ممنون دوست عزیز هزینه تا همون 2 تومنولی قیافه این مدله چرا اینجوریه اون پایینیش یه رنگ دیگه داره زیاد خوشم نیومد
یه مدل معرفی کنید که پنلش ساده تر باشه
ممنون![]()
ممنون دوست عزیز هزینه تا همون 2 تومنولی قیافه این مدله چرا اینجوریه اون پایینیش یه رنگ دیگه داره زیاد خوشم نیومد
یه مدل معرفی کنید که پنلش ساده تر باشه
ممنون![]()
علیرضا جان اگه پلاسمای خوب بخوای به نظرم یکم بودجت کمه البته من چند تا مدل پلاسما بیشتر نمیشناسم که اونا هم پلاسماهای پاناسونیکه ولی میتونی با این بودجه یه lcd یا led خوب با گیرنده دیجیتال داخلی هم بخری . چند اینچ میخوای ؟
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نه نگران نباش دوست عزیز . طبق توضیحات کیا عزیز بعید میدونم بالا بره . انتخاب خوبی کردی .
موفق باشی
ممنونم از توضیحات کاملت کیا جان و به خاطر اشتباهم در مورد فیلیپس از دوستان عذر خواهی میکنم . راستش من در خرید برام خدمات و گارانتی خیلی مهمه و چون در مورد خدمات و گارانتی فیلیپس اطلاعات زیادی نداشتم و خیلی اسم گارانتیش رو نشنیدم به همین دلیل در مورد tv هاش هم دنبال اطلاعات نبودم . فقط در همین حد میدونستم که جزء tv های خوب هست .
بازم ممنونم و معذرت خواهی میکنم .
ببخشید توی تایپ مدلم اشتباه کرده بودم . منظورم مدل ex520 بود . چون فقط سونی مدنظرته با این قیمت این مدل به نظرم خوبه .
هیچ فرقی نداره بازم پنلش تو زوق ادم میزنه
این مدل رو ببینید فک کنم 3D از پنلش خیلی خوشم اومد ساده به نظرتون مدل بدون 3 دی پیدا میشه اگه میشه چند در میاد ؟ 3دی چند
باتشکر
مدل دوم sharp le700m
مدل سوم sharp le700m
زنگ بزن نمایندگی های شارپ برات میارن
تاپیک شارپ جواب گذاشتم
مبارک باشه
این مدل samsung D8000 گیرنده دیجیتال هم داره؟
چون من با LG LW 57000 که با گیرنده دیجیتال شبکه های ایران رو گرفت دیدم اصلان خوب نبود خیلی بیخود بود .
حالا کلا شبکه ها این طور هست یا اینکه این مدل سامسونگ بهتر نشون میده؟
منظورم از لحاظ کیفیته؟
مشخصات این مدل به طور کامل چیه : منظورم زمان پاسخگویی و در ضمن صفحه نمایشش شیشه ای یا تلق
الان توایران هست این مدل ؟ 46 اینچ
چون زنگ زدم بانه پرسیدم گفت 2/600/000 تومان؟
دوستان من این مدل سامسونگ که تو لینک زیر هست که تو نمایشگاه CES 2012 هم بود رو میگم اشتباه نشه با پلاسمای D8880 که الان توایران هست!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by chealsea_cfc; 05-02-2012 at 23:40.
سلام دوستان برای اتاقم می خواستم این led جدید 22 اینچ که ایکس ویژن زده رو بگیرم ؟ آیا ایکس ویزن چیز بدرد بخوری هست ؟ این مدل رو شما می شناسید ؟ قیمتش که خیلی ارزونه دیگه چه مواردی رو برای یه اتاق پیشنهاد می کنید ؟ خودم یه led 46 اینچ سری 6 سامسونگ همون موقع که اومده بود خریدم و خیلی هم ازش راضیم حداقل بیشتر از براویا که قبلش داشتم .ممنون
سلام علیکم
ex720 گزینه مناسبتری از لحاظ 2 بعدیست و از گزینه ال جی کیفیت بالاتری رو در تصاویر 2 بعددی داره
البته حدود 200- 300 تومنی هم تفاوت قیمت دارن در سایز 40 و در سایز های بالا با اختلاف بیشتر..
گزینه های مناسبتر دیگه ای هم باید موحود باشند
مثلا ال جی LE8500 va 9500 و...
در سه بعدی باید بررسی دقیق تری صورت بگیره ، اما
ال جی پسیو و دارای گواهینامه سهبعدی بدون پرش از موسسات معتبر TUV و Intertek
سونی اکتیو و..."بررسی نکردم"
چزییات ال جی lw57000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزییات سونی ex720
ریویو از زمیت ex720
Last edited by AMIRHJ; 06-02-2012 at 03:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)