تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 752 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت استاد گرامی آقا رضا که وجودشون برای ما مایه ی دلگرمیه
    در مورد نکته ی اولی که ذکر کردین
    صددر صد باید شرایط استاندارد آزمایشگاهی توی این موارد برای گرفتن تست اجرا بشه
    چون هرچه نتایج آزمایش یک سایت با سایت دیگری تفاوت داشته باشه موجب آمارهای غلط و در نتیجه خراب شدن اون سایت ها میشه
    در مورد نکته ی دوم که فرمودین
    با توجه به مطلبی که rave جان برامون در مورد حساسیت گوش انسان نسبت به فکانسهای مختلف برامون گذاشتن
    این طور نتیجه گیری میشه که اگه پاسخ فرکانسی روی خط فلت باشه
    درسته که همه ی فرکانسها با یک دامنه تولید میشن
    ولی این گوش ماست که فرکانسها رو به علت ساختمان فیزیکی گوش یکسان نمیشنوه
    در اغلب هدفونهای رده ی بالای بازار مشاهده میکنیم که در بازه ی 10 تا 1khz آمپلیتود مثبت داریم و از 1khz به بعد آمپلیتود منفی.
    در صورتی که به تایید همه ی متخصصان این هدفونها جوری طراحی شدند که بالانس کامل باشند
    در حقیت اگه خط فلت باشه گوش ما فرکانس های پایین رو کمتر و فرکانسهای بالا رو بیشتر میشنوه و احساس تیز بودن صدا دست میده
    برای مثال:

مثل اینکه من منظورم رو نتونستم برسونم (اصلاً فکر کنم آقا رضا هم برای همین اون پست را دادن )
    توی پست قبلی که دادم، خواستم دقیقاً جواب همین سوال رو بدم و برای همین اول پست گفتم
    یک بی دقتی انجام دادین
    اینطور که میگین نیست
    حالا سعی می کنم دقیق تر بگم
    ببینین این حرفی که شما میزنین وقتی درسته که توی نمودار FR محور عمودی spl باشه
    شرکت هایی که می خوان نمودار FR رو تهیه کنن، برای اینکه اون چیزی که به عنوان FR curve بدست میارن بتونه دقیقاً اون چیزی که انسان میشنوه رو نشون بده؛ میان به روز ترین نمودارهای بلندی یکسان صدا رو به دستگاهشون میدن و در اصل دستگاهی که قراره تست بگیره از هدفون، دقیقاً مثل گوش انسان در مقابل هدفون عمل خواهد کرد، یعنی همون حساسیت های گوش انسان رو در نظر خواهد کرفت و با وجود اینها میاد FR curve رو رسم می کنه
    یعنی اگر منحنی پاسخ فرکانسی ( FR curve ) خط فلت باشه، در اصل ما داریم روی یدونه از اون خط قرمز ها توی نمودار منحنی های یکسان شنوایی حرکت می کنیم
    به عبارت دیگه اگر منحنی پاسخ فرکانسی ( FR curve ) خط فلت باشه، با اینکه دسی بل (محور عمودی) همیشه ثابته، ولی spl داره تغییر میکنه

و سوال آخر اینکه آیا اگر ما با اکولایزر صدا روی خط فلت بیاریم آیا اصلا صدا برای ما جذاب خواهد بود؟
    و آیا ما حتما باید همون صدایی رو بشنویم که آهنگ ساز میخواد ما بشنویم؟
    نظر شخصی من اینه که با توجه به اینکه موسیقی یک هنر محسوب میشه صد در صد هر کس سلیقه ی خاص خودش رو برای گوش دادن و تغییر نت ها داره و هیچ تغییر برتر یا بهتری وجود نداره چون مجموع قضیه رو این میچرخه که سلیقه چی میگه.
    نظر بنده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دو نوع گراف ترسیم میشه:
    1. گرافی که دقیقآ مساوی است با پاسخ فرکانسی خود هدفون
    2. گرافی که پاسخ فرکانس هدفون دقیقا تطبیق داده میشه با پاسخ فرکانس گوش یک انسان بالغ

مورد اول تقریبآ همیشه اتفاق می افته چون دقیقآ هر آنچه هست نشون داده میشه ولی مورد دوم بسیار کمتر ارائه میشه چون اختلاف نظر زیادی در مورد اون وجود داره چون این گراف قابل تعمیم به تمام کاربردها (منظور از کاربردها افراد با سن و سال متفاوت از نظر شنوایی هست) نیست چون پاسخ فرکانسی هر فرد به مرور زمان دچار افت می شه و متاسفانه این سرعت و تغییرات اون بسیار متفاوت هست به همین دلیل این دسته گرافها معمولآ میانگینی از میانگین ها هستند و به همین دلیل هست که دقت کافی رو ندارند مثلآ ممکنه برای یک گراف از این گروه فقط به 10 سمپل تنها اکتفا بشه در حالیکه در گراف های دسته اول بیش از 100 سمپل گرفته میشه و در بیشتر موارد از روی گراف میشه پی به درجه فیلترینگ اون گراف برد که از چه تعداد سمپل Avrage گرفته شده که این مورد بسیار مهمی در فرکانسهای مید به بالا هست چون اغلب این گرافها یا مقیاس لگاریتمی ترسیم می شوند و این مورد دقت این دسته گرافها رو در دریافت اطلاعات بیشتر از گرافها در محدودهای فرکانس بالا دچار مشکل می کنه

به هر حال دقت کنیم که منظور از مماس یا نزدیک بودن پاسخ فرکانس یک هدفون با خط فلت این نیست که گراف دقیقآ برروی این خط رسم بشه تا کیفیت مساوی با حداکثر باشه بلکه منظور اینه که با کمترین اختلاف ممکن و با توجه به پاسخ شنوایی یک انسان این گراف با کمترین تغییرات شدید باشه یعنی هر چه تغییرات کمتر و فراز و فرودهای این موج کمتر باشه این هدفون فرضی با کیفیت تر خواهد بود

در آخر واحدهای سنجش اغلب بدون اینکه دچار تغییر خاصی بشن قابل تبدیل به هم هستند ولی ممکنه مورد کاربرد اونها تفاوت کنه یعنی ممکنه گراف برمبنای Spl رو نشه برای یک دستگاه بکار برد ولی میشه اون رو تعمیم داد به واحدهای دیگه سنجش مثل db تا از اون گراف به عنوان مقایسه استفاده کرد به هر حال Spl براساس فشار اکوستیکی نتیجه میده ولی db براساس فشار الکتریکی و همونطور که میدونیم هر دو با هم قابل استفاده هستند پس قابل تبدیل به هم هستند

و اینکه با اکولایزر نمیشه تمام نقاط ضعف یک گراف رو برطرف کرد ولی میشه کاری کرد که به حداقل برسه که این بحث بسیار پیچیده ای نیست چون فرض کنید که آیا با یک اکولایزر گرافیکی مالتی باند فرضآ 64 کاناله استریو میشه به راحتی یک هدفون 20 هزار تومنی رو تبدیل کرد؟
    خوب 100% که نه چون همه خوب میدونیم که درایور این هدفون فرضی توانایی های اون بیش از این نیست حالا فرضآ ما بیایم و تمام اشکلات و ضعف های اون رو تصحیح کنیم که غیر قابل انجام هست

متاسفانه یه موردی که فراموش میشه اینه که این گرافها به هیچ عنوان بیانگر کیفیت صدای یک هدفون نخواهند بود که برخی از دلایل اصلی اون قبلآ توضیح داده شده بوده و زمانی می تونیم بگیم که کیفیت صدای یک هدفون چگونه هست که تست های بسیار مهمتری از درایور هدفون گرفته شده باشه البته با اطلاعات کامل و دقیق نه یک یا دو سه گراف ساده
    بحث سلیقه شنوایی و دخالت اون رو هم فراموش نکنیم مثلآ من نوعی تمایل به شنیدن صدای سرد دارم چون جزییات بیشتری رو در این نوع صدا احساس میکنم ولی ممکنه هدفونی که صدای گرمی داشته باشه به نظرم و برای استفاده شخصی خودم بی کیفیت باشه و هزار و یک ایراد بهش بگیرم که شاید واقعآ اینطور نباشه و این هدفون برای کسی که علاقه مند به صدای گرم باشه یک هدفون رویایی باشه
    جدای از سلیقه شنوایی و کیفیت صدای هدفون و کیفیت تراک ها و سورس و نوع صداهایی که از موسیقی می شنویم و کاربرد ما و خیلی چیزهای دیگه که فقط برخی از هزاران متغییر یک Setup ساده ما هستند ممکنه هیچ وقت صاحب Setup عالی نباشیم اما مهم اینه که با بهترین های موجود خودمون از هر آنچه در موسیقی و صدا هست لذت ببریم و این هدف هست نه جمع کردن بهترینهای دنیا که کار زیاد سختی نیست و کافی یک حساب بانکی با چند تا صفر کوچولو داشته باشید و در کمتر از 1 ساعت سفارش خرید اینترنتی هر آنچه هست بدید و کمتر از 1 ماه دیگه آسمون شب هاتون ستاره بارون میشه

شما هم موفق باشید.

4. 11 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثل اینکه من منظورم رو نتونستم برسونم (اصلاً فکر کنم آقا رضا هم برای همین اون پست را دادن )
    توی پست قبلی که دادم، خواستم دقیقاً جواب همین سوال رو بدم و برای همین اول پست گفتم
    مرسی الان متوجه شدم.

6. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به هر حال دقت کنیم که منظور از مماس یا نزدیک بودن پاسخ فرکانس یک هدفون با خط فلت این نیست که گراف دقیقآ برروی این خط رسم بشه تا کیفیت مساوی با حداکثر باشه بلکه منظور اینه که با کمترین اختلاف ممکن و با توجه به پاسخ شنوایی یک انسان این گراف با کمترین تغییرات شدید باشه یعنی هر چه تغییرات کمتر و فراز و فرودهای این موج کمتر باشه این هدفون فرضی با کیفیت تر خواهد بود
    یعنی سازنده های هدفون تلاش میکنن که تا میشه این خط اختلاف کمی با محور افقی داشته باشه؟
    یعنی اینکه تو بهترین هدفونها هم این خطوط بر هم منطبق نیستند به علت اینه که فعلا تکنولوژی در اون حدی نیست که این خطوط بر هم منطبق بشن؟
    و یه سوال دیگه اینکه یه نظرتون از این گرافها میتوانیم به عنوان همون sound signature هدفون یاد کنیم(با توجه به اینکه گراف هر هدفون مخصوص خودشه)؟

8. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سازنده های هدفون همیشه در این تلاش هستند که هدفونی بسازند که از نظر اکوستیک و کیفیت فیزیکی در رده قیمت خودش بهترین باشه نه چیز دیگه ای
    مثلآ هیچ وقت یک سازنده گراف های پاسخ فرکانسی که برای ما خیلی مهم تلقی می شه رو مهم در نظر نمی گیره چون بسیار بسیار باتجربه تر از ماست و خوب میدونه که انبوهی از پارامترهای مهم هست که هیچکدام اونها از توی این دسته گرافها قابل کشف و مقایسه نیست حالا چه به رسه به ملاک برتر بودن هدفون نهایی

ما در دنیایی زندگی میکنیم که کار نشد نداره(این تیکه کلام خودم هست) یعنی بحث برسر این نیست که تکنولوژی ما به حدی نرسیده که بشه یک محدوده فرکانس 20 الی 20 کیلوهرتز رو با یک سطح مساوی به شکلی یا وسیله ای تولید کرد، بحث بر سر اینه که چطور اینکار انجام بشه که خصوصیات صوتی هدفون تولید شده برای فرد یا افراد مختلف خوشایند باشه مگر نه تمام برندها فردا صبح هرکدام قادر به تولید حداقل یک مدل هدفون هستند که کاملآ پاسخ فلتی داشته باشه

کمی بی انصافی هست که ما اینطور برداشت کنیم که سطح توان برندها همینی هست که تولید شده ما که از تولیدات خصوصی و سفارشی اونها خبر نداریم و حتی از جنس صدای محصولاتی که اونها قبلآ تولید کرده بودند هم بی خبریم مطمئن باشید برندها همه به این مسئله فکر می کنند که به شکلی هدفونی تولید کنند که تمام توانایی های اسپیکرها رو داشته باشه (که ندارند) و بعد بیان و به اون خصوصیات منحصر به فرد هدفون رو اضافه کنند که این دومی قبل از خواسته اولی سالاها پیش انجام شده ولی مورد دوم همچنان به عنوان یک چالش بسیار بزرگ بر سر راه اونها قرار داره و مطئن هستم که مهندسان بسیار بسیار فنی و متخصصی که شاید هیچ وقت ما اسمی از اونها نشنیده باشیم در تلاش برای به نتیجه رسوندن اون باشند.

در آخر به هیچ عنوان نمیشه از گراف های پاسخ فرکانسی یک هدفون اون هدفون رو کشف کرد چون:
    1. یک هدفون به مرور زمان دچار تغییرات پاسخ فرکانسی میشه
    2. تولید دو هدفون که چه عرض کنم حتی دو درایور کاملآ مشابه که در یک هدفون مورد استفده قرار بگیره بسیار مشکله
    3. حفظ کردن این گرافها برای یک متخصص هم چندان راحت نیست
    4. دونستن و یا دیدن این گرافها فقط به ما این کمک رو میکنه که به طور کلی از نوع صدای هدفون یک پیش زمینه داشته باشیم ولی نه دقیقآ صحیح و دقیق
    5. اغلب گرافها دقیق نیستند و ممکنه اون هدفون مورد تست برای این گراف دچار مشکلی باشه که . . .
    6. چه اصراری دارید دیگه، یعنی این 5 مورد بالایی کافی نبود؟! :-)

شما هم موفق باشید.

10. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

و یک نکته دیگه اینکه شرکتهای تولید کننده در مرحله اول بدنبال بدست اوردن بازار فروش هستن و کشش بازار در حال حاظر هدفونهای موزیکالیته با صدای گرم هست (که از فروش انواع محصولات شرکتها براحتی میشه فهمید)و تولید هدفونهای حرفه ای که حدود 10% فروش اصلی رو پوشش میده در مرحله بعدی قرار میدن .

12. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان شرکت Bowers & Wilkins هدفون (earpad) جدید خودش رو معرفی کرد بنام p3. ولی فعلا اطلاعاتی از نوع صدای این هدفون اعلام نکردن .ساخت بدنه این هدفون از المنیوم هست و پدهای اون از جنس فوم مخصوص و روکش مخصوص اکوستیک پوشونده شده.این هدفونها با محصولات ایفون هماهنگ هستن و با قیمت 199$ دلاری بزودی وارد بازار خواهند شد.

14. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    چون من تازه واردم اجازه دادن پ خ رو ندارم پس همين جا پست ميدم اميدوارم اسپم تلقي نشه....
    من بندرعباس زندگي ميكنم.اينجا klipsch s5i رو گير اوردم....
    در ضمن بايد بگم كه پلمپ جعبش باز شده بود من مطمئن نيستم استفاده شده يا نه. ولي خوب تا مهر گارنتي ارتافرورد رو داشت....

16. این کاربر از arvin574 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

با تشکر بسیار از دوستان بابت پاسخشون..
    یه چیز میخواستم بگم که مشکل تیزی صدا به ترک هم خیلی ربط داره...مثلا این ترک هایی رو که مشکل تیزی داشتن حتی توی بلندگو هم این مشکل رو داشتن...
    بعد اینکه اکولایزر کارت صوت با موبایل یا پلیر خیلی فرق داره...من اکولایزر کارت صوت رو تغییر میدم واقعا تغییرات جالب هستن ولی تو بقیه اینجور نیستن..
    من حدود 5 دسی بل فرکانس 500 هرتز و 2 دسی بل فرکانس های 1 و2و4و8 رو دستکاری کردم و مشکل حل شد...مورد اینجاست که 518 خیلی تو فرکانس 500 هرتز مشکل داره نمیدونم چرا...
    بعضی وقتها با پایین بردن درست میشه رو بعضی سبک ها با بالا بردن...
    به هرحال خیلی ممنون

18. 2 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فکر میکنم که برندهای تولید کننده هدفونبا اینکه تعدادشون کم نیست و لیست تمام محصولات اونها بسیار زیاده ولی هدف اونها فقط تولید بهترین ها نیست چون دلیلی وجود نداره که یک کاربر آماتور برای استفاده آماتوری یک هدفون حرفه ای انتخاب کنه
    مثلآ من نوعی برای استفاده پرتابل هیچ وقت هدفون حرفه ای انتخاب نمیکنم چون نوع کاربرد اجازه نمیده که دقتی به صدا داشته باشم چون در حال حرکت هستم و نباید بی توجه به محیط اطراف بود

به همین خاطر برندها با اینکه اغلب کاربرها قرار نیست حرفه ای باشند حجم زیادی از تولیداتشون رو هدفونهای غیر حرفه ای شامل میشه و از این نظر باید موافق استراتژی مالی اونها بود چون برای بقاء و تولید محصولات بسیار دیر فروش و هزینه بر حرفه ای نیاز به تامین اعتبار هست پس این به نفع یک کاربر آماتور هست چون بدون پرداخت هزینه بیشتر می تونه هدفون حرفه ای تری انتخاب کنه چون برند سازنده به نوعی از محل کسب درامد سایر محصولات قیمت هاش رو بالانس می کنه که همه قادر به خرید باشند
    به هر حال هیچ فروشنده ای دوست نداره محصول اون در کنارش تا ابد باشه چون تولید کرده برای عرضه و استفاده و در کنار اون برگشت سودی که با اون بشه به پیشرفت بیشتری دست پیدا کنه

در آخر همه حرفه ای نیستند و نیازی به محصولات حرفه ای ندارند ولی همه یه روزی آماتور بودند و محصولات آماتوری رو تجربه کردند و این مرحله تجربه شیرینی برای ما خواهد بود که تفاوت رو احساس کنیم و پله پله با این مسیر بی انتها آشنا بشیم
    به همون اندازه که کاربر حرفه ای وجود داره محصولات حرفه ای هست و حتی بیشتر شاید یک علتش نوع استفاده کاملآ صحیح و کیفیت ساخت بسیار بالاتر اونها باشه که برخلاف هدفونهای رده آماتور که به سختی یک سال دوام دارند این گروه برای سالها برای ما قابل استفاده خواهند بود و این باعث شده کاربر حرفه ای سالی یه هدفون جدید نیاز نداشته باشه

به نظرم همون درصد بسیار ناچیز فروش هدفونهای در رده حرفه ای بسیار با ارزش خواهند بود برای برندی که با افتخار سالها تجربه خودش رو به اجرا گذاشته و از اون تجربه ما به عنوان مصرف کننده برای استفاده شخصی و به قصد لذت از موسیقی یا صدا استفاده می کنیم

شما هم موفق باشید.

20. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •