تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 735 از 1135 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745785835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دروغ میگن مثل ..... من اون خطم رو آسیاتک هست درسته پینگش بالاست ولی سرعت دانلودش الان 400-500 هست ! اینها از امشب سرعت رو واقعی کردن به خاطر همین سرعت ها دیگه واقعی شده من 256 دارم شده 32 کیلو شما چه سرویس دارید و سرعت دانلودتون چنده ؟

سلام دوست عزیز! سرعت من هم با 256 حجمی از 36 کیلو بالاتر نمیره و توی رنج واقعی هست! من علت اصلی کاهش سرعت رو احتمالاً میدونم !! اینها منتظر هستند تا قیمت های جدید و نهایی برای مشتری به دستشون برسه و قیمت رو ببرن بالا ! چون اینطوری دیگه براشون نمی صرفه! چون قبلاً پهنای باند آزاد بود و کسی که کیفیت خط خوبی داشت با کمترین پهنای باند یعنی مثل من و شما 256 کیلو ، اندازه کسی که 2مگ سرعت داشت ، سرعت می گرفت و کیف می کرد که مبلغ کمتری میده و همون قدر سرعت می گیره ! احتمال داره بعد از تغییر قیمت ها و به دلیل افزایش قیمت ، سرعت ها رو متناسب کنن با اون چیزی که مشتری گرفته! البته تمام صحبت من در مورد سرویسهای حجمی هست که توی اکثر شرکت ها به خصوص 20 نت پهنای باند باز هست! چون نامحدودها رو همه سرعت واقعی میدن! پس احتمال میدم تا اون موقع سرعت به روز اولش برنگرده !! البته مجدداً تأکید می کنم این حرف یه احتمال هست و خودم هم شخصاً دوست دارم مشکل سراسری و فنی باشه و تا چند روز دیگه حل بشه ! البته یه بار که بهشون زنگ زدم گفتن از این هفته مشکل حل میشه!!
    البته من از شهرستان هستم !
    Last edited by eshraghi2010; 29-12-2012 at 10:17.

2. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستانی که از 20 نت اینترنت بالای 256 دارن اعلام وضعیت کنن ببینیم سرعت دانلود اونها چنده که اگه سرعت اونها بالاتره ما هم تغییر تعرفه بدیم به 512 یا 1 مگ .

4. 2 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز! سرعت من هم با 256 حجمی از 36 کیلو بالاتر نمیره و توی رنج واقعی هست! من علت اصلی کاهش سرعت رو احتمالاً میدونم !! اینها منتظر هستند تا قیمت های جدید و نهایی برای مشتری به دستشون برسه و قیمت رو ببرن بالا ! چون اینطوری دیگه براشون نمی صرفه! چون قبلاً پهنای باند آزاد بود و کسی که کیفیت خط خوبی داشت با کمترین پهنای باند یعنی مثل من و شما 256 کیلو ، اندازه کسی که 2مگ سرعت داشت ، سرعت می گرفت و کیف می کرد که مبلغ کمتری میده و همون قدر سرعت می گیره ! احتمال داره بعد از تغییر قیمت ها و به دلیل افزایش قیمت ، سرعت ها رو متناسب کنن با اون چیزی که مشتری گرفته! البته تمام صحبت من در مورد سرویسهای حجمی هست که توی اکثر شرکت ها به خصوص 20 نت پهنای باند باز هست! چون نامحدودها رو همه سرعت واقعی میدن! پس احتمال میدم تا اون موقع سرعت به روز اولش برنگرده !! البته مجدداً تأکید می کنم این حرف یه احتمال هست و خودم هم شخصاً دوست دارم مشکل سراسری و فنی باشه و تا چند روز دیگه حل بشه ! البته یه بار که بهشون زنگ زدم گفتن از این هفته مشکل حل میشه!!
    البته من از شهرستان هستم !
    کاملا حرف شما درسته. خوب اگر اینجوری باشه تغییر تعرفه بدیم به نا محدود ،خودتون هم که نحوه محاسبه رو می دونید به صورت روز شمار روزی 770 تومان حساب می کنند که پایان دوره تقریبا 23500 می شه

6. 3 کاربر از bluetoothm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دوستانی که از 20 نت اینترنت بالای 256 دارن اعلام وضعیت کنن ببینیم سرعت دانلود اونها چنده که اگه سرعت اونها بالاتره ما هم تغییر تعرفه بدیم به 512 یا 1 مگ .
    مجدداً سلام عرض می کنم ! قبل از اینکه دوستان بیان و اعلام کنن که وضعیت سرعت بالای 256 حجمی چه شکلی هست من دو احتمال رو مطرح میکنم که علت افت چند برابری ما توی این مدت از این دو حالت بیرون نیست :
    1. احتمال اول این هست که واقعاً حق با اونها باشه و مشکلی وجود داره و چون پهنای باند باز هست و دان استریم همه روی 2 مگ بسته شده وضعیت کسانی که سرعت بالاتر هم دارن به همین شکله و بیشتر از ما سرعت نمی گیرن ! و به عبارتی تر و خشک با هم می سوزن !!
    2. احتمال دوم با توجه به توضیحی که توی یک پست بالاتر از پست شما دادم و احتمالی که مطرح کردم و اون اینکه منتظر اعلام افزایش قیمت ها هستند به همین دلیل اومدن و سرعت ها رو مثل نامحدود تا زمانی که تکلیفشون مشخص بشه واقعی دارن ارائه میدن تا حداقل توی این مدت ضرر بیشتری متوجهشون نشه !
    باز هم امیدوارم این افت سرعت منشأ فنی داشته باشه نه منشأ اقتصادی !! اما مطمئنم دلیل این افت سرعت از این دو حالت خارج نیست !!!

8. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدا لعنت کنه آسیا تک رو هر شب ساعت 2 که رایگان میشه به علت ترافیک بالا دیگه حتی کانکت هم نمیشه .

512 گرفتم اون شبهایی هم که کانکت میشه با هزار بار التماس کردن با دانلود منیجر شاید برسه به
    10 کیلو بایت ساعت 2 شب تا 8 صبح ولی از ساعت 8 صبح که ترافیک کم میشه سرعت میره روی 120 من که ناراضی هستم.

همون 128 که ده گیگ در ماه هست گرفته بودم قیمتش با این یکی بود حداقل از 5 گیگ اضافه ام در طول روز استفاده میکردم بی خوابی هم نمیکشیدم که بعدش کانکت هم نشه.
    Last edited by amin885; 29-12-2012 at 12:02.

10. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مجدداً سلام عرض می کنم ! قبل از اینکه دوستان بیان و اعلام کنن که وضعیت سرعت بالای 256 حجمی چه شکلی هست من دو احتمال رو مطرح میکنم که علت افت چند برابری ما توی این مدت از این دو حالت بیرون نیست :
    1. احتمال اول این هست که واقعاً حق با اونها باشه و مشکلی وجود داره و چون پهنای باند باز هست و دان استریم همه روی 2 مگ بسته شده وضعیت کسانی که سرعت بالاتر هم دارن به همین شکله و بیشتر از ما سرعت نمی گیرن ! و به عبارتی تر و خشک با هم می سوزن !!
    2. احتمال دوم با توجه به توضیحی که توی یک پست بالاتر از پست شما دادم و احتمالی که مطرح کردم و اون اینکه منتظر اعلام افزایش قیمت ها هستند به همین دلیل اومدن و سرعت ها رو مثل نامحدود تا زمانی که تکلیفشون مشخص بشه واقعی دارن ارائه میدن تا حداقل توی این مدت ضرر بیشتری متوجهشون نشه !
    باز هم امیدوارم این افت سرعت منشأ فنی داشته باشه نه منشأ اقتصادی !! اما مطمئنم دلیل این افت سرعت از این دو حالت خارج نیست !!!
    حرف شما درست ولی اگه یکی از دوستان که 512 یا 1 مگ داره اعلام وضعیت کنه تکلیف ما هم روشن میشه ببینیم 1 مگ بگیریم که سرعتمون برگرده یا نه .

12. 2 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

حرف شما درست ولی اگه یکی از دوستان که 512 یا 1 مگ داره اعلام وضعیت کنه تکلیف ما هم روشن میشه ببینیم 1 مگ بگیریم که سرعتمون برگرده یا نه .
    من هم مثل شما منتظرم ببینم یه نفر میاد اینجا سرعتشو اعلام کنه و ما رو از بلاتکلیفی بیرون بیاره یا نه ؟!! دوستان بیست نتی که سرویس حجمی 512 به بالا دارید شدیداً به یاری شما نیاز مندیم !!!

14. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من هم مثل شما منتظرم ببینم یه نفر میاد اینجا سرعتشو اعلام کنه و ما رو از بلاتکلیفی بیرون بیاره یا نه ؟!! دوستان بیست نتی که سرویس حجمی 512 به بالا دارید شدیداً به یاری شما نیاز مندیم !!!
    شیرازیها حال ندارن دیگه

16. 2 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ! همین الآن به 2020 زنگ زدم و گفتن که مشکل افت سرعتی که پیش اومده کلی هست و نهایتاً تا دوشنبه یا سه شنبه مشکل حل میشه !! البته امیدوارم !!! البته تنها چیزی که باعث شده من بهشون امیدوار باشم اینه که خودشون مشکلشون رو قبول می کنن !

18. 4 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ! همین الآن به 2020 زنگ زدم و گفتن که مشکل افت سرعتی که پیش اومده کلی هست و نهایتاً تا دوشنبه یا سه شنبه مشکل حل میشه !! البته امیدوارم !!! البته تنها چیزی که باعث شده من بهشون امیدوار باشم اینه که خودشون مشکلشون رو قبول می کنن !
    برادر خدا خیرت بده خبر رسوندی.

20. 2 کاربر از peymanokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •