من 26 روز
و استعلاجی هم که گفتم
حالا شما از این مقدار بیشتر بری بستگی به یگان داره
بعضی یگان ها قبل از ثبت مرخصی بررسی میکنند اگه سهمیه داشته باشی هنوز میتونی بری وگرنه نه
بعضی یگان ها مثل یگانی که من هستم اصلا شما هرچی دوست داری برو از آخر تصمیم میگیرند ! به شخصه مثلا من جدا از 20 روزی که همدان بودم برای دوره کد و اونجا مرخصی پایان دوره داد و میان دوره پایان دوره آموزشی هم بذاریم کنار چیزی حدود 63 روز تا الان رفتم و توی این 3 ماه باقی مانده تا آخر خدمت فکر کنم یک 15 20 روز دیگه هم میرم شایدم بیشتر خدا میدونه![]()
یادم نمیاد آخه اینقدر به ما فرم دادن پر کنیم که دیگه یادم نمیاد کی میومد کی میرفت...
داداش گلم واقعا خیلی اقائی کردی که وقت گذاشتی و کمک کردی
واقعا کامل بود. ممنون از کمکتون.
فقط یه سوال
من فردا پست کنم کی اعزام میشم تقریبا؟
میخوام فروردین به مسافرتم برسم بعد برم خدمت به امید خدا.
به نظرتون کی پست کنم که بعد 15 فروردین اعزام باشم؟
سلام
من نمیدونم عزیز کی اعزام میشین
سلام
شما 300 و چند بودی ؟ 1 2 3 ؟
وظیفه هم مگه براتون زیاد اومد که میگی عزیز انقدر فرم دادن اینا
بی خیال
من سر یکی از دسته ای 301 فقط زیاد حرف زدم بقیه دسته های گردان 300 رو کمتر سر زدم
سلام دوستان ! ممنون از همه عزیزانی که یاریگر سربازان وطن هستن !
منم برا اسفند افتادم پدآفند هوایی مشهد ! کسی آمار پادگانو و شرایطشو داره ؟
روز اول اعزام که رفتیم پادگانو وسایلو دادن چند روز مرخصی میدن ؟ اونقدری هست که بیارزه برگردم تهران یا همونجا باید پی اندازه کردن لباس و... باشم ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و شانسیه ؟
سلام
پدرم 14 + 4 ماه جمعا 18 ماه جبهه داره ، ایا با این 18 ماه میتونم کسری خدمت بگیرم ؟ چقد کسری میخورم ؟
سلام
روز اعزام باید به پادگان مراجعه کرد یا میدان سپاه ؟! برای تک فرزندی کی باید اقدام کرد ؟
راستی من افتادم "پاسداران نرسیده به چهارراه پاسداران جنب گلستان دهم - آموزشگاه نظامی نزاجا" این همون 06 هستش ؟
خوشحال میشم با دوستان دیگه ای که اونجا افتادن آشنا بشم
پادگان 06 ، یادش بخیر
معروفه به جهنم سبز !
محیطش بزرگ هست ، متشکل از یک هنگ و 6 گردان و هر گردان 4 گروهان
البته هر دوره بیشتر از 3 گردان نیرو نمیگیره و بقیه گردان ها بسته هستن
شرایطش از 02 و 01 سخت تر هست ولی در کل جای خوبیه ، من 1 تیر آموزشی ام اونجا بود
سوالی داری بپرس
در حال حاضر به ازای هر ماه 9 روز از خدمتت کم میشه ...
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
داداش من در این مورد زیاد تحقیق کردم ... مدارک تک فرزندی رو باید داخل آموزشی دنبالشون بری و تحویل بدی ...
خودشون میگن چی میخوان ... برگه ثبت احوال و کپی برابر اصل شناسنامه خودت و خانواده رو میخوان ...
موفق باشی
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
داداش اگر دیپلم و زیر دیپلم هستی حدودا اوایل تا اواسط اسفند پست کنی برج 2 میفتی ...
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)