تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 1049 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745785835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.من led d7777 و سینمای خانگی d555 سامسونگ دارم.که 4 تا اسپیکر مدل ps-dt3 داره.مشکل من اینه که صدای دو باند soround عقب در حد صفر و فوق العاده ضعیف می باشد چه موقعی که با اتصال usb فیلم میبینم چه موقعی که ----- وصل میکنم.(جز یک فیلم که از باندهای عقب گرفتم)سینمای خانگی و led هم با کابل optical متصل شده است.میخواستم ببینم چه تنظیمی باید انجام بدم و چه کارهایی کنم مشکل حل شه؟قابل ذکر دو باند عقب بصورت wirless (swa5000 به سینمای خانگی وصل هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته چون خودم تهران نیستم , توسط یکی از آشنایان از فروشگاه راستین توی جمهوری 1180 خریداری شده که به زودی به دستم میرسه. مدل 414 رو هم دیروز 1236 و 717 رو هم 1365 قیمت داده.

قیمتها در شهر خودمان یک مقدار نجومی بود 414 رو 1595 و 717 رو 1695 می گفتند!

3. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض سینما خانگی خوب از نظر پخش صدا تا 600 تومن چی بگیرم؟

سلام... خیلی تونت سرچ کردم متاسفانه به هیچ نتیجه ای نمی رسم که کسی گفته باشه فلان مدل رو دارم راضی هستم..
    یه مدل سینما 5 بانده معرفی کنید که صدای خوبی داشته باشه و ورودی اپتیکال هم داشته باشه پخش فرمت و پلیرش اصلا برام مهم نیست فقط کیفیت صدا ...مثلا بیس زیادی نداشته باشه تنظیمات خوبی داشته باشه و صدای باندهای عقب کم نباشه..صدا شفاف باشه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.من led d7777 و سینمای خانگی d555 سامسونگ دارم.که 4 تا اسپیکر مدل ps-dt3 داره.مشکل من اینه که صدای دو باند soround عقب در حد صفر و فوق العاده ضعیف می باشد چه موقعی که با اتصال usb فیلم میبینم چه موقعی که ----- وصل میکنم.(جز یک فیلم که از باندهای عقب گرفتم)سینمای خانگی و led هم با کابل optical متصل شده است.میخواستم ببینم چه تنظیمی باید انجام بدم و چه کارهایی کنم مشکل حل شه؟قابل ذکر دو باند عقب بصورت wirless (swa5000 به سینمای خانگی وصل هستند.
    سلام.
    برا داشتن صدای کامل یا به اصطلاح دالبی صداس سورس پخش کننده شما هم باید دالبی باشه یعنی اگر شما یه فیلم با صدای دو کانال یا همون استریو داشته باشه صدای سینمای شما هم به صورت دو کانال پخش میشه که اینجور مواقع سینماها تنظیمات صدا مثل pro logic دارن که صدارو شبیه سازی می کنه و تبدیل به 6 کانال می کنه که کیفیت کانال های سوراند هم تو اینجور مواقع ضعیفه.
    صدای ----- هم که کلا استریو هست.
    سینماها تنظیمات مثل مولتی کانال استریو دارند که صدای استریو رو از همه کانال ها پخش میکنه ولی باز هم به صورت استریو.این قابلیت هم تو هر سینمایی نیست.
    شما باید از فیلم هایی استفاده کنید که صدای 5.1 کانال دارند یعنی dolby یا DTS تا صدایی عالی داشته باشی.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

آقا این سینما خانگی های سونی هستن که اسپیکر وایرلس دارن...

میشه فرکانس این اسپیکر هارو تغییر داد؟ آخه مال ما و همسایمون میفته رو هم! یعنی وقتی ما روشن میکنیم اینارو بعد همسایمون میگه آره دیشب فیلم فلان رو گذاشتین قشنگ صداش رو اسپیکر ما بود

کلا شده معضلی دیگه...نمیشه روشنش کرد...همش خاموش میکنیمشون....

8. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا این سینما خانگی های سونی هستن که اسپیکر وایرلس دارن...

میشه فرکانس این اسپیکر هارو تغییر داد؟ آخه مال ما و همسایمون میفته رو هم! یعنی وقتی ما روشن میکنیم اینارو بعد همسایمون میگه آره دیشب فیلم فلان رو گذاشتین قشنگ صداش رو اسپیکر ما بود

کلا شده معضلی دیگه...نمیشه روشنش کرد...همش خاموش میکنیمشون....
    نه نمیشه.کلا احتمال وجود این اتفاقات هست.اگر اذیت میشی با سیم وصلشون کن.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام... خیلی تونت سرچ کردم متاسفانه به هیچ نتیجه ای نمی رسم که کسی گفته باشه فلان مدل رو دارم راضی هستم..
    یه مدل سینما 5 بانده معرفی کنید که صدای خوبی داشته باشه و ورودی اپتیکال هم داشته باشه پخش فرمت و پلیرش اصلا برام مهم نیست فقط کیفیت صدا ...مثلا بیس زیادی نداشته باشه تنظیمات خوبی داشته باشه و صدای باندهای عقب کم نباشه..صدا شفاف باشه
    با توجه به اینکه ورودی اپتیکال می خواید تو این قیمت انتخاب های زیادی نداری.می تونی از سینماهای شرکت ال جی استفاده کنی.می تونی تو این قیمت مدلی پیدا کنی که ورودی اپتیکال داشته باشه.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سینمای خانگی مدل سونی BDV E 970 W بلوری
    تلوزیون سونی براویا مدل 46NX720
    چطوری این دو را از لحاظ صوتی به هم وصل کنیم
    خروجی آمپلی سینمای خانگی 6 پورت معمولی صدا است
    ولی تلوزیون چنین ورودی هایی ندارد
    فقط یک خروجی اپتیکال دارد
    از بانه خریدم
    کابل HD را از خروجی خود دستگاه پخش بلوری به تلوزیون وصل کردم
    ولی ورودی های آمپلی همین طور ماندند
    و هنگام تماشای تلوزیون دیجیتال و ر-سیور فقط صدا را از استند خود تلوزیون داریم و از سیستم صوتی سینما نمیتونیم استفاده کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا جایی که من می دونم شما باید با کابل HDMI از ورودی تی وی به خروجی آمپ وصل کنی و از آمپ به بلندگو هات و خاصیت ARC رو در تی وی فعال کنی همین
    در این صورت وقتی فیلم پخش می کنی صدا رو از بلندگو هات خواهی گرفت.
    اگر آمپ تو بتونه ورودی HDMI داشته باشه می تونی ر س ی ور را به آن وصل کنی ( در صورتی که آن هم خروجی hdmi ) داشته باشه.

15. 2 کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سینمای خانگی مدل سونی BDV E 970 W بلوری
    تلوزیون سونی براویا مدل 46NX720
    چطوری این دو را از لحاظ صوتی به هم وصل کنیم
    خروجی آمپلی سینمای خانگی 6 پورت معمولی صدا است
    ولی تلوزیون چنین ورودی هایی ندارد
    فقط یک خروجی اپتیکال دارد
    از بانه خریدم
    کابل HD را از خروجی خود دستگاه پخش بلوری به تلوزیون وصل کردم
    ولی ورودی های آمپلی همین طور ماندند
    و هنگام تماشای تلوزیون دیجیتال و ر-سیور فقط صدا را از استند خود تلوزیون داریم و از سیستم صوتی سینما نمیتونیم استفاده کنیم
    اخه اینا فرق می کنه مثلا شما اگه می خواین کانال های دیجیتال تی وی رو ببنید خوب صدا سورسش تی وی می شه ! پس باید از خروجی اپتیکال تی وی تون کابلشو بزنید به سینما خانگی اگه ورودی اپتیکال داره و صدای دیجیتال هم منتقل می شه برای ----- هم باید صدارو بدید به سینما خانگی یعنی از خروجی صدای ----- بدید به سینما خانگی ...اگه هم میخواین از خود سینما خانگی فیلم رو بزارید ببنید باید از خروجی صدای سینما خانگی وصل کنید به ورودی تی وی هم با اپتیکال می شه هم با همون کابل اج دی . حالا اگه توضیحم کامل نبود دوستان کامل کنند
    راستی solo8 خیلی باحال بود کلی خندیدم حالا خوبه فیلم سینمایی می دیدید

17. 2 کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •