"الونگ الونگ" بازيكن كامروني تيم فوتبال پرسپوليس روز يكشنبه در تمرينات اين تيم شركت كرد.
اين بازيكن پس ازجلب رضايت مصطفي دنيزلي سرمربي تيم پرسپوليس و ارائه برخي توضيحات به "محمد حسن انصاريفرد" مدير عامل اين باشگاه در تمرينات پرسپوليس حضور يافت.
الونگ عصر يكشنبه در ديدار با مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد غيبت خود در تمرينات اين تيم گفت: براي گذراندن تعطيلات سال جديد ميلادي عازم كامرون شدم و در اين مدت با انجام درمان طب سنتي، مصدوميتم برطرف شد به طوريكه هم اكنون در شرايط مطلوبي قرار دارم.
وي بابيان اينكه اواخر دي ماه به ايران بازگشتم، افزود: متاسفانه وسايل شخصيام در فرودگاه قطر جاماند و به همين خاطر دوباره به اين كشور سفر كردم.
الونگ ادامه داد: همين موضوع باعث شد تا نتوانم در دور جديد تمرينات تيم پرسپوليس شركت كنم.
وي با قبول اشتباه خود مبني بر اطلاع ندادن غيبتش به مسئولان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: در اين مدت تنها در پي مداواي پاي آسيب ديدهام بودم و هم اكنون مشكلي براي حضور در تمرينات اين تيم ندارم.
بازيكن كامروني تيم پرسپوليس گفت : با تلاش مضاعف تر، غيبت خود را در تمرينات جبران خواهم كرد.
اين بازيكن با بيان اينكه تاكنون هيچ مصاحبهاي عليه سرمربي تيم پرسپوليس انجام نداده است، سخنان خود بر ضد دنيزلي، كه برخي رسانهها اقدام به چاپ آن كردهاند را تكذيب كرد.
الونگ اظهار داشت: با تمام وجود در خدمت پرسپوليس هستم و براي سربلندي اين تيم پرطرفدار از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
اين بازيكن كامروني همچنين شايعه تمارض خود راتكذيب كرد وگفت: پزشكان و مربيان تيم پرسپوليس به خوبي ميدانند كه در اين مدت دچار آسيب ديدگي بودم و مشكل ديگري در بين نبوده است.