من نمیدونم چرا میگن رم گرونه!
من خودم هفته پیش از جمهوری یه رم 4گیگ خریدم 10500 تومن. روش نوشته سونی حالا کار هم ندارم اصله یا فرع!! اما هرچی هست خیلی خوب کار میکنه پر پرش هم که میکنم باز هیچی از سرعتش کم نمیشه
من نمیدونم چرا میگن رم گرونه!
من خودم هفته پیش از جمهوری یه رم 4گیگ خریدم 10500 تومن. روش نوشته سونی حالا کار هم ندارم اصله یا فرع!! اما هرچی هست خیلی خوب کار میکنه پر پرش هم که میکنم باز هیچی از سرعتش کم نمیشه
سلام
جدّی می گی ؟
من 4 گیگ خریدم ( بازم می گم از تجریش ) 45 تومن حالا 5 تومن تخفیف داد 40 تومن .
مجیک گیت هم نیست .
با اینکه تجریشه نباید انقدر گرون بشه .
یه دفعه بیان سی دی کپیش رو هم بکنن 50 هزار تومن دیگه !
در ضمن اگه خواستید به پستتون چیزی اظافه کنید ولی قبلش دکمه ارسال رو زدید ( یا حالا هر چیز دیگه که شما مجبور می شید 2 بار بزنید ) 2 بار نزنید و با ویرایش پست مشکلتون رو حل کنید .
خدانگهدار .
فعلا که نصف بیشتر بازی های پی اس پی سوم شخص است.
God of war
Spider man
Sillent hill
Prinny
و...
متاسفانه بازی های اول شخص براش کم می یاد.
آقا من می خوام شنبه psp بخرم لطفا راهنمایم کنید.
که بهترین مدلش چیه قیمتش چنده قیمته مموریش چنده قیمت بازی هاش چنده و .....
معلومه جدی میگم. سرعتش هم عالیه
. هرکی خواست براش میگیرم
از نصیحتتون واسه پست هم ممنون اما فکر کنم انقدر تجربه داشته باشم این چیزا را بلد باشم. سیستم سایت مشکل پیدا کرده بود و error میداد و مجبور شدم retry بزنم که اینجوری شده...
الان psp اسلیم رو بورسه که متاسفانه میگن خیلی گرونه . تابستان تا 220 هم اومده بود پایین ولی الان میگن شده 300 تومان
بازیهاش هم خیلی ارزونه . یه dvd میخری توش چهار پنج تا بازیه . البته بازی اوریجینال ( umd ) هم داره که از 15 تومان تا 50 تومان هست
دوستان من هم کرنل رو نصب کردم هم پلاگین فقط نفهمیدم کار این کرنل که واسه پی اس پی فت هست چیه؟!! اگه میشه یه کم در بارش توضیح بدید..با تشکر
برای پایداری بیشتر که جدیدا دیگه مهم نیست !دوستان من هم کرنل رو نصب کردم هم پلاگین فقط نفهمیدم کار این کرنل که واسه پی اس پی فت هست چیه؟!! اگه میشه یه کم در بارش توضیح بدید..با تشکر
ولی مهمترین کارش اجرای برنامه ها و یه سری بازی های دست سازه که فقط روی این کرنل اجرا میشه![]()
ما با اون برنامی که دوستان گذاشته بودن یه تست مموری زدیم نتیجه این در اومد
حالا یکی به ما بگه این نتیجه که به دست اومده خویه یا نه ؟ در ضمن مموریم 8 گیگ و ماجیکم ساپورت نمیکنه
-----------
پاتاپون 2 هم که نسخه ی انگلیش 2 ماه دیگه می یاد ساخت شرکت سونی است همون شرکتی که لوکوروکو رو ساخته.(استدیو هاش فرق دارن)
گاد او وار (GOD OF WAR) که عالی است ( بهترین بازی سال 2008) ساخت شرکت سونی
Sillent hill (کونامی) عالی است امتحان کن
Crisis core ساخت اسکویر انیکس است که از سری فاینال فنتازی است.
killzone
Tekken
متاسفانه یا خوش بختانه بیشتر بازی ها پی اس پی که عالی هستند خود سونی ساخته یا تحت نظر بوده.
بازی هایی هم که می خواد بیاد نوشتم.
----------------------------
بازی موتور استورم رو برای پی اس پی به لیست بازی ها اضافه کنید. ( جدید ترین بازی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)