تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 1135 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745785835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علی اقا به تمام مواردی که در بالا گفتین توجه کردم و فعلا تصمیم گرفتم تعمیر موتور رو به مکانیک بسپارم و خودم برم سراغ موارد بیشماری که مونده، مثلا امروز دیدم ماشین کمک عقب سمت شاگرد رو نداره چون جای کمک در قسمت بالا شکسته، و به نظر حل این مشکلش چندان اسان نخواهد بود!

2. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    جناب کامارو(آقا علی)

این آگهی رو توی روزنامه همشهری دیروز دیدم

بیوک ریوریا مدل 1973
    09191087001

4. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بهتره با مکانیک دقیقتر صحبت کنید یعنی اینکه مثلا اجرت تعمیر دقیقا چقدره؟؟
    دیگه اینکه به مکانیک بفهمونید (حتی به صورت صریح) که بهش ربطی نداره که لوازم چقدر قیمت دارن و اینکه چطور تهیه میکنید و فقط حق داره اجرت از پیش تعین شده رو برداره حالا اگه سرسیلندر یا میل لنگ یا پیستون و .... عوض شد دیگه ربطی به اجرت نداره و حق نداره مبلغ بیشتری بگیره.
    الان اجرت تعمیر موتور 405 حدود 300 هزار تومنه و برای نوا 600 هزار تومان مناسبه و بیشترش دیگه معقول نیست.
    نکته بعدی تراشکاریه و اینکه شما بهتره خودتون یه تراشکاری مجهز پیدا کنید (از اون تراشکاریها که قیمتهاشون رو دقیقا بر اساس نرخ اتحادیه برمیدارن نه اونها که مثلا میپرسن سیلندر چیه شما میگی نوا و بعد براتون کیسه میدوزن) هزینه پولیش سیلندر من رو بر اساس پاترول محاسبه کرد.
    برای کف تراشی سرسیلندر هم برید پیش کسی که کارش فقط کف تراشی هست و در تهران کف تراشی در تراشکاری 60 تومان و در جایی که فقط کارش کفتراشی هست 30 تومانه.
    قطعا اگه کار تراشکاری رو به مکانیک بسپرید کیفیت کار خیلی پایینتره و معمولا مکانیکها با تراشکارها راههای زیادی برای کلاهبرداری و دزدی دارن.

اگر بتونید با مکانیک برگه ای رو امضا کنید و در اون اجرت رو بنویسید و شرح کارها هم قرار کنید خیلی بهتره و خیالتون راحت تره.

راستی نکته از همه مهمتر اینه که دقیقا مشکل موتورتون چیه؟ممکنه تعمیر کامل نخواد و فقط یه سرویس سرسیلندر بخواد و لازم نباشه کل موتور رو باز کنید.

Last edited by MJ1970; 04-09-2014 at 16:19.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

محمد جان اینجا وضعیت از تهران بدتره و به نظرم سوء استفاده بیشتری از مشتری میشه
    اجرت تعویض سرسیلندر و رینگ و پیستون و یاتاقان ها و تراشکاری سیلندر لبه زده و سرویس و تمیزکاری و رنگ موتور با وسایلش (که معلوم نیس چه جنسی هستن) حدود 2/5 الی 3 میشه، یعنی تقریبا همون کاری که شما روی موتور ماشینت انجام دادی، البته شما گیربکس رو هم سرویس کردی که اگه اونم حساب کنم بیشتر میشه
    !
    موتور بسیار بد کار میکنه ، صاحب قبلیش داده بازش کردن و وقتی دیده هزینه اش زیاد میشه فقط واشر سرسیلندر رو عوض کرده و بستنش، من از روی حرف اون میگم ، شما پیشنهادی داری؟
    اگه به نظرت میتونم خودم کاری کنم راهنماییم کن

8. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

رنگ کردن موتور و شستشو که هزینه چندانی نداره و قطعات موتور که میرن تراشکاری اونجا با 50000 تومان مثل روز اول تمیز میشن و برای رنگ کردنش هم حدودا 40-50 تومان (حداکثر) هزینه میشه.من با همین اسپریهای معمولی موتورم رو رنگ کردم و هیچ مشکلی هم نداره و ابدا حتی یک لکه از رنگ نسوخته و یا نپریده .(با حدود 10 هزار تومان).
    به نظر من اگه ابزار کافی و جای مناسب دارید و تجربه فنی خوبی دارید با تهیه ابزار میتونید خودتون هم کار تعمیر رو انجام بدید .البته کار اسانی هم نیست ولی جوری هم نیست که بگیم اصلا نمیشه. مثلا اگر جرثقیل نداشته باشید باید سینی جلو رو باز کنید و موتور رو تکه تکه خارج کنید و صد البته نیاز به نفرات کمکی هم دارید.
    البته همانطور که علی اقا هم اشاره فرمودن این کار با امکانات کم خطرات بدنی هم میتونه به دنبال داشته باشه و گاهی خدای نخواسته یه نقص عضو میتونه تا اخر عمر باعث پشیمونی بشه
    اما به هر صورت اجرت 2.5 میلیون خیلی خارج از تصوره!!

یعنی مکانیک بهتر و منصفتری تو شهر شما پیدا نمیشه؟من فکر میکنم اگر خوب جست و جو کنید مکانیک منصفتری پیدا خواهید کرد و با نظارتی که شخصا روی کارها خواهید داشت هم هزینه کاهش پیدا میکنه و هم کیفیت کار بالا میره.
    من فکر میکنم با 2.5 میلیون و یا حتی کمتر از این مبلغ بشه یه موتور کارکرده در حد نو پیدا کرد.
    من بشخصه پارسال یه موتور در حد نو رو دیدم که رو یه ماشین مزایده ای بود و فقط بنزین ریختن و روشنش کردن و مثل ساعت کار میکرد و به قیمت 600 تومان فروخته شد.
    الان هم با حدود 1.5 میلیون حالا کمی کم و زیاد میشه موتور خوبی خرید.البته این هم نیاز به صرف وقت و دسترسی به خودروهای اوراقی داره و نمیدونم در شهر شما وضعیت چطوره.
    اما اگر مکانیک کاربلد و منصف پیدا بشه و خودتون هم نظارت کنید نتیجه کار قطعا رضایت بخش خواهد بود.
    Last edited by MJ1970; 04-09-2014 at 23:32.

10. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از مشاوره ات ممنون اقا محمد
    عرض کنم به خدمتتون که اینجا فقط یک تراشکار هست که کار اینجور ماشینارو انجام میده و بقیه قبول نمیکنن!!!!!
    و سه مکانیک هم کارای تعمیرات رو انجام میدن و بقیه خیر!
    حالا متوجه شدین چرا قیمتا مزخرف هستن
    !
    به نظرت بدون جرثقیل میشه موتور رو از طریق سینی جلو در اورد؟ حمل و نقلش تا تراشکاری چطوریه؟
    یه کمک فوری میخوام : امروز ماشین رو جابجا کردم و بردم توی کوچه و خاموشش کردم، 5 دقیقه بعد رفتم بیارمش توی حیاط که دیگه روشن نشد منم هلش دادم اوردمش توی خونه.
    استارت درگیر میشه ولی میلنگ تکون نمیخوره ، فقط صدای دنده های استارت مشخصه، حالا چکارش کنم؟

12. 3 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میشه با باز کردن سینی جلو و سپر و چراغ و پنجره و ... (کل تشکیلات جلو ماشین) موتور رو تکه تکه باز کرد و بعد از جدا کردن دینام و استارت و سرسیلندر و منیفول و (تمامی اجزای جانبی موتور) و جدا سازی موتور از گیربکس اون رو پیاده کرد البته همانطور که گفتم به کمک افراد قوی پنجه نیاز دارید.در انجام این کار باید مراقب دست و پا و اسیبهای احتمالی هم بود.

اگر نیروی کمکی ندارید و احتمال بروز خطر میدید بهتره اینکار رو انجام ندید.

در مورد مشکل استارت اقدامات زیر رو انجام بدید.
    1-ممکنه سیمی که برق رو از مغزی سویچ به سر اتومات استارت میاره نیم سوز شده باشه.برای تست این موضوع میتونید ماشین رو در حالت پارک قرار بدید و سویچ رو باز کنید و بعد یک تکه سیم قوی یا یک پیچ گوشتی بردارید و 2 قطب اتومات استارت(همان 2 قطبی که 2 سرسیم بهشون متصله) رو به هم متصل کنید و ببینید ایا باز هم استارت عمل نمیکنه .
    همچنین ممکنه سرباتری ها سولفاته شدن و یا سیمهای اتصال باتری مشکل دارن که حتما چک کنید.

2-اگر باتری ماشین ضعیف شده باشه و نیروی کافی استارت رو تامین نکنه هم این مشکل پیش میاد و فقط صدای تقه اتومات استارت رو میشنوید و موتور استارت توانایی چرخاندن موتور رو نداره.
    پس بهتره یه باتری به باتری بکنید و ببینید استارت باز هم حرکت نمیکنه.

3-با چرخاندن پروانه از قسمت محکمش یک تست رو انجام بدید و ببینید میل لنگ حرکت میکنه.اگر پیچ سر میل لنگتون قوی و سالم و مطمینه میتونید به کمک اچار بکس اون پیچ رو در جهت عقربه های ساعت بچرخانید و از این طریق از چرخش میل لنگ مطمین بشید.

اگر چرخش داشت پس مشکل به احتمال قوی از استارت هست.ممکنه صدایی که شنیدید از اتوماتیک استارت بوده باشه و قبل از اینکه قسمت موتور استارت بچرخه یک صدای تقه از اتوماتیک استارت شنیده میشه و دقیقا بعد از اون موتور استارت شروع به چرخش میکنه و موتور رو میچرخونه.
    اگر ذغالهای استارت ضعیف باشه یا قسمت موتور استارت مشکلی داشته باشه فقط صدای تقه اتوماتیک استارت شنیده میشه و موتور استارت چرخش نمیکنه.

بعد از انجام کارهایی که در بالا عرض کردم اگر مشکل حل نشه باید استارت باز و تعمیر بشه( در صورتی که با اقدامات بالا مشکل حل نشه).

و اما بنده در مورد شما یک حدس هم میزنم.
    شما برای تعمیر واترپمپ تمامی تسمه ها رو باز کردید و دوباره نصب کردید و رگلاژ کردید.
    ممکنه تسمه ها به خوبی نصب و رگلاژ نشده باشن و به عبارت دیگه تسمه دینام سفت نشده و اگر تسمه دینام شل باشه باتری شارژ نمیشه و من حدس میزنم مشکل شما همچنین چیزی باشه.
    Last edited by MJ1970; 05-09-2014 at 14:09.

14. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

محمدجان راستش شک خودمم به استارته چون باتری نو هست و دینام هم تازه سر ویس شده
    مواردی رو که گفتی چک میکنم ، فقط طرز باز کردن استارت رو هم بگو چون من یه نگاه انداختم پیچاشو ندیدم!

16. 3 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با راهنمائیهای شما اساتید بالاخره چراغ دنده عقب روشن شد فقط مونده تنظیمش امیدوارم چراغ خانه و محل کسبتون همیشه روشن باشه

اگه یادتون باشه در پست قبلی گفتم که ماشین در سربالایی کم میاره ، از شمع ها شروع کردم یکی یکی بازشون کرده با تینر شستم و فیلرگیری 0.9 را انجام دادم البته سه تا از شمع ها دوده زده بود وایرها را

اهمتر زدم کوتاهترین 3 اهم و بلندترین6 اهم بود قطر وایرها هم 8 میلیمتره.

درب دلکو را باز کردم ششپر ها همشون فسفاته شده بودن اونها را تمیز کرده سمباده زدم اما بعضیاشون یه مقدار خوردگی دارن اگه اشتباه نکنم چکش مقداری سوراخ شده البته عکسشو

میزارم ، میخواهم کوئیل ، چکش ، مگنت ، درب دلکو ، خازن ، سه سیم دلکو ، وکیوم را تعویض کنم هر کدامشم سالم بودن به عنوان زاپاس نگهشون دارم حالا اصلیش گیر میاد؟ اگر قیمت دارین لطف کنین تا مطلع

شم.

لوله بخار روغن را باز کردم در کمال ناباوری کیپ کیپ بو د هوا ازش رد نمیشد مقداری تینر ریختم داخلش و سیخ زدم دوده و جرم ازش بیرون میومد چند بار این کار را تکرار کردم تا کاملا تمیز شد و بستمش درب دلکو را

بستم با یه نیش استارت روشن شد الان خام سوزی نداره موتور نرمتر کار میکنه صدای موتور کم شده امروز دیگه وقت نشد تو سربالایی امتحانش کنم راستی یه مشکله دیگه امروز خواستم زاپاس را عوض کنم

هرکاری کردم جک کار نکرد جکش فابریکی از نوع زیر سپری هستش از اساتید تا حالا تجربه تعمیر این نوع جک را دارن ؟ اگر قطعه اش گیر نیاد چه جکی برای این نوع ماشینها مناسبه؟

Last edited by kcnc; 07-09-2014 at 05:42.

18. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب kcnc ممكنه در مورد مشكل برق چراغها توضيحاتي بديد؟ دقيقا ايراد از كجا بود و چطور حل شد؟

توصيه اي براي دوستان دارم كه خودم هميشه انجام دادم و خيلي مفيد بوده :

اگر سعي كنين هميشه از مراحل تعميرات عكس بگيريد و بصورت يك آرشيو نگهداري كنين، بعدها خيلي به درد بخور خواهد بود و ميتويند با مراجعه مجدد و بررسي وضعيت قبل ، ايرادات احتمالي آينده را پيدا كنين و البته راهنمايي خوبي براي بقيه هم بديد.

همينطور نوشتن صورت وضعيت كارهاي فني كه انجام داديد با هزينه ها و قيمت لوازم يدكي خريداري شده ، يكي ديگه از روشهايي هست كه ميتونه بعدها كمك بزرگي به رفع عيبهاي احتمالي و يا تعيين وضعيت خودرو بكنه.

براي تنظيم سوئيچ چراغ دنده عقب، بهتره كه اول با باز كردن پيچهاي نگهدارند پوسته فرمان به زير داشبرد اون را تا حدي پايين بياريد كه دسترسي و كنترل كافي روي محل مورد نظر داشته باشيد.
    سوئيچ مربوطه را سر جاي خودش سوار كنيد( شيفتر دنده را حركت بديد تا پوسته حركت بكنه و شكاف محل ورود زائده سوئيچ دنده عقب مشخص بشه) بعد از نصب، پيچهاي نگهدارنده سوئيچ را ببنديد اما نه خيلي سفت، تا بتونيد با دست اون را رگلاژ و حركت بديد.

سوئيچ استارت را تا مرحله قبل از استارت بچرخانيد تا چراغهاي اخطار پانل روشن بشه و در اين حالت شيفتر را در وضعيت دنده عقب بگذاريد، حالا با حركت داده سوئيچ چراغ دنده عقب، اون را در موقعيتي قرار بديد كه چراغهاي دنده عقب روشن بماند و بعد در همان محل مورد نظر پيچهاي نگهدارنده اون را سفت كنيد.
    چند بار وضعيت شيفتر دنده را تغيير بديد و دوباره در دنده عقب بگذاريد و ببينيد آيا چراغهاي دنده عقب روشن ميشه؟
    اگر روشن ميشد پس رگلاژ درسته و پيچها را كاملا سفت كنيد و اگر نه، بازهم نياز به رگلاژ مجدد داره.

در مورد قطعات برقي مورد استفاده در دلكو معمولا اين قطعات ساخت تايوان يا چين و هند هست و كيفيت كاري اونها متوسط رو به خوب به حساب مياد،
    شايدنمونه واقعا آمريكايي هم پيدا بشه ( كه من اين چند سال اخير نديدم) ولي اگر بود كه بهتره از نمونه آمريكاي بگيريد.
    قيمتها هم كه واقعا خارج از حساب و كتاب هست و نميشه عدد مشخصي داد، احتمالا فردا سري به يدكي جي ام بزنم، و چندتا از قيمتها را بپرسم.

در مورد جك، دقيقا چه مشكلي پيدا كرده؟ با تصوير دقيقتر توضيح بديد.
    به عنوان جك جايگزين، ميتونم نمونه جكهاي مورد استفاده در وانتهاي نيسان را معرفي بكنم كه از سيستم مشابه ديفرانسيل استفاده ميكنن و داراي چرخ دنده هايي براي بالا و پايين رفتن هستن و تلسكوپي باز و بسته ميشه و بسيار محكم و ايمن و كم حجم و جمع و جور هست و من هم دنبال خريداري يكي از اونها هستم.
    شكل اونها شبيه جكهاي روغني ايستاده است اما با حركت دسته ميله مانند جك( مشابه جك پرايد يا پژو) باز و بسته ميشه.

جناب mard1169
    محل پيچهاي استارت، درست در زير سري استارت قرار داره و بايد با رفتن به زير ماشين از سمت راست اونها را پيدا كنيد كه سري استارت را به بدنه سيلندر موتور متصل كردن و البته يك پايه فلزي هم بخش عقب استارت را به بغل موتور( كنار سيني بغل موتور) بسته و حكم كمكي و نگهدارنده استارت را داره( اگر قبلا باز نشده و و هنوز روي ماشين باقي مانده باشه)

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •