تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 3347 اولاول ... 23563568572573173273373473573673773873974578583512351735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده

ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
    شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر

وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
    ما در اردیبهشت 92
    رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....
    چرا با یه دید دیگه بهش نگاه نمیکنید:

وضعیت ایران بهتر شده اما کشور های دیگه که منتظر ما نمیمونن. اونام 10 برابر ما پیشرفت میکنن.

2. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان با تعرفه جدید ازاد یعنی هر مگ حدود 100 تومن در میاد درسته؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود

یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
    یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
    کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
    واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
    راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.

مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .

نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .
    جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشه

اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)

دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد

سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده

یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی

5. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان شما هم داخل خونه هستین آنتن ندارین ؟ خودشو مسغره کرده ایرانسل با این نت مزخرفش
    متاسفانه پوشش تری جی خارجی بهتره تا پوشش داخلی.
    خود منم همین مشکل رو دارم بیرون از در خونه سه تا آنتن تری جی دارم به محض ورود به داخل خونه کلا تری جی قطع میشه حتی توی سرچ نتورک ها دیگه اثری از نام تری جی نیست.

فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk

7. این کاربر از farhadrohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قرار بود 2،3 تا تعرفه هم هم اضافه کنه بلند مدت اونا چی شد؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من دیشب بسته 24 گیگ خریده بودمو وقتی ساعت 2 استارت دانلود رو زدم، سرعت بین 100 تا 600 متعیر بود !
    اصلا ثبات نداشت، همینجوری عشقی میگرفت !
    حالا این به کنار، صبح که پا شدم دیدم دانلود قطع شده بود، کلا نهایتش 500 مگ گرفته بود که لینک پریده بودو دوباره همون لینک رو ساعت 7:45 گذاشتم واسه دانلود با سرعت بین 400 تا 1 مگ داشت دانلود میکرد
    حالا چرا اینجوری شده بود ؟ اشکال از لینک دانلود بود ؟ اگه آره که پس چرا سر صبح که زدم واسه دانلود دانلود کرد ؟ لینک دانلود هم از سایت معتبری (داخلی) بود

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)
    اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا HTTPS از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB
    دقیقا همینطوره

جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشه

اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)

دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد

سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده

یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی

فیلترینگ هوشمند فعلا در حد تئوریه و خیلی خیلی سخته پیاده کردنش . فعلا اولویت اونها اینترنت ملی هست.

آفرین حالا بهم بگو قانون کمیسیون تنظیم مقررات وزیر وضع میکنه یا رییس جمهور ؟

ولی بهتره بحثو تموم کنیم جاش اینجا نیست . اونکسی که باید ببینه می بینه و اون کسی کلا کوچه علی چپه همون کوچه تا ابد می مونه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان کسی با
    iphone 5 GSM A1428
    تونسته به LTE ,4G ایرانسل وصل شه؟
    چون ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و این مدل آیفون از فرکانس 1800 پشتیبانی نمیکنه
    ممنون میشم پاسخ بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان سرعت اینترنت ایرانسل پایین آمده حتما بخاطر تعرفه های جدیدش است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رایتل واسه تماس تصویری هم سرمایه گذاری کرده بود و واسش مهم بود اما کو؟؟!!!

14. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •