سلام دوستان..من میخوام این kis 2011 رو فعال کنم تریالشو نمیشه..این ارور رو میده..چاره چیه؟..
مرسی
سلام دوستان..من میخوام این kis 2011 رو فعال کنم تریالشو نمیشه..این ارور رو میده..چاره چیه؟..
مرسی
آپلود یا دانلود !
کسپرسکی چون گارد فعالش فعالیت اینترنتی شما رو چک میکنه این شکل نشون میده. یعنی همه اطلاعات دریافتی از تونل کسپر رد میشه. این دانلود مجموع دانلود شماست .
با سلام
اینترنت باید وصل باشه موقع این کار و اینترنت اکسپلولیر رو هم باید چک کنید رو افلاین مد نباشه
یکی جواب منم بده.
متوجه نشدم کجا رو منظورتونه. میشه یه عکس بذارید اینجا.
شما کلیک راست میکنید روی برنامه ها safe run نداره ؟ یا توی sand box نمیتونید برنامه ای رو add کنید ؟
ممنونم اما طبق گفته خودش 1 2 ساعت بعد دوباره چک کردم حل شد مشکلم..
اگه اینترنت وصل نباشه خوب من چجوری اون موقع پست رو دادم؟..ربطی به ie هم نداره..مرسی دوست گلم![]()
اینجا رو میگم.
در صورتی که تو سایت کاسپر اینطوری نشون داده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عکس اول رو که از اسکن گذاشتید نه سیف ران. اما اگر نداره دلیلش اینه که
شما سیف ران اپ رو گذاشتید توی دسکتاپ. همین لینک دقت کنید و مسیر رو برگردونید. یعنی همون گزینه که می خواهید باشه توی سیف ران الان توی دسکتاپ دارید و این شکل هست.
که این مسیر رو انجام بدید تا به حالت قبل برگرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dr Hannibal; 24-06-2010 at 20:06.
سلام
یه سوال
safe run به چه درد میخوره
mer 30
شما با این قسمت برنامه های مشکوک رو توی یک محیط بسته قرار میدید و اگر اون برنامه بعد از اجرا قصد خراب کاری داشته باشه یا حتی ویروس باشه نمیتونه کارش رو انجام بده چون یک محیط ایزوله فراهم کردید.
مرورگرتون هم می تونید ایزوله کنید تا اگر سایتی آلوده باشه این آلودگی پخش نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)