یکی بیاد بگه مدار منطقی این فلیپ فلاپا چه جوریه ؟ فصل 8-9 و کلا نمیفهمم !!!!!!!!![]()
یکی بیاد بگه مدار منطقی این فلیپ فلاپا چه جوریه ؟ فصل 8-9 و کلا نمیفهمم !!!!!!!!![]()
همینجا اعلام میکنم شما این درس رو افتادی.نگران نباش
واقعا اگه تو مدار منطقی گیر باشید چطوری میخواید معماری رو پاس کنید
معماری رس آدم رو میکشه..انقدر ک مفهومی و سنگینه![]()
حمید . این چ طرز امید دادنه .... اصلا کی گفته بیای اینجابرو بیرون
دوستم اول متن کتابو خوب و ریز ب ریز مطالعه کن . مثال های حل شده رو کامل بخون ... حتی شده چندبار بخون ... اگه حل المسائل داری خودآزمایی ها و تمرین های فصل رو از روش مطالعه کن ... سر آخر اگه بازم چیزی متوجه نشدی و امتحان تستی بود جواب اخر رو حفظ کن ... اگرم تشریحی بود که تا میتونی برگه پاسخنامه رو سیاه کن .....
مهدی . این چ طرز راهنمایی کردنه .... اصلا کی گفته بیای اینجابرو بیرون
دیگه استادا به این سیاه بازی ها نمره نمیدن برای من که این طوریه درسته استادای ما میان ترم خوبی میدن ولی دیگه نمره اضافی بده نیستن
نشنیدم چی گفتیحمید . این چ طرز امید دادنه .... اصلا کی گفته بیای اینجا برو بیرون
ولی در کا برای دوستانی ک مدار منطقی دارن توصیه میکنم خوب کتاب رو یاد بگیرن .چون تو درس معماری به شدت به دردشون میخوره و اگه سرسری این کتاب رو خونده باشن تو درس معماری با مشکل برمیخرون
خب الان سرسری میخونیم و بعد اگر به مشکل برخوردیم با مراجعه به مباحث مدار منطقی مشکلاتمون رو مرتفــــــع میسازیم
حمید جون مدار و معماری رو چند شدی ؟![]()
ولی الان که با دقت خوندم دیدم خیلی راحته الکی به خودم جو داده بودمفقط یه سوال اینکه من کتاب و دارم کامل میخونم چرا زیاد مثال و اینا نداره !!!!! همش درس داده با نهایتا یه مثال !!!!! چه جوری سوال میدن ؟
مدا رمنطقی بدون میان ترم 14 و معماری با میان ترم 14![]()
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها از تمرین فرار می کنیم و هر کار دیگه ای رو حاضریم انجام بدیم که تمرین نکنیم!!!!!!!!!!!!!! آقا جون تمرین کن دستت میاد
ضمنا توی مدار منطقی بهترین روش حل تست ها اینه که به مدار عدد بدیم. توی فلیپ فلاپ ها هم خیلی راحته فقط تمرین لازمه
یوتیوب هم فیلم های آموزشی توپی داره
یا حق
توی مدار منطقی شمارنده ها اهمیت بالایی داره. شما کلا چهار تا مبحث رو خوب یاد بگیر
1- جدول کارنو (4 متغیره و 5 متغیره)
2- مالتی پلکسر
3- فلیپ فلاپ
4 - شمارنده
در مورد مثال زیاد هم. کتاب حل تمرین موریس مانو رو بخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)