دوستان من میخوام اسیا تک بگیرم به نظرتون چطوره ...کسی داشته تو تهران؟؟؟
دوستان من میخوام اسیا تک بگیرم به نظرتون چطوره ...کسی داشته تو تهران؟؟؟
سلام
شما باید پیش شماره تان را بفرمایید تا تو منطقه شما کسانی که دارند نظر بدهند .
ولی برای اینکه سریعتر جواب بگیرید بهتر که در تاپیک آسیا تک سوال تان را مطرح کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mr.Pooya; 08-11-2010 at 14:42.
با سلام خدمت دوستان
وقتی splitter استفاده میکنم دیگه Caller ID تلفنم کار نمیکنه (وقتی کسی زنگ میزنه شماره نمیفته) ، راهی نیست براش؟
Caller ID رو به خروجی Phone اسپلیتر میزنید؟
سلام
من یه سرویس ADSL دارم که تا الان به pc وصل بوده حالا می خوام هم به لب تاب وصل باشه هم به pc به پشتیبانی که زنگ زدم گفت مودم رو ازطریق LAN به pc و از طریق USB به لب تاب وصل کن این کار رو کردم
بعد الان وقتی lan رو به لب تاب می زنم لب تاب اینترنت داره ولی pc دیگه نداره
به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه usb driver رو روی pc نصب کن که نصب کردم ولی توی قسمت connection هام نی یاد حالا چی کار کنم ؟
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
پشتیبانی جواب درست و حسابی نمی ده
من Caller ID جداگونه ندارم، منظورم صفحه نمایش Caller ID خود تلفنه، تلفن رو هم درست وصل کردم، به خروجی Phone اسپلیتر، زنگ که میخوره شماره رو رو صفحه نشون نمیده، چندتا گوشی تلفن داریم با همه شون امتحان کردم باز همین بود![]()
شما USB درایور رو اگر میتونی از سایت سازنده نسخه جدیدش رو بگیر ببین درست میشه یا نه .
شما بهتر بود سوال تان را در تاپیک زیر مطرح می کردید :
ولی من میگم شما یکبار USB دایور را پاک کن و دوباره نصب کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکن هم هست که از پورت یو اس بی شما باشه یا درست نصب نشده یا مشکل داره با یک پورت یو اس بی دیگه هم امتحان کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه .
موفق باشید
مرسی از جوابتون
ولی چه ربطی به USB داره؟ مشکل فقط بین اسپلیتر و تلفنه، حتی وقتی فقط تلفن رو به اسپلیتر میزنم (مودم رو وصل نکنم) باز همین مشکل هست، ربطی به کامپیوتر نداره
پورت های دیگه رو امتحان کردم نشد
cd که همراه مودم بود اصلا توش برنامه ی usb driver رو نداره برنامه هم دانلود کردم
سلام
من جواب یکی دیگه از کاربران را داده بودم پست شما رو هم نقل قول نکرده بودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)