تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 773 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با 1700 یا 1800 دوستان چی بخرم کمک ..........

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

علیرضا جان اگه پلاسمای خوب بخوای به نظرم یکم بودجت کمه البته من چند تا مدل پلاسما بیشتر نمیشناسم که اونا هم پلاسماهای پاناسونیکه ولی میتونی با این بودجه یه lcd یا led خوب با گیرنده دیجیتال داخلی هم بخری . چند اینچ میخوای ؟
    ممنون از توجهتون ،
    با این بودجه lcd یا led خوب چی میشه گرفت ؟
    از پلاسماهای پاناسونیک U30وV20 خوبن؟ حدود قیمتشون چنده؟ تو بازار راحت پیدا میشن؟ (چون ظاهرا یخورده قدیمی شدن میپرسم)
    از پلاسماهای LG این دوتا مدلو میشه بررسی کنید :
    LG-42PW350 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LG-42PT3510 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متشکرم
    Last edited by alireza-vb; 06-02-2012 at 12:31.

3. این کاربر از alireza-vb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان برای اتاقم می خواستم این led جدید 22 اینچ که ایکس ویژن زده رو بگیرم ؟ آیا ایکس ویزن چیز بدرد بخوری هست ؟ این مدل رو شما می شناسید ؟ قیمتش که خیلی ارزونه دیگه چه مواردی رو برای یه اتاق پیشنهاد می کنید ؟ خودم یه led 46 اینچ سری 6 سامسونگ همون موقع که اومده بود خریدم و خیلی هم ازش راضیم حداقل بیشتر از براویا که قبلش داشتم .ممنون
    سلام دوست عزیز ، راستش من خودم حدود دوماه پیش 22A02 xvision رو خریدم و خیلی راضیم. اگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک دیده باشی نظر مثبتی راجع بهش پیدا میکنی . هم قیمتش واقعا" مناسبه و هم گارانتیش خیال آدم رو راحت میکنه . به نظر من سایزشم برای اتاق مناسب هست ... لینک مشخصاتش رو ببین به نظرم امکانات خوبی داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

دوست عزیز خیلی مدلها هستند که دارند و بعضی از مدلها هم ندارند !!!! در مورد lcd هم همینطوره ....
    خب داشتن گیرنده دیجیتال داخلی برای led مزیت هست یا نه؟ و اصلا چطور میشه فهمید که اون دستگاه گیرنده داخلی داره یا نه؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب داشتن گیرنده دیجیتال داخلی برای led مزیت هست یا نه؟ و اصلا چطور میشه فهمید که اون دستگاه گیرنده داخلی داره یا نه؟
    مسلما هر آپشن اضافه یک مزیت هست ، بستگی به این داره که شما استفاده داشته باشید یا نه؟
    تو تلوزیونهای جدید همه گیرنده دیجیتال داخلی رو دارن
    ولی برای اینکه بدونید داره یا نه یه راه اینه که ببینید روش نوشته DVBt یا نه و یا اینکه از فروشنده بپرسید

8. 4 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدل دوم sharp le700m
    مدل سوم sharp le700m
    زنگ بزن نمایندگی های شارپ برات میارن
    البته کیا جان به توضیحاتت یه مدل چهارم هم اضافه کنم چون چند تا از دوستان توی تاپیکها گفتن این مدل le700m توی بازار کمیاب شده ولی یه مدل کواترون 3D جدیدتر هست که یکسری هدایای ویژه هم باهاش میدن و usb داره و فرمتهای پخش usbاش خیلی کامله و امکاناتش جدیدتره و قیمتش با توجه به هدایاش خیلیییی به صرفه هست .
    مدل 40le700m شارپ الان 2200 تومن هست و le8300x شارپ که 3D هست و جدیدتره و یه بلوری پلیر و 2 تا عینک سه بعدی شارپ هم باهاش میدن 1990 تومن هست ...

10. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با 1700 یا 1800 دوستان چی بخرم کمک ..........
    مدل le8300x شارپ به نظرم یه تلویزیون خوبه که به خاطر تکنولوژی کواترونش تصاویری زنده و بی رقیب داره . اگه بتونی تا 1990 تومن هزینه کنی با خرید یه tv یه بلوری پلیر شارپ که 300 تومنه و یه فیلم 3d و 2 تا عینک که حدود 170 تومن قیمت 2 تا عینکشه گیرت میاد و راستش من حیفیم میاد که اینجور هدایا و خبرها رو به دوستان اطلاع رسانی نکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از توجهتون ،
    از پلاسماهای پاناسونیک U30وV20 خوبن؟ حدود قیمتشون چنده؟ تو بازار راحت پیدا میشن؟ (چون ظاهرا یخورده قدیمی شدن میپرسم)
    متشکرم
    در مورد 2 تا لینکی که دادی باید بگم که مشخصات کلی دو مدل lg یکیه ولی pw350 کاملتر و بهتره . ولی بازم میگم به نظر من اگه پلاسمای 3d میخوای برو سراغ پاناسونیک .
    v20 و ut30 یه پلاسما هستند که 3D نیست و به همین دلیل من توصیه میکنم در صورتی از مزایای مختلف led و lcd ها (مصرف برق پایین تر و مشکلات رایج پلاسماها و ...) بگذری که هدفت مشاهده یه تصویر 3d با تلویزیون پلاسما باشه چون من پلاسما رو توی تصاویر 3d و یا برای گیمرهای خیلی حرفه ای بیشتر توصیه میکنم ....
    Last edited by samira_googleOne; 06-02-2012 at 16:27.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ممنون از توجهتون ،
    متشکرم
    سلام من ال جی 50 اینچ پلاسما 50pw3500 سه بعدی رو دارم و بنظرم تلویزیون خوبیه.. قیمتش هم بصرفس
    فلش که وصل می کنم میتونم بگم همه فرمت ها رو پشتیبانی میکنه فقط امروز دیدم روی فلش فایل m2ts رو نمیخونه اعصابم خورد شد..
    اما 3 بعدی اش رو هنوز امتحان نکردم.. صدای خود تلویزیون هم عالی و قوی هست
    خیلی هم باریک هست و هرکی ندونه فکر میکنه که LED هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هیچ فرقی نداره بازم پنلش تو زوق ادم میزنه
    این مدل رو ببینید فک کنم 3D از پنلش خیلی خوشم اومد ساده به نظرتون مدل بدون 3 دی پیدا میشه اگه میشه چند در میاد ؟ 3دی چند
    باتشکر

راستش با این تصویری که دادی من خیلی نمیتونم بفهمم چی برات مهمه چون مدل تلویزیونه رو هم نگفتی ولی من خودم توی تلویزیونهای سونی عاشق مدل hx920 هستم چون هم ظاهرش خیییلی قشنگه و هم کیفیت تصویرش بی نظیره ولی خوب بالای 3 تومنه و کلا" ویژگیهاش خیلی خوبه ولی اگه برند سونی برات مهم نیست ،مدل le8300x شارپ هم هست که ظاهرش قشنگه و در واقع با توجه به قیمت و هدایاش انگار پول 3d بودنش رو نمیگیره. اگه ظاهر tv برات خیلی مهمه مدل le820 شارپ 3d نیست ولی خیلییی از le8300 خوشگلتره .
    اگه بگی چه چیزایی و با چه بودجه ای مدنظرته بهتر میتونم کمکت کنم .

15. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •