تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 1137 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746786836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ریاضیات تجربی انتشارات کتاب سبز نسبت به بقیه بهتره

2. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

ای پیدای پنهان عزیز
    چه خوب هستش که یک توضیح مختصری در مورد این برتری کتاب ریاضیات تجربی سبز ارائه میدادی. حداقل برای کنجکاوی خودم که با توجه به این کتاب عالی ریاضیات تجربی مهروماه که خوندم این کتاب سبز چه برتری نسبت به آن می تواند داشته باشد.
    من از برای زیست هم از کتاب های زیست گیاهی و ژنتیک کنکور مهروماه و برای تست از گاج استفاده کردم ولی از آنجایی که مکررا از بسیاری از عزیزان در مورد برتری کتاب های زیست خیلی سبز! خوندم و شنیدم دیگه الان با اطمینان ندیده و نخونده میگم که:
    کتاب های زیست خیلی سبز! بهترین کتاب های زیست کنکور هستند
    حال اگر در مورد چرایی این برتری هم اشاراتی میشد عالی بود.

4. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

خب چراش معلومه دیگه!!! وقتی کسی میگه کتابی نسبت به سایر کتابها بهتره حتما اون کتاب در مواردی چون شیوه درسنامه هاش، زبون نوشتاری نویسنده، نحوه پاسخ دهی به تستها، جامع بودن کتاب و پرهیز از زیاده گویی در کتاب و ... نسبت به بقیه کتابها بهتره. البته هر کس نظری داره. من خودم کتابهای مهر و ماه رو تا حالا نخوندم و نظری راجع بشون ندارم ولی از بین بقیه کتابهای ریاضی که نگاه کردم کتاب انتشارات سبز نوشته آقای مویینی رو از بقیه بهتر دیدم
    Last edited by peidayepenhan; 16-07-2011 at 14:48.

6. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببينيد من خودم مهر و ماه را به سفارش دبير کلاس خصوصي گرفتم ولي هم اشکالات تايپي زيااااااااااااااد داره و هم درس نامه هاش گاهي اشتباه گفته پاسخ نامه هم که نگو ...حالا بايد گاج بگيرم يا خيلي سبز البته ميگن گاج ميکرو دوم و پيش و خيلي سبز سوم (چون گاج نداره) معجون خوبي هست. شما اگه گاج يا سبز خونديد نظر بديد.(جامع سبز مثل اينکه زيادي خلاصه هست)

8. این کاربر از aniya.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب هم از این صحبت های دو عزیز می شود این برداشت را داشت که به هر حال کتاب های مهروماه جای توجه خاص خود را دارند چرا که هنوز دوست اولی (پیدای پنهان) تجربه استفاده از کتاب های مهروماه را نداشتند و دوست دومی (آنیا) حداقل سفارش دبیر کلاس خصوصی شان برای کتاب های مهروماه را داشتند. از بابت غلط و اشکالات تایپی هم تا حدودی درست هستش و مثلا خودم در همین کتاب ژنتیک کنکور مهروماه چندین غلط و اشتباه تایپی پیدا کردم که اگر متوجه نباشی می تواند به بیراهه در فهم مطلب بکشاند ولی با این حال در تجربه ی شخصی خودم که از چهار کتاب مهروماه استفاده می کنم کاملا راضی هستم.
    چهار کتابی هم که از مهروماه خوندم شامل موارد زیر هستش:
    1) ریاضیات تجربی مهروماه (هفت کتاب در یک کتاب)
    2) زیست گیاهی کنکور مهروماه (دکتر حامد اختیاری و .... )
    3) ژنتیک کنکور مهروماه (دکتر حامد اختیاری و .... )
    4) ادبیّات جامع مهروماه (رضا اسماعیلی)
    هرچند که بارها تجربه دوستان را در برتری کتاب ژنتیک دکتر آرام فر (اگر اشتباه نکنم) شنیده ام و اکثر عزیزان هم برتری فوق العاده ی کتاب های زبان و ادبیات فارسی کلک ساجدی و دکتر هامون سبطی را بارها تاکید داشته اند با این حال خوشحال می شوم از عزیزانی که این دو مجموعه را خوانده اند تفاوت ها و برتری ها و نقاط قوت و ضعف هریک را اشاراتی دقیق تر داشته باشند.
    مقایسه ژنتیک دکتر آرام فر با ژنتیک دکتر حامد اختیاری
    مقایسه کتاب ادبیات جامع مهروماه رضا اسماعیلی با کتاب ادبیات کلک ساجدی و دکتر هامون سبطی (فکر کنم نشر دریافت)

10. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من نمیدونم می تونم یک پکیج خیلی جالبه کنکور رو اینجا معرفی کنم یا نه؟
    نمیدونم شاید تبلیغ بشه و با قوانین انجمن جور در نیاد.
    به هر حال ادمین اگه اجازه بده میگم .
    به این خاطر دارم اجازه میگیرم که به تمامی دوستان عزیز توی این تالار بی احترامی نکرده باشم.
    اگه میشه معرفی کنم بهم بگید

12. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=esilovexp;6270599]خوب هم از این صحبت های دو عزیز می شود این برداشت را داشت که به هر حال کتاب های مهروماه جای توجه خاص خود را دارند چرا که هنوز دوست اولی (پیدای پنهان) تجربه استفاده از کتاب های مهروماه را نداشتند و دوست دومی (آنیا) حداقل سفارش دبیر کلاس خصوصی شان برای کتاب های مهروماه را داشتند. از بابت غلط و اشکالات تایپی هم تا حدودی درست هستش و مثلا خودم در همین کتاب ژنتیک کنکور مهروماه چندین غلط و اشتباه تایپی پیدا کردم که اگر متوجه نباشی می تواند به بیراهه در فهم مطلب بکشاند ولی با این حال در تجربه ی شخصی خودم که از چهار کتاب مهروماه استفاده می کنم کاملا راضی هستم.
    چهار کتابی هم که از مهروماه خوندم شامل موارد زیر هستش:
    1) ریاضیات تجربی مهروماه (هفت کتاب در یک کتاب)
    2) زیست گیاهی کنکور مهروماه (دکتر حامد اختیاری و .... )
    3) ژنتیک کنکور مهروماه (دکتر حامد اختیاری و .... )
    4) ادبیّات جامع مهروماه (رضا اسماعیلی)

ببين دوست من کتاب مهرو ماه در يک کلام در حد ساير کتاب ها نيست .اين که دبير من گفته بود بايد براي تمرين کلاسي بخريم چون به اون عادت کرده بود وبا ساير کتب شايد آشنا نبود.حالا تعجب ميکنم اين قدر اصرار بر رفتن راه اشتباه داري.هر طور دوست داري.

14. این کاربر از aniya.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من یه پیغام دارم

16. این کاربر از hkh128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب دوستان
    من نمی دونم این چیزی که معرفی می کنم چقدر می تونه مفید باشه اما بسیار بسته ی کاملی هستش.
    این بسته شاید به خودی خود کفایت نکنه اما مکمل بسیار خوبیه برای کنکور و کتاب های کنکور.
    در ضمن نرم افزار بسیار جالبی هم داره که می تونه خیلی کمک کنه.
    یک نگاهی بندازید ضرر نداره .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین عزیز
    قضیه همان خشت اول و دیوار ثریا است به خصوص آن هم در مبحث حساس و دقیقی مثل ژنتیک. یعنی اگر هم حداقل در یک جای درسی از ادبیات یک غلطی یافت بشود یک جورایی می شود باهاش کنار آمد ولی در مباحثی مثل ریاضی و شیمی و زیست و فیزیک که ریز به ریز مبحث هریک به هم مرتبط می باشد دیگر هم حداقل هم خود فهم مطلب راحت نیست دیگه با یک غلط و اشتباه تایپی اش نمیشه راحت کنار آمد. حال یکی است یک حضور ذهنی و یک تسلطی و ..... بر روی مبحث داره میتونه متوجه سوتی نویسنده یا اشتباه تایپی بشود ولی یکی ناشی باشه فکر کن که چی میشه. این دیگه نه خودش میدونه و میفهمه کجاش درسته و کجاش نادرسته و نه یکی هست که بهش حالی کنه کجایی عزیز این راهی که داری میری به ناکجاآباد میره.

20. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •