تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 4105 اولاول ... 23563568572573173273373473573673773873974578583512351735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

در مورد سپاه تعریف زیاد شنیدم ولی بین سپاه و سرباز معلمی نمی دونم کدوم بهتره
    سلام
    ما میگیم هرکی بتونه امریه بگیره و نگیره دیوانه هست . معذرت میخوام

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

سلام به همه ما برگشتیم بالاخره آموزشی ما هم تموم شد آخی حالا یه نفس راحتی میکشیم
    هرکی خواست بگه تا راهنماییش کنم

(شهید هاشمی نژاد نیشابور)
    سلام
    300 و چند بودی شما ؟
    یا امریه نبودی ؟

2. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اینجور که من شنیدم ، سرباز معلمی همون 18 ماه هستش و از نظر زمانی فرقی با سربازی تو جاهای دیگه نداره ولی بخاطر اینکه باید 2 سال تحصیلی معلمی کرد پایان 18 ماه می شه وسط سال تحصیلی دوم و نمی شه وسط سال معلم یه کلاس عوض بشه ، تعهد می گیرن که تا آخر اون سال بعنوان حق التدریسی کار کنیم . از نظر حقوق هم اون 18 ماه مثل همه سربازها هستش و بعد از 18 ماه می شه حق التدریسی.
    از مزایای دیگه هم تعطیلی زیاد هستش مثل روز های تعطیل رسمی ( که خدا رو شکر کم هم نیست )
    از کسی هم که سرباز معلم بود پرسیدم گفت که فقط 3 روز در هفته می رفته و بقیه هفته تعطیل بوده. تابستون هم کلا تعطیل .
    من هم سربازمعلمی رو به ناجا ترجیح میدم . یکی از دوستانم بین سپاه و سرباز معلمی نمیدونه کدوم رو انتخاب کنه .
    در مورد سپاه تعریف زیاد شنیدم ولی بین سپاه و سرباز معلمی نمی دونم کدوم بهتره .
    ممکنه تو سپاه هم خیلی سخت گیری کنن ؟
    من خودم با پیشنهاد پسر عموم میخواستم برم دنبال پذیرش سپاه.حتی دایی های پسر عموم جز کسایی بودن که چهار پاشون توی سپاه برو داشت اما بعد که فکر کردم و با چند نفری هم مشورت کردم بهم گفتن دنبال سپاه نرو.خودم هم طبق تعریفایی که شنیده بودم دیدم سپاه با اخلاقیات من سازگاری نداره.برای همین برای سرباز معلمی اقدام کردم که هنوز نتیجش نیومده.اگه درست شد که سال دیگه باید برم برای آموزشی و ... اگه نشد هم ۱۲/۱ مرکز آموزشی ۰۲ باید آموزشی رو بگذرونم.البته این رو هم بگم که سرباز معلمی هم دوره آموزشیش با سپاه هست.
    تازه داییم هم چند روز پیش گفت سرباز معلمی استخدام رو هم بعدش داره.بهش گفتم فکر نکنم یکی دیگه از فامیلها رو معرفی کرد که سرباز معلم بوده و حالا استخدام شده.البته من برای فاصله ای که این وسط در صورت درست شدن کار سرباز معلمی ایجاد میشه کلی برنامه دارم تا الکی نگذره.

البته نمیدونم الان دیگه میشه برای سرباز معلمی اقدامی کرد یا نه.چون انگاری توی بخشنامش زده بود تا ۱۷ بهمن.درسته؟؟

4. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم
    ممنون از نظری که دادین.
    Last edited by majidhotboy; 14-02-2012 at 19:24.

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من خودم با پیشنهاد پسر عموم میخواستم برم دنبال پذیرش سپاه.حتی دایی های پسر عموم جز کسایی بودن که چهار پاشون توی سپاه برو داشت اما بعد که فکر کردم و با چند نفری هم مشورت کردم بهم گفتن دنبال سپاه نرو.خودم هم طبق تعریفایی که شنیده بودم دیدم سپاه با اخلاقیات من سازگاری نداره.برای همین برای سرباز معلمی اقدام کردم که هنوز نتیجش نیومده.اگه درست شد که سال دیگه باید برم برای آموزشی و ... اگه نشد هم ۱۲/۱ مرکز آموزشی ۰۲ باید آموزشی رو بگذرونم.البته این رو هم بگم که سرباز معلمی هم دوره آموزشیش با سپاه هست.
    تازه داییم هم چند روز پیش گفت سرباز معلمی استخدام رو هم بعدش داره.بهش گفتم فکر نکنم یکی دیگه از فامیلها رو معرفی کرد که سرباز معلم بوده و حالا استخدام شده.البته من برای فاصله ای که این وسط در صورت درست شدن کار سرباز معلمی ایجاد میشه کلی برنامه دارم تا الکی نگذره.

البته نمیدونم الان دیگه میشه برای سرباز معلمی اقدامی کرد یا نه.چون انگاری توی بخشنامش زده بود تا ۱۷ بهمن.درسته؟؟
    من هم 1/12 اعزام هستم نیرو انتظامی تبریز
    برای سرباز معلمی هم ثبت نام کردم جوابش برای من هم هنوز نیومده
    مهلت ثبت نام هم برای کسانی که تاریخ اعزامشون اول اسفند بود تا 17 بهمن بودش ولی برای کسی که تاریخ اعزامش سال بعد هستش فکر می کنم تا وسط های اسفند بتونند ثبت نام کنن البته اگه ظرفیتشون تکمیل نشده باشه .
    دوره آموزشیش رو شما درست می گید که تو سپاه هستش . بعد از آموزشی یه دوره آموزش روش های تدریس هم داره که حدود یک ماه ، یک ماه و نیم باید باشه .

7. این کاربر از majidhotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    متولد مهر 72 هستم. سال 90 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
    می خواستم بدونم باید کی خودم رو معرفی کنم؟
    اگر بخوام معافیت پزشکی بگیرم باید کی اقدام کنم؟
    من کنکور 91 رو شرکت کرده ام و رشته ای که می خوام، نیمه متمرکز هست آزمونش یعنی آزمون عملی هم داره که پاییز سال دیگه هست و شروع ترمش از بهمن سال دیگه. اگر تا زمان ورود به دانشگاه خودم رو معرفی نکنم غیبت می خورم؟ و مشکلی برای تحصیلم پیش میاد؟
    کسی جواب ما رو نمی ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

سلام
    300 و چند بودی شما ؟
    یا امریه نبودی ؟
    سلام 301 بودم مگه شما هم اونجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام 301 بودم مگه شما هم اونجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    کی بود سر کلاستون اومد و نظرسنجی کرد
    اونجا بودم ؟
    برادر من 14 15 ماهه اونجام !

در آغاز فعالیت EHSAN 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام خدمت همگی
    من مدت خدمتم کمتر از دوماهه و مدرک لیسانس دارم و فقط باید آموزشی رو بگذرونم، طبق شنیده ها به احتمال زیاد آموزشی رو سپاه میفتم، حالا میخواستم بدونم کسی بوده یا هست که با شرایط مشابه من دوره آموزشی ارتش یا نیروی انتظامی افتاده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها توی 18 ماه خدمت سربازی اگر کسی از مرخصی هاش استفاده نکنه میتونه اخر سر همه رو یک جا استفاده کنه؟
    کلا توی 18 ماه یه سرباز چند روز مرخصی داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    بچه ها توی 18 ماه خدمت سربازی اگر کسی از مرخصی هاش استفاده نکنه میتونه اخر سر همه رو یک جا استفاده کنه؟
    کلا توی 18 ماه یه سرباز چند روز مرخصی داره؟
    سلام
    شما اینقدر روزها برات تکراری میشه و خسته میشی که مرخصی نمیتونی نری و همه رو جمع کنی
    مرخصی بیشتر از 10 روز یک جا رفتن خلاف آیین نامه است و اینکه شما مثلا یک ماه آخر رو نیای این بستگی به یگان داره ولی آیین نامه گفتم چی میگه
    شما ماهی 2.5 روز مرخصی استحقاقی داری اگه روزانه تردد کنی اگه ماهانه تردد کنی 5 تا 8 روز و اگه هفته ای بستگی به این داره تحصیل کرده باشی یا دیپلم به پایین
    30 تا 45 روز میتونی استعلاجی بگیری و بسته به درجه ای که داری میتونی تشویقی بگیری
    مثلا برای درجه من 26 روز مرخصی تشویقی ثبت میشه
    من توی سپاه هستم و کلیت امری که میدونستم گفتم

14. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •