تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 735 از 2403 اولاول ... 23563568572573173273373473573673773873974578583512351735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا یه غلط املایی داشتیم.
    من رو بگو چرا به این دوستان خبر دست اول میدم.
    با تشکر.
    هادی
    اقا هادی من هدفم انتقاد سازنده بود اگه ناراحت شدین من شرمندم ولی خبرتون خیلی خوب بود ممنون
    2 3 تا از دوستان دیگه هم هی میگفتن میگ من یاد کارتون میگ میگ می افتادم
    Last edited by mehdihamed; 08-10-2010 at 20:22.

2. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    برای اینکه سرعت دانلود خوب باشه باید حداقل چند Seed داشته باشه؟
    نمیشه دقیق یه عدد خاص رو برا تعداد سید تعیین کرد که حتما سرعت دانلود از اون تعداد سید بالا باشه !
    اما تجربه عملی بهم میگه که معمولا فایل های تورنت که تعداد سیدشون زیر 40-50 تا هست بیشتر اوقات به سقف سرعت دانلود نمیرسن اما استثنا هم وجود داره و مثلا شده که یه فایلی فقط 15 تا سید داشته اما چون تعداد peer ها کم بوده حتی با سرعت 100 کیلو بایت راحت دانلود شده ... پس علاوه بر تعداد سید نسبت seed به peer هم خیلی مهمه ... مثلا یه فیلم جدید میاد و 150 تا سید داره اما تعداد peer مثلا 1200 تا هست ! یعنی با اینکه تعداد سید از میزان حداقل ( 40-50 تا ) خیلی بالاتره چون نسبت تعداد افراد دانلود کننده اون فایل در اون لحظه بیش از حد زیاده سرعت دانلودش هم چنگی به دل نمیزنه ! این جور فایل ها رو اگه چند روز صبر کنید معمولا وضعیت بهتری پیدا میکنند ... پس در صورت امکان همیشه سراغ فایلهای برین که علاوه بر سید بالاتر تعداد peer کمتری داشته باشند ( یا مثلا تو سایت piratebay تعداد LE کمتر باشه ) ... یه تجربه دیگه هم بهم میگه مثلا اگر 2 تا فایل مشابه تورنت پیدا کردین که اولی 2000 تا سید و 2000 تا پیر داشت و دومی 100 تا سید و 100 تا پیر بهتره سراغ دومی برین چون معمولا سرعت بالاتری خواهد داشت ... از فایلهایی هم که زیر 40-50 تا سید دارند دوری کنید مگر اینکه فایل آنتیکی باشه و نشه تورنت مشابه رو از جای دیگه پیدا کرد ! اگر هم فایلتون خیلی نایاب بود و مثلا 4-5 تا سید بیشتر نداشت چاره ای نیست که ریسک کنید و با صبر ایوب اون رو دانلود کنید ! اگر شانس باهاتون یار باشه و دانلود نصفه نمونه بلاخره به هدفتون می رسید ! از قدیم گفتن هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد !
    برای فایلهای بیش از حد بزرگ ( مثلا بالای 4-5 گیگ ) هم بهتره سراغ نمونه های کم سید نرین چون یه بدی بزرگی که اینجور فایلها دارند به علت اینکه چندین روز برا دانلودشون طول می کشه تعداد سید ها ممکنه کم و کمتر بشن و تو بدترین حالت مثلا شما تا %90-80 دانلود کنید و یه دفعه دانلودتون قطع بشه یا کامل متوقف بشه ! به این دلیله که برای اون % باقیمونده کسی سید نمیده و این مشکل بخصوص برا دانلود مجموعه های بزرگ که شامل چندین فایل هستند بیشتر پیش میاد ... هر چه تعداد سید بیشتر باشه احتمالش کمتره . به هر حال در کنار مزایای بیشمار این هم از بدیهای تورنته ! و اگه دوستان تو یه % گیر کردند نا امید نشن ! چون این احتمال هم هست تو روزهای بعد مشکلشون برطرف بشه و یکی دلش بسوزه بهشون سید بده ! می تونن فعلا سراغ فایلهای دیگه برن و بعدا دوباره اون فایل بزرگ رو از باقیش استارت بزنن ...

