جاشون رو کی گرفتن
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
جاشون رو کی گرفتن
در روزی که دو بار توپ را به تیرک کوبیدیم باز هم یک امتیاز غنیمت است
چیکار کنییم دیگه... آخه اگه استقلال خوب بازی می کرد که قلعه نوعی با خبرنگار ها اون جوری رفتار نمی کرد...
رقیب اصلی ما سپاهانه....
کسایی که تا بخوا باهوشون درباره فوتبال حرف بزنی مسله قدیمی و بچگونه چه می دونم لنگی و ... رو می گن...یعنی چی ...
آقا جون این حرفا رو ولش کن دیگه حرف اصلی رو بازی و تکنیک می زنه نه این جور چیزا ...
متاسفم واسه پرسپولیس!
نمیدونم چرا نمیتونیم این آبیا رو شکست بدیم!
انگار قلعه نوعی طلسم کرده...![]()
ما هدفمون قهرمانی است
بردن یه تیم رده هفتمی حاظر و سیزدهمی فصل قبل که هدف نشد
شانس با ما یار نبود
صد در صد تایید می شه وقتی یه نفر می ره تو تاپیک تیمه مقابل در مورد یه مسله مثل آفساید نظر می خواد و هیچ چیزی هم بهشون نمی گه و کاربرای اون تاپیک به قوله دوستمون ور میدارن هر چی دلشون می خواد میگن و خودشونو رو پشت الفاظی که با نقطه چین هست قایم می کنن اینجا کی باعثه جنجال می شه...و یک گلایه از آقا بابک
و اون اینه اگه قراره الفاظی که توهین به حساب میداد رو با ننوشتن یکی دو حرف موردی نداره ما هم این کار رو بکنیم
لطفا" رسیدگی کنید تا کسی دیگه نیاد بگه آخه لنگ..ه که اینارو می گه...
آقا کل قضیه بازی امروز اینه /: قلعه نوعی و این 10 - 15 تا مشاور و خدمه و ... نشستن دور هم .
گفتن ببینین زور ما به این تیم نمیرسه و این یه واقعیته . با این وضعیت تیم اگه بریم واسه بازی معمولی به طرز وحشتناکی میبازیم . پس میایم 11 نفری وایمیسیم تو گل و هر کی توپو هرجا گرفت بندازه پشت دفاع پرسپولیس . از 100 تا یکیش از آفساید در میره . فوق فوقشم که نزنیم مساوی می شیم .
پس این کل برنامه و شیوه استقلال بود . می دونم همه اینو فهمیدن ولی نکته اینجاست که این کار مال تیمهای حقیریه که جلوی تیمهایی که میدونن سوراخشون می کنن انجام میدن. یعنی درسته قلعه نوعی مربی گریش هم مثل حرف زدنش و لباس پوشیدنش و مدل موهاش مال دهه قبله ولی این زرنگی رو کرد که انگ ضد فوتبال رو با یه باخت سنگین عوض کرد .
اینا پست های من تو تاپیک استقلال بود...
عزیز اگه بخوا با اون خطی که کشیدی نشون بدی بازیکن استقلال عقبتره باید بگم که شما باید جهته دوربینم کج کنیم ...
جهته دوربین با اون خط نمی خوره....عزیز بیا این جا....اینم...قربونت من کارت کپچر ندارم این عکس روrezahp2 عزیز گذاشته بود منم رو اون عکس گفتم آفسایده...
چی بگم امروز آخه بد جوری حالشون گرفته شد...
طرفدارای لنگ با ورودتون به اینجا حالمو بهم می زنین به شدت از تیمتون و رنگتون متنفرم
اگه بفهمین دیگه اینجا نمیاین
در غیر این صورت ...حالا کی جنجال به پا می کنه؟؟!!!اگه می فهمید که دیگه لن...ی نبود
اینا پست های من تو تاپیک استقلال بود...
عزیز اگه بخوا با اون خطی که کشیدی نشون بدی بازیکن استقلال عقبتره باید بگم که شما باید جهته دوربینم کج کنیم ...
جهته دوربین با اون خط نمی خوره....ببین عزیز اگه به قول شما خط هم بخواد کج بشه باید از قسمت پایین به سمت راست چیزی حدود 5 درجه جا به جا که باز هم آفساید نیست.عزیز بیا این جا....اینم...قربونت من کارت کپچر ندارم این عکس روrezahp2 عزیز گذاشته بود منم رو اون عکس گفتم آفسایده...
چی بگم امروز آخه بد جوری حالشون گرفته شد...
طرفدارای لنگ با ورودتون به اینجا حالمو بهم می زنین به شدت از تیمتون و رنگتون متنفرم
اگه بفهمین دیگه اینجا نمیاین
در غیر این صورت ...اگه می فهمید که دیگه لن...ی نبوداینام خودشونو کشتن با لنگی لنگی2 دقيقه ما رفتيم اينجا شد حموم زنونه
هرچي ___ لنگ بدست اومده اينجا اظهار فضل ميكنه
برنده اين بازي اون تيميه كه به مربيش بعد از مساوي ناراحت شد نه اون تيمي كه وقتي مساوي
كردن مثل خري كه بهش تيتاپ دادن جفتك مينداخت
حالا کی جنجال به پا می کنه؟؟!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)