سلام دوستان
من چند روزی نبودم!
وضعیت اینترنت چجوریه؟
تایم اوت؟
پینگ؟
سرعت؟
![]()
سلام دوستان
من چند روزی نبودم!
وضعیت اینترنت چجوریه؟
تایم اوت؟
پینگ؟
سرعت؟
![]()
طبق چيزي كه توي امضاتون هست نه بيشتره مثلا 512 نامحدود 65-70 ميده. نامحدود ها واقعي ميدن. محدود ها هم توي روز بيشتر از واقعي.
براي من وضعيت خوبه و مشكلي باهاش ندارم.
تايم اوت زياد داره(توي پينگ گرفتن ، توي استفاده نه قطع نميشه)
پينگ زياده ! پينگ گوگل حدود 250 و بالاتر!
سرعتم معموليه 512 نامحدود 65-70 گاهي هم 75 ! مي ره.
Last edited by mohammad.t; 12-09-2013 at 12:06.
پینگ چند روزیه که بالا رفته نسبتا... تایم اوت هم بیشتر شده... ولی سرعت با سرور داخلی برای من متوسط 85 و سرور خارجی متوسط 75 هست... (سرویس 512 نامحدود ماناماد)
محمد کانکت تایم پسندته؟
یه درخواست مشورت دارم... خونه دو خط داریم هر دو هم از مخابرات( دو خط گرفتیم چون قبلا من زیاد آنلاین بازی میکردم، وقتی بقیه دانلود یا صفحه سنگین لود میکردن، من تو بازی به فاج میرفتم) ولی حالا دیگه زیاد بازی نمیکنم... خط خودم 512 هست و کیفیتش تقریبا میشه گفت عالیه، هم پورت و هم نویز و سیگنال ولی خط داداشم 256 هست و هم پورتش بده و هم نویز بالا و سیگنالش ضعیف (با اینکه پهنای باندش رو زیاد نبستن)... به نظرتون، خط داداشم رو جمع کنم بعدش ما خودم رو بکنم 1 مگ برا کل خونه؟ بچه های ماناماد کسی 1 مگ داشته؟
مزایا:
1.همیشه به عنوان پشتیبان یک خط دیگه داری
2.بار ترافیکی روی یک خط نیست!
معایب:
1.هزینه میره بالا
2.کل پولی که برای پهنای باند کل دادی رو نمی تونی استفاده کنی
مثلا شما دو تا 512 گرفتی به قیمت 50 هزار تومان
1024 نداری و 512 داری
در کل همش بستگی به خودت داره
تنها مشکلی که اینجا هست اینه که من با خط خودم خیلی دانلود میکنم... الان داداشم میگه، خو فرضا خط 1 مگ بگیریم، تو که همه اش سیستمت سر دانلودهولی از طرفی خودش که میخواد با 256 دانلود کنه، پدرش درمیاد. میاد رو سیستم من
الان مشکل کیفیت خط خودش خیلی جدی تر شده... قطعی ها بسیار زیاد شدن، دیگه داره از صبرش خارج میشه.
احتمالا من 1 مگ بگیرم، خط داداشمو جمع آوری کنیم...
راستی میدونی بر سر خطی که هیچ استفاده ای نشه ازش چی میاد؟ خطی که داره، شماره ی خیلی تر تمیز و روونی داره، ولی نه کسی باش تماس میگیره و نه شماره اش دست کسی هست... فقط ADSL هست روش، جمع آوری کنه ADSL رو هم، فقط باید آبونمان بده؟ گرچه فکر میکنم حدود 6 ماهه قبضی برای اون خط نیومده![]()
اگر خواستی هز یک خط استفاده کنی بهترین خط رو انتخاب کن
برای مشکل استفاده پهنای باند هم که دیگه خودت استادی
از نرم افزارهای محدودیت و یا دستگاه های مربوط به پهنای باند استفاده کن
سلام
من یک مگ از ماناماد دارم موشکلی نداره![]()
512 نا محدود - یکم اوضاع بهتر شده ولی همچنان چنگی به دل نمیزنه
![]()
دوستانی که از مخابرات اکانت دارن: مسیرتون قبلا ترکیه بود الان رفته رو روسیه ؟؟؟
وضعیت پینگ با اروپا چطوره ؟؟؟ مخصوصا سرور ودافون فرانکفورت
از حدود 6-5 روز پیش پینگ فرانکفورت برای من زیر 280 نمیاد !!! در صورتی که قبلا اکثر اوقات 145 بود
یک نفر از دوستان لطف کنه پینگ 8.8.8.8 و سرور ودافون فرانکفورت رو ایجا بذاره ببینم وضعیت مخابرات خوزستان چطوره
چون از چند روز پیش ظاهرا مخابرات خوزستان و آذربایجانغربی هردو رفتن رو مسیر روسیه و فعلا وضعیت ما اصلا خوب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)