اما در مورد سرعت به اطلاع دوستان عزیز میرسونم که الان که ساعت 2:00 شبه سرعت نوسان وحشتناکی داره و به نظر می رسه سقف سرعت باز هم 10 تا پایین اومده و به 40 کیلو بایت رسیده ! سرعت تورنت هم بین 5 کیلو تا 42 کیلو در نوسانه !!! و الان 10 دقیقه هست که از 5 کیلو بایت بالاتر نمیره ! دیشب هم اصلا سرعت خوب نبود و با نوسان زیاد کلا حدود 500 مگ دانلود شد ! امیدوارم موقت باشه و شبای آینده بهتر بشه ! ( 128 - محدود اندیشه - خط 3 )

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این گفته هم باید تست بشه/
    چون دوستان میگفتن 300 میگ از حجم ماه بعد کم میشه که اصلا حجمی کم نمیشد
    وقتی تمدید کردم نتیجه را اعلام میکنم.
    با تشکر.
    هادی
    من هم فرمایش اقا هادی عزیز رو تایید میکنم . در مورد کم نشدن 300 مگابایت حجم موقت از اشتراک ماه بعد درست میگن من که چند بار استفاده کردم بعد از تمدید حجم تمام و کمال وازیر شد !
    حتی 2 بار که زمان اشتراک برای 3 روز تمدید شده بود اشتراک بعدی همون 30 روز محاسبه شد نه 27 روز !!!
    خوبه دوستانی که از تمدید موقت استفاده کردند اعلام کنن 27 روز براشون تمدید شده یا همون 30 روز ...
    شاید هم برای من اشتباه کردن چون حضوری برای تمدید رفته بودم ! اگه این طوره اون 6 روز رو برم پس بدم !

اما اگه حجم باقیموندتون خیلی کم باشه و مثلا در حال دانلود باشید وقتی حجم 0 میشه فوری کانکشن قطع نمیشه و تا چند مگابایت بهتون اجازه میده دانلود رو ادامه بدین یا تا وقتی که خودتون دیسکانکت بشین قطع نمیشه ...
    اینجور اوقات اگه به قسمت اکانتینگ مراجعه کنید حجم رو بصورت منفی نشون میده مثلا 30- ... این حجم منفی هر وقت تمدید کنید از حجم بعدی اتوماتیک کم میشه %100 .

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سرعتو کم کردن هیچی ... وضعیت پینگم خرابه
    .

.
    شاتل - خط 4 - محدود
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-10-2010 at 07:53.

6. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی بچه ها . دوستاننی که با spedtest مشکل دارن و سرعت واقیشونو نشون نمیده . بالای همون سایت برید قسمت تنظیمات و تست سرعت رو روی کیلوبایت در ثانیه تنظیم کنید و سیو کنید .

نمیدونم موضوع چیه اما 2 تا تست هایو که گذاشتمو ببینید ... من سرعتم حدود 60 ه . ببینید کدوم نزدیک به واقعیت زده
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-10-2010 at 07:54.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

يكي از اقوام رفته بود براي adsl اقدام كنه كه گفتن تا يك ماه پورت 5 بستس..!

انديشه..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يكي از اقوام رفته بود براي adsl اقدام كنه كه گفتن تا يك ماه پورت 5 بستس..!

انديشه..
    بله تایید میکنم ... از قرار معلوم چند وقته که تعداد پورتهای مرکز 5 برای اندیشه پر شده و تا اضافه شدن پورتهای جدید باید صبر کرد . یکی از دوستان خودم هم شهریور ماه میخواست از اندیشه اشتراک بگیره بخاطر همین مشکل ناچار شد سراغ یه شرکت دیگه بره . البته فکر میکنم با افزایش ظرفیت تو مرکز 5 کیفیت خدماتش هم بهتر بشه .

سرعت هم الان که روزه تغییری نکرده و همچنان بالاست . ( بین 90 الی 110 کیلو بایت برای اشتراک 128 محدود ) اما 2 شبه که از ساعت 1 سرعت از 40 کیلو بایت بیشتر نمیشه و نوسان خیلی خیلی زیاده و حتی بعضی وقتا مشابه دایل آپ میشه اما بعد از ساعت 3:15 واقعا وضعیت عالی میشه و سرعت به حدود 100 برمی گرده . دیشب هم اینطور بود و تا ساعت 3:15 زیر 200 مگ دانلود شد اما از 3:15 تا 6 صبح 800 مگ دیگه دانلود شد و کل دانلود به 1 گیگ رسید !

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خط 8 اندیشه 256 محدود
    دو شبه که میزارم واسه دانلود و صبح میبینم که دانلود قطع شده و مثلآ پریشب تا 20% رفته بود و قطع شده بود، دیشب خواستم ادامه اش رو دانلود کنم تا 50% رفته ... حجم کل فایل 500 مگ بیشتر نبود؟ با IDM دانلود میکنم! تنظیمات خاصی داره که بعد از قطع شدن دوباره وصل بشه یا نه؟ کسی دیگه ای این وضعیت رو داره؟

12. این کاربر از SAeidD600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

11

128 نامحدود سرعت دانلود 30 KB/sec

14. این کاربر از SasY.King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •