تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 1049 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746786836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

اخه اینا فرق می کنه مثلا شما اگه می خواین کانال های دیجیتال تی وی رو ببنید خوب صدا سورسش تی وی می شه ! پس باید از خروجی اپتیکال تی وی تون کابلشو بزنید به سینما خانگی اگه ورودی اپتیکال داره و صدای دیجیتال هم منتقل می شه برای ----- هم باید صدارو بدید به سینما خانگی یعنی از خروجی صدای ----- بدید به سینما خانگی ...اگه هم میخواین از خود سینما خانگی فیلم رو بزارید ببنید باید از خروجی صدای سینما خانگی وصل کنید به ورودی تی وی هم با اپتیکال می شه هم با همون کابل اج دی . حالا اگه توضیحم کامل نبود دوستان کامل کنند
    راستی solo8 خیلی باحال بود کلی خندیدم حالا خوبه فیلم سینمایی می دیدید
    خود دستگاه بلو ری سینمای خانگی فقط یک خروجی HDMI داره که وصل می شه به ورودی HDMI تلوزیون و خوب این مشکلی نداره
    ولی اینجا آمپلی و 5 تا بلندگوی ایستاده و سابش بدون استفاده می مونه
    خوب این آمپلی چند تا ورودی داره، ورودی معمولی مثل بقیه دستگاها
    برای هر کدام از باندها و ساب یک ورودی داریم
    حالا
    من خروجی HDMI بلوری را به ورودی HDMI تلوزیون وصل کرده ام و موقع پخش فیلم صدا را فقط از استند دارم
    در پشت تلوزیون خروجی 5 فیشه نداریم که به سیستم صوتی سینمای خانگی وصل کنم
    البته دو تا ورودی معمولی صدا و تصویر داریم که برای ر-سیور استفاده می کنم ولی فقط صدای خروجی از استند خود تلوزیون است
    اما
    یک خروجی اپتیکال هم از تلوزیون داریم
    باید یک کابلی باشه که
    یه سرش اپتیکال باشه و به تلوزیون وصل بشه
    و سر دیگرش پنج تا خروجی صدا معمولی باشه که وصل بشه به ورودی سیستم سینمای خانگی یعنی همان آمپلی
    حالا کلا
    چنین کابلی اصلا وجود دارد
    یا اگر نیست پس این ورودی سیستم سینمای خانگی که 5 تا است
    از کجال باید تغذیه شوند
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خود دستگاه بلو ری سینمای خانگی فقط یک خروجی HDMI داره که وصل می شه به ورودی HDMI تلوزیون و خوب این مشکلی نداره
    ولی اینجا آمپلی و 5 تا بلندگوی ایستاده و سابش بدون استفاده می مونه
    خوب این آمپلی چند تا ورودی داره، ورودی معمولی مثل بقیه دستگاها
    برای هر کدام از باندها و ساب یک ورودی داریم
    حالا
    من خروجی HDMI بلوری را به ورودی HDMI تلوزیون وصل کرده ام و موقع پخش فیلم صدا را فقط از استند دارم
    در پشت تلوزیون خروجی 5 فیشه نداریم که به سیستم صوتی سینمای خانگی وصل کنم
    البته دو تا ورودی معمولی صدا و تصویر داریم که برای ر-سیور استفاده می کنم ولی فقط صدای خروجی از استند خود تلوزیون است
    اما
    یک خروجی اپتیکال هم از تلوزیون داریم
    باید یک کابلی باشه که
    یه سرش اپتیکال باشه و به تلوزیون وصل بشه
    و سر دیگرش پنج تا خروجی صدا معمولی باشه که وصل بشه به ورودی سیستم سینمای خانگی یعنی همان آمپلی
    حالا کلا
    چنین کابلی اصلا وجود دارد
    یا اگر نیست پس این ورودی سیستم سینمای خانگی که 5 تا است
    از کجال باید تغذیه شوند
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    با سلام

ببینید تا جایی که من منوال سینمای خانواده شما رو دیدم , آمپلی فایر (برای بلندگوهای جلو و سنتر و ساب) و بلوری اون در یک پکیج هست و دارای بلندگوهای بیسیم برای دو بلند گوی عقب هست (با آمپلی فایر مربوطه). خب حالا اینجوری وصلشون می کنید :
    این عکس پشت دستگاه بلوری شماست :

خب مرا حل نصب اینه :
    1- 4 فیش که با شماره 13 مشخص شده به ترتیب مال بلندگوی جلو سمت راست و بعد سمت چپ و بعد ساب ووفر و آخری هم بلندگوی سنتر (یا مرکز ی ) هست که وصل می کنید.
    2- فیش HDMI (شماره 5) رو به تلویزیون متصل می کنید البته به اون ورودی تلویزیون وصل کنید که نوشته ARC داره.
    3- شما 2 تا باکس کوچیک ترانسیور دارید توی پکیجتون (کمی کوچکتر از کف دست) یکی از اونها مستقیم متصل میشه به فیش شماره 6 .
    4- کلید شماره 8 رو هم یادتون باشه بزارید روی وضعیت A .
    5- فیش شماره 10 هم مال انتن رادیو FM هست.

دیگه کار خاصی ندارید. حالا میریم سر نصب بلندگوهای عقب. شما یک آمپلی فایر دارید که پشتش مثل شکل زیر هست :

1- بلندگوهای عقب سمت راست و چپ به ترتیب میرن توی دو محلی که با شماره 7 مشخص شده.
    2- یک باکس ترانسیور دیگه دارید (همانند اونی که توی مرحله 3 قبلی استفاده کردید) اون میره توی محلی که با شماره 8 مشخص شده.
    3- کلیدی که با شماره 3 مشخص شده باید وضعیت A,B یا C اون همانند کلیدی باشه که توی مرحله 4 قبلی (پشت بلوری) بهش اشاره کردم که میشه همون A.
    4- کلیدی که با شماره 6 مشخص شده رو بزارید روی surround .

دیگه تمام هست و شما باید بتونید بدون مشکل استفاده بکنید.

3. 2 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا این سینما خانگی های سونی هستن که اسپیکر وایرلس دارن...

میشه فرکانس این اسپیکر هارو تغییر داد؟ آخه مال ما و همسایمون میفته رو هم! یعنی وقتی ما روشن میکنیم اینارو بعد همسایمون میگه آره دیشب فیلم فلان رو گذاشتین قشنگ صداش رو اسپیکر ما بود

کلا شده معضلی دیگه...نمیشه روشنش کرد...همش خاموش میکنیمشون....
    با سلام

ببینید بعضی از مدلهاش یک کلید S-AIR ID هم پشت باکس اصلی پلیر و یک هم پشت باکس وایرلس مخصوص بلندگوهای عقب دارند که دارای 3 وضعیت A,B,C هست. اگر که اینها رو عوض کنید مشکلتون قاعدتا حل میشه. (هر دو باید A یا B یا C باشند). برای عوض کردن هم دستگاهها رو باید خاموش بکنید , عوض بکنید و بعد دوباره روشن کنید.

5. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام... خیلی تونت سرچ کردم متاسفانه به هیچ نتیجه ای نمی رسم که کسی گفته باشه فلان مدل رو دارم راضی هستم..
    یه مدل سینما 5 بانده معرفی کنید که صدای خوبی داشته باشه و ورودی اپتیکال هم داشته باشه پخش فرمت و پلیرش اصلا برام مهم نیست فقط کیفیت صدا ...مثلا بیس زیادی نداشته باشه تنظیمات خوبی داشته باشه و صدای باندهای عقب کم نباشه..صدا شفاف باشه
    با سلام

ببینید مدلهای BCS-414 , BCS-717 , BCS-727 مال پایونیر هستند. مدل 727 دارای 2 ورودی اپتیکال هست و اون دوتا 1 دونه دارند. مدل 727 مدل 2012 هست ولی اون دو مال 2011 هستند. قیمت هم 5 شنبه توی فروشگاه راستین ( تهران - جمهوری) مدل 727 به 1180 , مدل 414 به 1236 و مدل 717 به 1365 بوده. به گفته فروشنده بلندگوهای مدلهای 414 و 717 کاملا چوبی هستند در صورتی که مال مدل 727 عادی و پلاستیکی هست. توی این 3 مدل 414 وایرلس نداره ولی اون دوتای دیگه دارند. سایر مواردشون همتقریبا عین همه.

من خودم 727 رو خریدم که البته هنوز به دستم نرسیده.

7. 3 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. مدل ۷۲۷ روگرفتم.تست میکنم و اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم.

Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
    دوست گرامی مبارکت باشد.چون کم به این بخش سر میزنم اگر سوالی داشتی تو پیام خصوصی برایم بفرست

9. این کاربر از hakr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجبه pioneer todoroki چیه؟

داره خودمونی میشه MaySam.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض راهنمایی برای خرید سینمای خانگی

سلام

دنبال یه سینما خانگی برای تی وی معمولی با بودجه یک تومن به پایین هستم و چیزایی که مد نظرمه اول زیبایی و بعد کاراییه (هر چه ارزونتر بهتر)

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجبه pioneer todoroki چیه؟
    سلام.
    تو قیمت خودش عالیه.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

دنبال یه سینما خانگی برای تی وی معمولی با بودجه یک تومن به پایین هستم و چیزایی که مد نظرمه اول زیبایی و بعد کاراییه (هر چه ارزونتر بهتر)

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
    سلام.با توجه به نیاز شما می تونید مدل E455 سامسونگ رو بگیرید.قیمتش هم بین 700 الی 800 تومن.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه گلابي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

سلام
    میخوام برای بلندگوهام کابل مانسترکیبل بگیرم ، جایی هست متری بفروشه؟حدودا 20 متر لازم دارم و الان قیمتش چه جوریه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •