اين قديمي هست . جديدترين مدلها پسوند essential را ندارند . چند ترابايت ميخواهيد كه مدل نامبرشو بگم .
اين قديمي هست . جديدترين مدلها پسوند essential را ندارند . چند ترابايت ميخواهيد كه مدل نامبرشو بگم .
Seagate Seven Portable Drive
باريك ترين هارد ديسك اكسترنال دنيا !
![]()
2TB
اگه برقش با همون سیم USB فراهم بشه و آداپتور نداشته باشه بهتره
دوستان من یه WD My Book 3TB گرفتم. همه جا گارانتی الماس داشت بین 395 تا 410 قیمت میدادن. من یه جا سازگار پیدا کردم 400 میداد گرفتم. سازگار دو ساله هستش و اون یکی فکر کنم یه ساله. هارد خوش تیپیه و سر و صدا هم نداره و کابل USB بلند و با کیفیتی داره بسته بندی ش هم خوبه. سرعتش هم من USB2.0 دارم که خوبه. از راهنمایی دوست عزیز جناب هم ممنونم.
سلام دوستان ...این هم هارد جدید ما ...مبارکم باشه ...
- Seagate Backup Plus Desktop Drive 3TB
فقط یه چند تا سوال ...
1. چطوری میتونم بک اپ بگیرم از اطلاعاتم ...چه نرم افزاری ؟ چطوری ؟
2. چون با هارد وسترن که کار میکردم خیلی بی سرو صداست ولی این خیلی نسبت به اون سرو صدایی تره ....این عادیه ؟
2. از اونجایی که هارد داغ میکنه از چه دمایی به بالا باید حساس شد ؟ 45 ؟ 50 ؟
3. از چه خنک کننده ای برای هارد میتونم استفاده کنم ؟ خنک کننده لپ تاپ هم میشه زیرش گذاشت ..؟
پیشاپیش ممنون بابت جواب هاتون![]()
Last edited by constant_boy23; 06-01-2015 at 18:26.
برای دوترابایت با مدل نامبر WDBFJK0020HBK انتخاب کنید .
در پستهای قبل گفتید که میخواهید با حداقل هزینه حداکثر حجم را داشته باشید . اگر جابجایی ندارید ضرورتی ندارد که پرتابل دوترابایتی بخرید که قیمت بیشتری هم دارد . مگر اینکه جابجایی داشته باشید یا اینکه فضای محدودی برای نگهداری و استفاده داشته باشید و نمیخواهید میزتان شلوغ شود و ...
سلام و مبارک باشه .
1. نرم افزارهای بکآپ گیری و Sync کردن اطلاعات متنوع هست . بهترین کار این هست که چند تایی از آنها را نصب کنید و ببینید با کدامیک راحتتر هستید و کدامیک با انتظارات شما مطابقت بیشتری دارد . برای شروع میتونید Good Sync و یا Acronis True Image را تست کنید .
2. بله ، عادی هست چون 7200rpm هست .
3. سعی کنید دما در محدود 45 درجه باشد . البته برای مدلی که دارید غیر ممکن هست بدون استفاده از فن و در زمانهایی که در حال Read/Write مداوم هست در محدوده 45 درجه باقی بماند . این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم مطالعه کنید .
4. اگر کولپد اضافی دارید میتوانید روی کولپد هم بگذارید و مشکلی نیست . فقط دقت کنید که هارد دیسک اکسترنال روی کولپد تکان نخورد و خود کولپد هم ثابت و بدون لرزش باشد .
سلام
من یک هارد 1 ترا خریدم . لطف میکنید سوالات منو جواب بدید ؟ سپاس
1- نیازی به فرمت نداره ؟ فرمت نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
2- نوقتی اطلاعات ریختم داخلش نیازی به دیفرگ یا یکپارچه سازی نداره ؟ دیفرگ نکنم مشکلی ایجاد میشه ؟
یعنی من بدون انجام هیچ کار خاصی بعد از اینکه برای اولین بار وصلش کردم به کامپیوتر اطلاعاتمو داخلش بریزم مشکلی برا یاطلاعاتم که ایجاد نمیشه ؟
سلام .
1. اکثر هارد دیسکهای اکسترنال از قبلا فرمت شده و آماده استفاده هستند و نیازی به فرمت مجدد نیست مگر اینکه با فایل سیستمی فرمت شده که مورد نظرتان نیست .
2. ابتدا با برنامه های Disk Defragmenter ، هارد دیسک را آنالیز کنید و اگر میزان Fragment شدن دیتاها زیاد باشد (بر اثر حذف و اضافه کردن مکرر) میتونید Defragment کنید ، در غیر اینصورت ضرورتی به انجام اینکار وجود ندارد .
3. خیر ، مشکلی برای اطلاعات پیش نمیآید . توصیه میکنم قبل از جدا کردن از کامپیوتر حتماً Safely Remove کنید .
با سلام و درود
قصد خرید یک هارد 2TB اکسترنال را دارم. بودجه من حدود 450 هزارتومان است . اگه هارد بسیار خوبی باشه تا زیر 500 هم هزینه میکنم .
اول کار بگم قصد دارم 5 تا 6 سال از این هارد استفاده کنم . پس دنبال یک جنس بسیار با کیفیت میگردم . میخوام ضد ضربه باشه . یعیدر زمانی که به کامپیوتر متصل نیست هر ضربه یا شوک ناگهانی وارد بشه به هیچ
عنوان اطلاعاتش از بین نره . کیفیت خود هارد و برند معتبر منظورم هست.خود هارد هر چه سایزش کوچیگتر باشه به علاقه من نزدیک تره . سایز و اندازه هم برام خیلی مهم هست.
یک هارد سیگیت نو خریدم از روز اول بد سکتور داشت ...داشت رو مخم راه میرفت . میخوام به سختی دچار بد سکتور بشه . یعنی تا حد امکان بد سکتور نگیره .
هارد هم میخوام بدون اداپتور باشه . USB 3.0 داشته باشه .
با چنین انتظاراتی که دارید ، مدل خاصی برای پیشنهاد دادن وجود ندارد . پیشنهاد میکنم برید به سمت SSD درایوها یا اینکه سطح انتظارات خودتان را تعدیل کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)