پچی نیمده که دروازه بانها رو قویتر کنه؟
پچی نیمده که دروازه بانها رو قویتر کنه؟
Last edited by behnammazi; 31-10-2009 at 18:13.
منظورت از مشکل نور زیاده؟ به نظر من این کار عمدی بوده...خیلی از بازیهایی که بعد از ظهره رو ببینی نور یه طرف زمین که خورشید داره غروب می کنه همینطوری میشه
در ضمن با پوشه (مثل پوشه Serie A كه فايل هاي تشويق داخلشن) توي dt01.img كپي كنم يا فايلاي داخل پوشه رو توي dt01.img كپي كنم
فایل های داخل پوشه را باید کپی کنی.
اینم لینک رپیدشر گزارشگر ایتالیایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو همون فولدرش بود دیگه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من از یکی دو روز پیش دارم روی تنظیم گیم پلی بازی کار میکنم و امروز بعد از ظهر تمام تغییراتی که به نظر لازم اومد رو توی بازی اعمال کردم و اونو برای تمام بازیکنان موجود در بازی ( حتی کلاسیک و مخفی ) تعمیم دادم .حالا از شما میخوام این فایل فشرده شده رو که حدود 640 کیلو بایته دانلود کنید و بعد از باز کردن این فایل دو تا فایل توشو که یکی آپشن فایله و دیگری ادیت فایل توی مسیر سیو بازیتون قرار بدید بعنوان نمونه این مسیر سیوهای بازی منه :
C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\saveبعد یک بازی با یک تیم مثلا بارسلون در مقابل آلمان ( بصورت پیش فرض قرار دادم ) انجام بدین و بعد به من بگید کدوم بخشو باید تقویت و یا تضعیف کنم . نهایتا ادیت فایلتونو به من بدین تا تغییراتو درش اعمال کنم و براتون بفرستم .
تغییراتی که من در گیم پلی بازی دادم با توجه به این موارده :
اولا احساس کردم سرعت بازی زیاده و سرعت بازیو کم کردم .
دوما به نظرم رسید سرعت پاسها خیلی زیاده ( بقول بچه ها مثل پینگ پنگ شده بازی ) من این بخشو هم تنظیم کردم .
سوم دیدم بازی آسونه با تغییراتی در AGGRESSION کمی سخت ترش کردم .
چهارم به نظرم رسید شوتها یک مقدار سرعتشون زیاده این بخشو هم کم کردم .
و چند مورد دیگه مثل بالا رفتم توانایی دروازه بانها .
این هم فایلی که باید بگیرید منتظر نظرتون هستم که کدوم بخش باید بیشتر تنظیم بشه و درجه سختی بازی چطوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اینو بگم حتما قبل از اینکار از آپشن فایل و ادیت فایلتون حتما یک کپی بگیرید تا اطلاعات ادیت بازیتون ازبین نره .
Last edited by 4039; 31-10-2009 at 19:47.
حسین جان میشه این فایل را یه جای دیگه هم (مثل رپیدشر) آپلود کنی؟
من آپ کردم. با تشکر از ایشون. بازی هم سرعت بازیکن هاش به نظرم خیلی خوب شده بود. فقط سرعت پاس فکر کنم جا داره کمتر شه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 31-10-2009 at 20:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)