تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 892 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746786836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها خلاصه ایسوس رو گرفتم و خیلی خوب و سبک و قوی هستش فقط یه چیزی باز این مغازه دار(یکی دیگه) یه صحبت عجیبی کرد که نمی دونم هر وقت به برق بزنی باید باطریش و دربیاری و هر وفت از باطری استفاده می کنی باید به برق وصل نباشه وگرنه به باطری صدمه می رسه!!!!!
    خوب من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم توی یوزر منیوئلش هم چیزی گفته نشده بود این صحبتش تا چه حد می تونه درست باشه؟!
    البته ایشون فرمودند که تمام لیپ تاپها همین طور هستند
    Last edited by Mehran NZ; 06-03-2011 at 02:07.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بچه ها خلاصه ایسوس رو گرفتم و خیلی خوب و سبک و قوی هستش فقط یه چیزی باز این مغازه دار(یکی دیگه) یه صحبت عجیبی کرد که نمی دونم هر وقت به برق بزنی باید باطریش و دربیاری و هر وفت از باطری استفاده می کنی باید به برق وصل نباشه وگرنه به باطری صدمه می رسه!!!!!
    خوب من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم توی یوزر منیوئلش هم چیزی گفته نشده بود این صحبتش تا چه حد می تونه درست باشه؟!
    البته ایشون فرمودند که تمام لیپ تاپها همین طور هستند

مبارک باشه !

خوب یه جورایی راست گفت ، کلا سعی کن وقتی که می خواهی از باتری استفاده کنی ، باتری رو به طور کامل شارژ کنی و در موقع استفاده سعی کن که شارژ به طور کامل خالی بشه و بعد دوباره تا 100 درصد شارژش کن.
    مثلا وقتی شارژ دستگاه به 7 درصد میرسه شارژش کن تا 100 درصد بشه.

وقتی که باتری به دستگاه وصل هست و شارژ اون هم 100 درصد هست و آداپتور هم به نوت بوک وصله ، دستگاه از باتری استفاده نمی کنه (همه ی نوت بوک ها اینگونه هستند)
    ولی با گذشت یک یا دو روز شارژ باتری از 100 درصد به 97 درصد می رسه و وقتی آداپتور به نوت بوک وصل هست ، دستگاه شروع به شارژ باتری می کنه تا از 97 درصد به 100 درصد برسه !>>> این روند باعث میشه که باتری شما در طول زمان کیفیت خودش رو از دست بده

دو کار می تونی انجام بدی :

راه اول اینه که وقتی از باتری نمی خواهی استفاده کنی باتری رو از دستگاه جدا کنی تا باتری بی دلیل شارژ نشه و کیفیت خودش رو حفظ کنه ، اما برای این کار حواست باشه وقتی که شارژ باتری 100 درصد و یا زیر 15 درصد هست ، اون رو از دستگاه جدا نکنی چون باعث آسیب باتری میشه (امکان آسیب دیدگی وجود داره)

راه دوم این هست که در بین برنامه هایی که برای نوت بوک شما عرضه شده بگردی دنبال برنامه ایی که مدیریت باتری رو انجام بده ، من می دونم که سونی با برنامه ی battery care function این کار رو انجام میده ، dell هم برنامه ایی مشابه رو داره ، احتمالا ایسوس هم داره !
    توسط این برنامه ها می تونی کنترل کنی که باتری چه موقع شارژ بشه ، مثلا می تونی بگی وقتی میزان شارژ باتری به زیر 50 درصد رسید باتری شارژ بشه
    اینجوری دیگه نه نیازی به جدا سازی باتری هست و نه شارژ نا خواسته ی باتری صورت میگیره

3. 5 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از پاسختون؛ اپل خوبه ولی مگه مک نیست؟ نمی خوام مکینتاش نصب کنم. اینکه مشخصات ندادم چون هنوز معلوم نیست کی میخواد ازش استفاده کنه ولی در کل اینکه جمع و جور باشه(یقور و خرکی اصلا نمی خوام)، باتریش مهمه؛ اینتل نباشه، و اینکه زود خراب نشه؛ احتمالا یا برای کارهای روزمره استفاده میشه(اینترنت و اینا) و یا حداکثر برای کارهای مهندسی(نرم افزار های msp و سایر نرم افزارهای صنایع)
    ممنون میشم؛ منتظرم

چرا اینتل نباشه ؟ دنیای نوت بوک با دسکتاپ ها خیلی فرق داره ! AMD وجود نداره که بخواد رقابت با اینتل کنه.

شرکت های خیلی خیلی کمی و در نوت بوک های محدودی ممکنه از AMD استفاده کنند که از دستگاه هاشون هم اصلا استقبال نمیشه

میتونی در کناره MAC ویندوز هم نصب کنی ، از طرفی بهترین سیستم عامل برای وب گردی و فیلم و موسیقی و.... مک هست.

از HP می تونی سری Envy 14 رو در نظر بگیری ، هم جمع و جوره و هم به تقلید از اپل ساخته شده

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان تو رو خدا یکی پیدا شه جواب منو بده.دو روز دیگه میرم پایتخت.کممممممممممممممممم مممک!
    حدود 4 ماهه دنبال لپ تاپ برای کارای معماری (3d & auto cad ) میگردم.
    اندازشم از 15 بیشتر نباشه
    core i7 کیفیت صفحه نمایشم مهمه
    خودم dell xps با hp 1390 انتخاب کردم از ظاهر lenovo y560 هم خوشم نیومد (هر کسی نظری داره ببخشید)
    این باید 4-5 سال ور دل من بمونه.
    لطفا کمک کنید بگین چی بگیرم.دیگه دیوونه شدم

HP Pavilion dv6-3141tx
    CPU:core i7 740QM
    Cache: 6MB
    RAM: 8GB
    HDD: 750GB
    Display: 15.6
    Windows: 7 HP
    Drive: DVD Write
    Graphics: ATI Radeon HD 5650 1024MB up to 3738MB
    weight: 2.49Kg

همین چند صفحه ی آخر سایت رو مرور کنید مدل های دیگری هم بیان شده

مثلا از ایسوس N53JF
    و یا از سونی مدل F 133FX

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من یه لب تاب واسه بیرون از خونه میخواستم .
    1. من یه دانشجو مکانیک هستم ، و می خوام نرم افزار های آن رو به صورت قدرتمند اجرا کنه .
    2 . عمر باتری خیلی مهمه
    3 . بازی هم نمی خوام بکنم . لب تاب کلا واسه بازی نیست .
    4. وزنش بیشتر از 2.2 .
    5 . بین 13 و 14 اینچ باشه . led حتما یاشه .
    6 . چیز شیکی باشه .
    7 . dell نباشه .
    ممنون میشم زود تر جواب بدین .

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب biostar به راهنمایی هم برا من می کنی؟

1- با توجه به اینکه دوستم پیشنهاد asus رو داده بود و اینجا هم خوندم که برای کار طولاتی بیشتر asus پیشنهاد دادین، تصمیم گرفته بودم که i7 بگیرم که اما قیمتها یکم گرون میشد، به همون i5 راضی شدم. و این مذل رو از سایت سازگار انتخاب کردم.
    ASUS X5MJF-SX181 قیمت 1,180,000 به نظرتون برای کار با نرم افزارهای مهندسی خوبه، بازی اصلا نمی کنم، بیشتر نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری ، فیلم، اینترنت، نرم افزارهای طراحی سایت. البته یه مدل بالاترش هست X5MJL که بلو-ری و گرافیکشم 2 هست و usb3 نداره ، اما بقیه مشخصات همینه قیمتش 1,410,000 تومان

2- تا 1400 با این مشخصات از asus چه مدلی هست؟
    core i7
    ram4
    vga 1 g
    display 15" or high
    usb3

اگه نیست که همون X5MJF رو بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به مدل زیر چیه ؟نسبت به قیمتش می ارزه(البته کارت گرافیکش خیلی خوبه )؟دی وی دی رامش اکسترناله !؟
    قیمتش زده بود حدود 1450

HP Envy 15-1060sa

1.6 GHz Intel Core i7-720QM CPU
    RAM 4GB
    ظرفیت HARD 320
    سرعت HARD 7500
    نوع HARD SATA Hard Drive
    درایو نوری Ext DVD-RW LS
    نوع نمایش 15.6
    رزولوشن 1920x1080
    کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 4830
    حافظه گرافیک 1024
    سیستم عامل MS Windows 7 Home Premium (64-bit)
    USB 3
    وزن 2.35

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

می خواستم یک لپتاپ برای کار با اتوکد . دیدن فیلم . افیس و اینترنت بگیرم که تا ٥ سال اینده کم نیاورد .
    در ضمن بتوان بازی های باکیفیت ان زمان را هم بازی کرد مشکلی نداره که کیفیت بازی را کم کنم . قبل این وایو مال سال ٢٠٠٥ را داشتم ولی میشد باهاش farcry ٢ را بازی کرد .
    خواهشمندم یه مدل با قیمت مناسب بدین ٦٤ بیتی بودن را نمیدانمیعنی چه ایا نرم افزار های ٣٢بیتی بهش می خورنفقط می دانم سرعتش زیاد است .
    لطفا کمک کنید .

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه قیمتش رو هم بگین ؟ تو ایران گیر میاد ؟
    کدوم گرانتی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

HP Pavilion dv6-3141tx
    CPU:core i7 740QM
    Cache: 6MB
    RAM: 8GB
    HDD: 750GB
    Display: 15.6
    Windows: 7 HP
    Drive: DVD Write
    Graphics: ATI Radeon HD 5650 1024MB up to 3738MB
    weight: 2.49Kg

همین چند صفحه ی آخر سایت رو مرور کنید مدل های دیگری هم بیان شده

مثلا از ایسوس N53JF
    و یا از سونی مدل F 133FX
    ممنون از جوابت.قیمت HP Pavilion dv6-3141tx دارید?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •