چرا با یه دید دیگه بهش نگاه نمیکنید:
وضعیت ایران بهتر شده اما کشور های دیگه که منتظر ما نمیمونن. اونام 10 برابر ما پیشرفت میکنن.
چرا با یه دید دیگه بهش نگاه نمیکنید:
وضعیت ایران بهتر شده اما کشور های دیگه که منتظر ما نمیمونن. اونام 10 برابر ما پیشرفت میکنن.
الان با تعرفه جدید ازاد یعنی هر مگ حدود 100 تومن در میاد درسته؟
جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشه
اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)
دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد
سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده
یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی
متاسفانه پوشش تری جی خارجی بهتره تا پوشش داخلی.
خود منم همین مشکل رو دارم بیرون از در خونه سه تا آنتن تری جی دارم به محض ورود به داخل خونه کلا تری جی قطع میشه حتی توی سرچ نتورک ها دیگه اثری از نام تری جی نیست.
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
قرار بود 2،3 تا تعرفه هم هم اضافه کنه بلند مدت اونا چی شد؟
بچه ها من دیشب بسته 24 گیگ خریده بودمو وقتی ساعت 2 استارت دانلود رو زدم، سرعت بین 100 تا 600 متعیر بود !
اصلا ثبات نداشت، همینجوری عشقی میگرفت !
حالا این به کنار، صبح که پا شدم دیدم دانلود قطع شده بود، کلا نهایتش 500 مگ گرفته بود که لینک پریده بودو دوباره همون لینک رو ساعت 7:45 گذاشتم واسه دانلود با سرعت بین 400 تا 1 مگ داشت دانلود میکرد
حالا چرا اینجوری شده بود ؟ اشکال از لینک دانلود بود ؟ اگه آره که پس چرا سر صبح که زدم واسه دانلود دانلود کرد ؟ لینک دانلود هم از سایت معتبری (داخلی) بود
دقیقا همینطوره
فیلترینگ هوشمند فعلا در حد تئوریه و خیلی خیلی سخته پیاده کردنش . فعلا اولویت اونها اینترنت ملی هست.
آفرین حالا بهم بگو قانون کمیسیون تنظیم مقررات وزیر وضع میکنه یا رییس جمهور ؟
ولی بهتره بحثو تموم کنیم جاش اینجا نیست . اونکسی که باید ببینه می بینه و اون کسی کلا کوچه علی چپه همون کوچه تا ابد می مونه .
دوستان کسی باiphone 5 GSM A1428تونسته به LTE ,4G ایرانسل وصل شه؟
چون ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و این مدل آیفون از فرکانس 1800 پشتیبانی نمیکنه
ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان سرعت اینترنت ایرانسل پایین آمده حتما بخاطر تعرفه های جدیدش است
رایتل واسه تماس تصویری هم سرمایه گذاری کرده بود و واسش مهم بود اما کو؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)