تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 773 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگه سونی میخوای led 46520x به نظرم گزینه خوبیه . قیمتش 1950 تومنه. 3 بعدی نیست ولی اینترنت داره. البته نباید زیاد اینترنتش رو جدی بگیری چون اکثرا" نمایندگیهاش هم نمیتونن راه اندازیش کنند. فعلا" توی 2Dهای سونی این مدل جدیده و روی بورسه ولی اگه بگی تا چقدر میخوای هزینه کنی بهتر میشه راهنماییت کنم .
    ممنون دوست عزیز هزینه تا همون 2 تومن ولی قیافه این مدله چرا اینجوریه اون پایینیش یه رنگ دیگه داره زیاد خوشم نیومد یه مدل معرفی کنید که پنلش ساده تر باشه
    ممنون

2. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خانم samira_googleOne با حدود یه میلیون پلاسما چی بگیرم؟
    علیرضا جان اگه پلاسمای خوب بخوای به نظرم یکم بودجت کمه البته من چند تا مدل پلاسما بیشتر نمیشناسم که اونا هم پلاسماهای پاناسونیکه ولی میتونی با این بودجه یه lcd یا led خوب با گیرنده دیجیتال داخلی هم بخری . چند اینچ میخوای ؟

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

ممنون ÷س احتمالا همون 8300 بر می دارم زنگ زدم نمایندگی قیمت گفت 1995 فقط من الان شهرستانم هفته دیگه میام تهران به نظرت تا اون موقع قیمت بالا نمی ره
    نه نگران نباش دوست عزیز . طبق توضیحات کیا عزیز بعید میدونم بالا بره . انتخاب خوبی کردی .
    موفق باشی

4. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز در حال حاضر پلاسما پیشرفت های زیادی کرده ولی از نظر من در خرید پلاسما و led خیلی نباید مته به خشخاش زد اگر از برندهای معتبر باشن مثلا پلاسما پاناسونیک. و تفاوت زیادی در نهایت نمیشه دید.مهم تصویر و تکنولوژی مناسبه و البته همه اینها باید به وظیفه اصلی TV که همون تصویره منجر بشه
    به هر حال من خودم LED SHARP استفاده می کنم

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

بله دوست عزیز
    کیفیت فیلیپس ، توشیبا و شارپ و برخی مدل های سونی و JVC مناسبند.البته تفاوت قیمت ها بیشتر مربوط به نوع دلار وارداتی هست البته بگذریم از این موضوع که برخی هم برای پایین اوردن قیمت و گرفتن بازار در همین اطراف تهران اسمبل میشه

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

امیدوارم اشتباه نکنم فیلیپس باید هلندی باشه و در اروپاتولید میشه

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

مدل 820 با اینکه 2D اما اسمبل مالزی برا همین قیمتش بالاتره
    ممنونم از توضیحات کاملت کیا جان و به خاطر اشتباهم در مورد فیلیپس از دوستان عذر خواهی میکنم . راستش من در خرید برام خدمات و گارانتی خیلی مهمه و چون در مورد خدمات و گارانتی فیلیپس اطلاعات زیادی نداشتم و خیلی اسم گارانتیش رو نشنیدم به همین دلیل در مورد tv هاش هم دنبال اطلاعات نبودم . فقط در همین حد میدونستم که جزء tv های خوب هست .
    بازم ممنونم و معذرت خواهی میکنم .

6. 3 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز هزینه تا همون 2 تومن ولی قیافه این مدله چرا اینجوریه اون پایینیش یه رنگ دیگه داره زیاد خوشم نیومد یه مدل معرفی کنید که پنلش ساده تر باشه
    ممنون
    ببخشید توی تایپ مدلم اشتباه کرده بودم . منظورم مدل ex520 بود . چون فقط سونی مدنظرته با این قیمت این مدل به نظرم خوبه .

8. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

ببخشید توی تایپ مدلم اشتباه کرده بودم . منظورم مدل ex520 بود . چون فقط سونی مدنظرته با این قیمت این مدل به نظرم خوبه .
    هیچ فرقی نداره بازم پنلش تو زوق ادم میزنه
    این مدل رو ببینید فک کنم 3D از پنلش خیلی خوشم اومد ساده به نظرتون مدل بدون 3 دی پیدا میشه اگه میشه چند در میاد ؟ 3دی چند
    باتشکر

10. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دمت گرم داداش اینجا شارپ کمتر گیر میاد . اینو میزارم اولویت اول اگه گیرم اومد . حالال یکی 2 مدل دیگه هم اگه معرفی کنید ممنون میشم

مدل دوم sharp le700m
    مدل سوم sharp le700m
    زنگ بزن نمایندگی های شارپ برات میارن

12. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فردا دارم میرم 8300 شارپو بگیرم 40 اینچ چه چیزهایی رو باید چک کنم
    در ضمن می خوام بدونم این مدل زیر نویس فارسی رو نشون می ده از چه فرمتهایی پشتیبانی می کنه

تاپیک شارپ جواب گذاشتم
    مبارک باشه

14. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه chealsea_cfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این مدل samsung D8000 گیرنده دیجیتال هم داره؟
    چون من با LG LW 57000 که با گیرنده دیجیتال شبکه های ایران رو گرفت دیدم اصلان خوب نبود خیلی بیخود بود .
    حالا کلا شبکه ها این طور هست یا اینکه این مدل سامسونگ بهتر نشون میده؟
    منظورم از لحاظ کیفیته؟
    مشخصات این مدل به طور کامل چیه : منظورم زمان پاسخگویی و در ضمن صفحه نمایشش شیشه ای یا تلق
    الان توایران هست این مدل ؟ 46 اینچ
    چون زنگ زدم بانه پرسیدم گفت 2/600/000 تومان؟
    دوستان من این مدل سامسونگ که تو لینک زیر هست که تو نمایشگاه CES 2012 هم بود رو میگم اشتباه نشه با پلاسمای D8880 که الان توایران هست!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by chealsea_cfc; 05-02-2012 at 23:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان برای اتاقم می خواستم این led جدید 22 اینچ که ایکس ویژن زده رو بگیرم ؟ آیا ایکس ویزن چیز بدرد بخوری هست ؟ این مدل رو شما می شناسید ؟ قیمتش که خیلی ارزونه دیگه چه مواردی رو برای یه اتاق پیشنهاد می کنید ؟ خودم یه led 46 اینچ سری 6 سامسونگ همون موقع که اومده بود خریدم و خیلی هم ازش راضیم حداقل بیشتر از براویا که قبلش داشتم .ممنون

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام دوستان
    از نظر 2 بعدی کدوم بهترن ؟
    sony ex720 یا lg lw57000
    ممنون

سلام علیکم

ex720 گزینه مناسبتری از لحاظ 2 بعدیست و از گزینه ال جی کیفیت بالاتری رو در تصاویر 2 بعددی داره

البته حدود 200- 300 تومنی هم تفاوت قیمت دارن در سایز 40 و در سایز های بالا با اختلاف بیشتر..

گزینه های مناسبتر دیگه ای هم باید موحود باشند
    مثلا ال جی LE8500 va 9500 و...
    در سه بعدی باید بررسی دقیق تری صورت بگیره ، اما
    ال جی پسیو و دارای گواهینامه سه‌بعدی بدون پرش از موسسات معتبر TUV و Intertek
    سونی اکتیو و..."بررسی نکردم"

چزییات ال جی lw57000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جزییات سونی ex720

ریویو از زمیت ex720
    Last edited by AMIRHJ; 06-02-2012 at 03:05.

18. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •