تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 736 از 949 اولاول ... 236636686726732733734735736737738739740746786836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,351 به 7,360 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به معنی حقیق کلمه نوعی دزدی حساب میشه
    شکی نیست که اگه به یکباره ازین ظلم و کلاهبرداری جدا شویم خود شرکت و مسولینش در چالش بزرگی قرار خواهند گرفت. این نوع قوانین بیشتر شبیه به عقب گرد می باشد.
    من عاشق چشمو ابروی طرفم نبودم که بخوام 4.5 ماه پول بی زبون بریزم به حسابشون و بدون هماهنگی در اقدامی دغل کارانه و دزدانه بدون اینکه هماهنگی انجام بشه با مقرمردم چنین کاری بکنند.
    به این کار خیانت در امانت میگن.. حالا میخواد پول بیشتری داشته باشی اول باید اطلاع رسانی کنی ..
    حتی سایت و مشخصات به صورت قبل می باشد.. قانون حدیدی هم که جدیدا اعمال نشده پس این خطا ورا باید خودشون توضیح بدهند.
    من خودم چون کارم در همین ضمینه هست بالای 50.60 مشتری برای این شرکت معرفی کردم که از فردا
    سعی بر باطل کردن این ها دارم..
    حروم خوری هم شرایطی داره ولی اینا حروم زاده هستند که شرایط حروم خوری را زیر پا گذاشتن.

2. 4 کاربر از Tohid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

6 ماه پیش سرویس عوض کردم یک هفته اینترنت نداشتم و کارم چون با اینترنت هست هر دقیقه اش برام ضرر بود
    دلم خوش بود از اون صبا نت دزد بعد 8 سال جدا شدم میام یک سرویسی که شرف داره و قد پولی که میدم آش میخورم
    به همه هم شروع کردم به توصیه ی فن آوا یعنی یک اصل تجارت یعنی Word-of-Mouth Advertising... خوشحال هم بودم
    ولی الان اگه قرار باشه محدود بشم چون کارم با اینترنت است اصلا از ترسم دانلود نمیکنم
    اصلا نمیدونم دارم گیجی میگیرم
    سه دهه از خدا عمر گرفتم 13 ساله توی اینترنت دارم فعالیت میکنم هیچوقت آرامش در این زمینه ندیدم...
    مطمئن هم هستم همه هم سن و سال های من و مخصوصا نسل نوینی که حالا نسبت به ما امکانات بیشتری داشته اند هم از این وضعیت ناراحتی اند....
    واقعا تا کی ؟ من الان باید چکار کنم ؟
    دوباره باید سرویس رو عوض کنم ؟ دوباره باید یک هفته ضرر کنم ؟ دوباره باید برم یک جای دیگه یک ماه دو ماه، ان ماه بعد همین آش و کاسه ؟
    یک تریبون توی این مملکت نیست ما ها بریم بالاش داد بزنیم خسته شدیم از این بی ثباتی؟
    مردم اون ور آب روی بستر اینترنت یخچال خانه شون رو کنترل میکنند ما اینجا سر مگ و گیگ داریم تو سر و کله هم میزنیم....
    4 سال پیش توی فیسبوک پوکر بازی می کردم به یک انگلیسی گفتم سرعتت چنده گفت 20 مگ
    گفت مال تو چنده ؟ گفتم 128 کیلو.... گفت دیوانه ای هذیون میگی ؟ باورش نمیشد و سر میز کلی دست برام گرفتن
    توی این 4 سال چقدر پیشرفت بوده..... ؟
    ما عینا توی جهنمیم

4. 9 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود

یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید

شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه

از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد

نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم

ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته

بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟

خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه

یعنی این به اون در

واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه

یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن

بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر

حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت

لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا

با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!
    دوست گ‍ر‍امی ش‍ما بر چه ‍اساسی می فرمایید که به ضرر ISPها هست؟؟؟

اول از همه و یک سوال مهم آیا هیچ کدوم از ISPها چه بهترین و جه بدترین اونها به فکر مشترکین هستند؟؟ آیا شده که هیچ کدوم از اینها حاضر باشن از سودشون بگذرن تا مشترک راضی باشه؟؟؟

به قول یکی از دوستان شرکت های مثل شاتل و آسیانک با پنبه سر مردم می برند! و شرکت های مثل فن آوا با سمباته!!!...

آیا حاضر هستن سودشون با مشترکین نقسیم کنند؟؟؟

سرعت در خواستی = 1024Mb/ps
    انتظار از سرویس دریافتی= حدود 110Kb/ps البته با تقسیم ۸/۱
    سرعت سرویس دریافتی = 8Kb/ps

Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:03.

6. 4 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

امروز برخلاف 2 روز گذشته در تایم رایگان قطع نشد (که دیگه وصل نشه) ولی نوسان سرعت به شدت بالا موجود بوده و سرعت میانگین هم نصف شبهای قبل از این بازیها بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی SLA یا گواهی سطح خدمات شرکت فن آوا رو داره؟؟؟

یا نمونه قرار داد با این شرکت، خیلی مهمه بتونم ببینمش لطف می کنید اگر یک نمونه فایلشو رو در اختیار من بگذارید..

Last edited by codex1; 23-05-2015 at 11:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لینک SLA

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از shat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لینک SLA

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم دوست گرامی، نمونه قرارداد هم دارید برای من لطف کنید ارسال کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که از سرویس نامحدود میخوان استفاده کنن یه سر به سایت شرکت پیشگامان بزنید البته تو سایتش طرح نامحدود نزده ولی تو پنل کاربریش برای تمدید اشتراک داره سرویس 512 نامحدود قیمت 59 تومن و سرویس 1مگ نامحدود قیمت 105 تومن فکر کنم مصرف منصفانه نداشته باشه حالا شما یه زنگ بزنید در مورد سرویس های نامحدودش سوال کنید .شماره 23545

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واسه منکه خیلی تعجب داره این حرکت فن آوا! چی گفته بودیم چی شد!! مثلا میخواستن بهتر کنند...
    در ضمن کی گفته مدیریت فن آوا عوض شده تا جایی که من میدونم خیلی وقته طراوتی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بنظرم بهترین سرویس همین نامحدود پیشگامان اگه تا آخر هفته شرایط عوض نشد تخلیه میکنم
    تعرفه نامحدود پیشگامان اصفهان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •