تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 1421 اولاول ... 2356356857257317327337347357367377387397457858351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

من احتمال میدم درست بشه.هفته پیشم همین جوری بود بعد یهو خوب شد. الان من با 256 نامحدود 30 کیلوبایت دانلود دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

من شنبه باید پادگان باشم. میرم تا هفته بعد. می خوام وقتی اومدم سرعتا برگرده به روز اول. همه با هم اعتراض کنیم همه چی درست میشه.
    ما تو پادگان با اتهاد تونستیم رو در روی فرمانده بایستسم. اونم تو آموزشی.
    ما میتوانیم

3. 2 کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان ، اگر کسی قصد شکایت درست درمون داره میتونه بره به این آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مثل این میمونه که طرف مورد شکایتت قاضیه دادگاهتم باشه! (آخه هم سازمان تنظیم هم مخابرات دولتین)

در ضمن از دوستان آملی آیا کس دیگه ای هم این مشکل قطع شدن نیم ساعت نیم ساعت نتو داره؟
    برا من تقریبا هر نیم ساعت یا یک ساعت حدود یکی دو وقیقه نتم قطع میشه. (مخابرات شیخ فضل الله نوری)
    Last edited by mey123; 02-08-2013 at 12:08.

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

دوستان مخابرات دیوانه نیست که که یهو از 300-400 بیاره رو 8 اینطوری کلی یوزر از دست میده . اگه هم بخواد سرعت رو کم کنه به تدریج انجام میده نه یهو در این حد .
    صد در صد دارن تغییراتی انجام میدن که اینجوری شده
    دقيقا همينطوره سوادكوهي

6. این کاربر از milad.bmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به نظر من که سرعت محدود با نامحدود فرقی نداره مگه اینکه اون قانون کذایی User Fair Policy بخواد اعمال شه. کسی هم اگه محدود با سرعت بالا داره هنوز اعمال نشده. من تا امروز صبح ساعت 5 سرعتم بالا بود دقیقا از 5 سرعت اومده پایین. بازم بخوای حساب کنی 25 تومن مخابرات کجا و 70 80 تومن سایر آی اس پی ها کجا؟ سرویس 1 مگ مخابرات می ارزه.اگه 100 هم جواب بده تقریبا روزی 8 گیگ میشه دان کرد یعنی ماهی تقریبا 240 گیگ که اینقدر هم نیازی به دانلود ندارم همین حجم از سایر آی اس پی ها درمیاد بالای 1 میلیون تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

به نظر من که سرعت محدود با نامحدود فرقی نداره مگه اینکه اون قانون کذایی User Fair Policy بخواد اعمال شه. کسی هم اگه محدود با سرعت بالا داره هنوز اعمال نشده. من تا امروز صبح ساعت 5 سرعتم بالا بود دقیقا از 5 سرعت اومده پایین. بازم بخوای حساب کنی 25 تومن مخابرات کجا و 70 80 تومن سایر آی اس پی ها کجا؟ سرویس 1 مگ مخابرات می ارزه.اگه 100 هم جواب بده تقریبا روزی 8 گیگ میشه دان کرد یعنی ماهی تقریبا 240 گیگ که اینقدر هم نیازی به دانلود ندارم همین حجم از سایر آی اس پی ها درمیاد بالای 1 میلیون تومن
    دوست عزیز ما نباید بایستیم و بگیم که اینا کمن و چند نفر دیگه اضافه کنین برای ............ . چرا هر کاری خودشون میخوان انجام میدن و به رضایت ما فکر نمیکنن.
    شاید شما راضی باشید. ولی 90 % از کاربرا راضی نیستن
    Last edited by hoseynn; 02-08-2013 at 12:21.

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقایون سرعت که خوبه
    من سرعتم از سرورای خارجی زیر 100 نمیاد
    داخلی که نگو
    آپلود هم حداقل 80 هستش
    دقیقا مال شما کجاش کمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز ما نباید بایستیم و بگیم که اینا کمن و چند نفر دیگه اضافه کنین برای ............ . چرا هر کاری خودشون میخوان انجام میدن و به رضایت ما فکر نمیکنن.
    شاید شما راضی باشید. ولی 90 % از کاربرا راضی نیستن
    خوب اینکه درسته هرچی سرعت بالاتر باشه بهتره ما که بدمون نمیاد اما چند مساله رو در نظر بگیر اگه مخابرات با این تعرفه های قبلی می خواست ادامه بده بقیه ISP ها باید میرفتن بوق میزدن.! در ثانی تعرفه حجم تقریبا یه تعرفه جهانیه برای کشورهای همردیف با زیرساخت تقریبا مشابه.و سرعت یکسان بالا منجر به هدر رفتگی حجم بالاتر برای سرویس دهنده میشه که در مورد مخابرات صدق میکنه.این قانون UserFair Policy هم واسه همینه در اصل یعنی محدودیت حجم داری ولی بهت نمیگن.!! فقط چند تا کشوره که نامحدود و ارزون ارائه میده. ولی ما چون اکثرا خوره دانلودیم هر چی بهمون بدن کممونه در مورد پینگ و سرعت وبگردی و این قضایا موافقم که مخابرات در حد استاندارد نیست.
    Last edited by NullCode; 02-08-2013 at 12:36.

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آسیاتک 1 مگ نامحدود برنزی و نقره ای

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان خواهشا همه برن تو کنترول پنلشون و از این وضعیت شکایت کنن

برای من 50 درصد سایتها اصلا بالا نمیاد

13. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •