extreme عزیز در بایوس هم دیده نمیشه
کل ماجرا رو در این تاپیک توضیح دادم
دستم به دامنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
extreme عزیز در بایوس هم دیده نمیشه
کل ماجرا رو در این تاپیک توضیح دادم
دستم به دامنت
سلام
من یه هارد 500 گیگ مکستور داشتم و به علت کمبودن فضا رفتم یه هارد 1 ترابایت سیگیت گرفتم بعد با نرم افزار EaseUS Partition Master شروع به پارتیش بندی این هارد کردم بعد اطلاعات هارد مکستور رو ریختم تو سیگیت بعد این نرم افزار از قسمت بوت شروع به wipe کردن اطلاعات در هارد مکستورم کرد منم چون حوصله ی صبر کردن نداشتم سیستمو ریستارت کردمو رفتم ویندوز جدید نصب کنم بعد در قسمت پارتیش بندی پارتیش هارو درست کردمو هنگام نصب ویندوز
ارور ensure the disk controlers is enabled رو داد (رو جفت هارد هام) بعد از اینترنت گشتمو برای این ارور میگفتن بزار رو raid یا IDE رو بزار رو capabiliti (دقیق املاشو یادم نیست) من هم همه رو امتحان کردم جواب نمیداد بعد با اتصال هارد سیگیت که اصلا بالا نمی امد (قسمت بوت گیر میکرد) اول کابل رو جدا میکردم هنگام نصب ویندوز وصلش میکردم بعد هارد مکستورو که دیگه اصلا نمیشناخت (تو قسمت نصب ویندوز اصلا همچین هاردی رو پیدا نمیکرد) سیگیت هم که پیدا میشد ولی باز همون ارور قبلی رو میداد با یه مکافات بردم رو کامپیوتر بابام ویندوز رو رو هارد مکستور نصب کردم امدم همین کارو رو سگیت هم انجام بدم ولی تو قسمت نصب ویندوز که هارد سیگیت رو نمیشناخت تو ویندوزم یه پارتیشن 32 مگابایتی نمایش میده (به جای کل هارد سیگیت) و برای ورود به پارتشن هم میگه اول باید فرمتش کنی از چندین نرم افزار هارد (پارتیش بندی و ریکاوری پارتیش و اطلاعات) ولی هیچکدوم جواب نمیده فقط یه نرم افزار بود که باهاش تونستم حدود 60 گیگ از ا350 گیگ اطلاعات کل رو دربیارم (اونم ناقص) حالا موندم چیکار کنم این 300 گیگ اطلاعات خیلی برام مهمه
خلاص کلام الان یه هارد یه ترابایتی به صورت 32 مگابایت نمایش داده میشه کلی هم اطلاعات توش دارم که نمیخوام از دست بدم
تورو خدا کمکم کنید![]()
سلام
من یه هارد Western My Passport Essential 500 GB دارم . یک مدت بود که توسط usb3 شناسایی نمیشد و با usb2 لپ تاپ وصلش میکردم. الان چند روزه که وقتی وصلش میکنم دیگه بالا نمیاد و توی devices and printer به نام my passport 0740 شناسایی میشه. توی disk management هم توی حالت connecting to virtual disk service... میمونه وچیزی نشون نمیده. زمانی هم که وصل هست گاهی صدا ساییدگی مانند میده ولی دایم نیست و قطع میشه. چراغشم کلا رو چشمک زنه!!!
موتور هارد هم کار میکنه ؟
اگه موتور کار میکنه و کابل هم سالم است میتونه مشکل از برد و فریم ویر هارد باشه بیشتر بهتره ببرید برای تعمیر
سلام
اقا من دو بار کامپیوتر روشن رو از پریز برق کشیدم حالا موقع بوت و خاموش شدن خیلی سیستم دیر خاموش و بوت میشه ، اینم وضع هاردم شده.مشکل هاردم چیه بدسکتور گرفته ؟
مرسی
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
اقا من هاردم بد دیتکت میشد و صدا میداد . دادم واسه تعمیر گفت دیتکتشو درست کردم ولی خیلی زیاد بدسکتور داره و هارد نمیاد بالا
فکر کنم فرمت کرده هارد و زیره دستگاه میگفت گذاشتم واسه بدسکتور گیری و ... ولی درست نشده
ایا قطع امید کنم از هارد ؟ راهی چیزی ؟ ( دیتکت هم میشه در بایوس )
اگه نرم افزاری درست نشه و با hdd regenerator و فرمت سطح پایین هم درست نشه مشکلش سخت افزاری است ممکنه با تعویض پلاتر درست بشه ولی بازم باید بپرسین
دوستان سلام کمک فوری فوری .من هاردم مکستوره وسیستم پنتیوم 4 . وویندوز ایکس پی .من ویندوز میریزم سریع صفحه ابی میاد وویندوزو خراب میکنه وریست میشه چه کار کنم. لینوکس اوبونتو ریختم میگه هاردت خرابه .چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)