سلام اگه میشه این برام معنی کنید
There are things that we don't want to happen but have to accept, things we don't want to know but have to learn
سلام اگه میشه این برام معنی کنید
There are things that we don't want to happen but have to accept, things we don't want to know but have to learn
چیز هایی هستند که نمیخوایم اتفاق بیفتند ولی باید قبول کنیم،چیز هایی هستند که نمیخوایم بدونیم اما باید یاد بگیریم.
اینم از بنده ی حقیر.اساتید اگه بد ترجمه کردم ببخشید...
دوستان این رو هم نگاهی بیندازید:
You want to trade your rosy
implant for my childhood?
سلام دوستان این واژه معنیش چی میشه
Apple Cider Vinegar
گوکل ترسلیت اینو اینجوری ترجمه میکنه
سرکه سیب شراب سیب
آخر کدوم ؟
ایم بگم که مطمئنا یه اصطلاحه منظورم اینه که یه عبارته و جدا نیست که مثلا من اشتباه کرده باشم
اگه همین توی گوگل سرچ بشه میبیند که نام یک محصوله منتها من نمیدونم منظور سرکه سیب هست یا شراب سیب
ممنون
به نظرم منظور سرکه سیب هست یعنی مرحله بعد از شراب اینطوری که من فهمیدم یعنی اول شراب تولید میشه و بعد تبدیل به سرکه میشه اینجاهم یه سری بزن توضیحاتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من حالا که رفتم بخش سوالات فارسی رو دیدم میبینم که دوست دیگمون smarti جوابتون رو داده ولی جواب من درسته![]()
Last edited by sajjad1973; 19-03-2011 at 12:15.
چیزی که به ذهن من میرسه اینه:
تو میخوای پیوند عضو موفقیت آمیزت رو با کودکی من معامله کنی؟ (عوض کنی)
یکم از قبل و بعدش رو بزار. باید دید متن در چه موردی هست. الان خیلی چیزها میشه گفت که دقیق نیستن.
hi...the daystate fac is only available to order and would have to be transferred to a registered firearms dealer in your country
cheers
andrew
لطفا جمله بالا رو ترجمه کنید
نوشته قهوه ایی رنگ نام اسلحه است
نظر من اینه
بقیه دوستان هم نظری دارن بگن
فقط daystate fac برای سفارش آماده هست و به یک فروشنده ( دلال) اسلحه معتبر در کشورتون منتقل خواهد شد
ممنون
لطفا جمله های زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید
لطفا نحوه سفارش و خرید رو توضیح دهید
فروشنده اسلحه معتبر شما در دوبی معرفی می کنید یا ما باید معرفی کنیم؟
در چه مدت زمانی اسلحه آماده می شود؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)