خوب شد جوي استيك من يه بار داغون شد كه 600بار بيام اينجا بقيه رو راهنمايي كنم
رم گوشيتو در بيار مطمن شو كه ايراد نرم افزاري نيست كه جوي استيك گوشي اينجوريه.بعدش برو علاالدين از 15 تومن هست واسه تعميرش تا 45 تومن
خوب شد جوي استيك من يه بار داغون شد كه 600بار بيام اينجا بقيه رو راهنمايي كنم
رم گوشيتو در بيار مطمن شو كه ايراد نرم افزاري نيست كه جوي استيك گوشي اينجوريه.بعدش برو علاالدين از 15 تومن هست واسه تعميرش تا 45 تومن
با سلام دوستان نظر شما در مورد 6210 چيه..من ميخوام 5700 خودم را بعد از 1.5 سال بفروشم و 6210 بردارم..ايا خوبه؟؟
sory ba mobi hastam. kuob yani modati bdune ram kar konam? Age nashod, nemikham ziad kharj konam. 20 tomani khube mohandes? TanX.
metana جان منم 20تومن خرجش كردم.شما مموريتو در بيار گوشي رو خاموش روشن كن ببين بازم همونجوريه يا نه.اگه بو بدون مشكل سخت افزاري داري.مغازه هم رفتي از اونم بپرس كه مطمن شي واسه سخت افزاره اشكالش
6210 چنده؟
اقا كسي جواب ما را نميده؟؟....من موندم 6210 بخرم يا e65....يكي راهنمايي كنه..من مشخصات هر دو را ميدونم...اما هنوز نميدونم 6210 گوشي خوبي از اب دراومده يا نه!!!!؟؟؟
فکر کنم اگر اینجا بگی زودتر به جواب برسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه این کارو بکنی اشتباه خیلی بزرگی مرتکب شدیاقا كسي جواب ما را نميده؟؟....من موندم 6210 بخرم يا e65....يكي راهنمايي كنه..من مشخصات هر دو را ميدونم...اما هنوز نميدونم 6210 گوشي خوبي از اب دراومده يا نه!!!!؟؟؟
موفق باشی
چرا؟؟..يعني شما ميگي 5700 را نگه دارم..!!؟![]()
آره...مگه 5700 چشه؟ از چيه 6120 خوشت اومده كه 5700 نداره؟![]()
معلمه که آره. مگه فرق 5700 با 6210 چیه؟ فقط سیست عاملشون که انم نمیارزه واسش که عوض کنی. همی 5700 رو نگه دار و قدرشم بدون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)