تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 735 از 949 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745785835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود

یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید

شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه

از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد

نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم

ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته

بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟

خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه

یعنی این به اون در

واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه

یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن

بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر

حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت

لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا

با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!
    مگه قراره نامحدودا رو بردارن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    متاسفانه اینقدر حجم نارضایتی زیاده که فرصت نشد همه رو بخونم، باید به اطلاعتون برسونم متاسفانه با تغییر بعضی سیاست های شرکت فن آوا در خصوص بعضی از سرویس های نامحدود، همه کاربران و نمایندگان این شرکت شوکه شده اند. طبق جلساتی که هفته گذشته در دفتر مرکزی تهران داشتیم، حدس من بر اینه که انشاا... سیاستشونو اصلاح کنند. فعلا روی سروی های 1 مگ به بالا سیاست مصرف منصفانه اعمال شده و بدون اطلاع رسانی به هیچ نماینده ای هم اتفاق افتاده. از دوستان عزیز خواهش می کنم در صورتی که براشون امکان پذیر هست تا پایان هفته آینده تحمل کنند تا شرکت تصمیم درستی بگیره و فقط و فقط با دفتر مرکزی تهران پیگیری کنید. در غیر این صورت باید در خصوص اشتراک سرویس و حتی نمایندگی این شرکت تجدید نظر بشه.
    البته من خیلی به آینده امیدوارم و احتمالا با توجه به فشار بسیار زیادی که به صورت ناگهانی به بخش امور مشتریان و فروش وارد شده، تصمیم متعادل تری در این خصوص گرفته میشه.

3. 4 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه اینقدر حجم نارضایتی زیاده که فرصت نشد همه رو بخونم، باید به اطلاعتون برسونم متاسفانه با تغییر بعضی سیاست های شرکت فن آوا در خصوص بعضی از سرویس های نامحدود، همه کاربران و نمایندگان این شرکت شوکه شده اند. طبق جلساتی که هفته گذشته در دفتر مرکزی تهران داشتیم، حدس من بر اینه که انشاا... سیاستشونو اصلاح کنند. فعلا روی سروی های 1 مگ به بالا سیاست مصرف منصفانه اعمال شده و بدون اطلاع رسانی به هیچ نماینده ای هم اتفاق افتاده. از دوستان عزیز خواهش می کنم در صورتی که براشون امکان پذیر هست تا پایان هفته آینده تحمل کنند تا شرکت تصمیم درستی بگیره و فقط و فقط با دفتر مرکزی تهران پیگیری کنید. در غیر این صورت باید در خصوص اشتراک سرویس و حتی نمایندگی این شرکت تجدید نظر بشه.
    البته من خیلی به آینده امیدوارم و احتمالا با توجه به فشار بسیار زیادی که به صورت ناگهانی به بخش امور مشتریان و فروش وارد شده، تصمیم متعادل تری در این خصوص گرفته میشه.
    عزیز من 2 روز بیشتر ندارم اکانت وایسم تا پایان هفته دیگه ؟ یا 70 تومن دوباره بدم واسه این اینترنت دایل آپی؟!
    اینجا درست بشو نیست دیگه
    مصرف منصفانه رو میزارید باشه قبول همه جا گذاشتن ، اما :
    1- بدون اطلاع ، پارس آنلاین و همه اومدن شبانه رو حذف کنن از 1 ماه قبل اطلاع دادند
    2- سرعت رو در حالت عاذی 1 مگ از 130 به 85 رسوندید. تماس گرفتم تهران میگن نه بیشتر نمیکنیم میگم مگه ضریب 8 نباید اعمال بشه میگه دارم میگم دیگه از 90 بالاتر نمیدیم بهت :|
    3- هیچ تفاوتی برای کاربران جدید و قدیمی قائل نشد و برای همه طرح رو اجرا کرد.
    4- هر موردی که قراره اجرا کنن باید به صورت واضح در قرارداد و سایت و.. قید بشه .کجا نوشته شده 1مگ bu بعد از 40 گیگ سرعت میشه اینترنت 128 و حتی کمتر؟؟ حتی هنوز هم هیچ چیزی ننوشتن و در پنل زدن : 1 مگ bu با ترافیک نامحدود
    5 - اگه طرحی رو اجرا میکنین برای همه اجرا کنید روی مثلا gu طرح رو نزاشتین که مردم برن 200 تومن پول واسه اون طرح بدن؟

سرعت من الان از دایل آپ هم کمتره 70 تومن برای این بدیم؟ 128 مخابرات الان سرعتش از سرویس من بالاتره.
    به شخصه شکایت کردم و دنبالش هم میرم. تخلیه کردم و برای چند نفر از دوستانم هم تخلیه کردم. از باعث و بانیش هم نمیگذرم حالا هی پولاشو بزاره رو هم

5. 5 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من که باور نمی کنم اگه میخواین جلوی ریزش کاربران رو بگیرین حداقل نرخ سرعت دانلود نامحدود ۱ مگ پس از حداقل ترافیک دریافتی در روز به نصف کاهش پیدا کنه نه اینکه ۱۲ برابر کم کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا ممکنه خواهشا یکی جواب ما رو بده؟ من مدتی هست نبودم و خیلی دانلود نکردم سرویسمم داره تموم میشه ممکنه بگین چی شده؟ قانون مصرف منصفانه رو فعال کردن؟ممنون میشم یکی جواب بده.باتشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا ممکنه خواهشا یکی جواب ما رو بده؟ من مدتی هست نبودم و خیلی دانلود نکردم سرویسمم داره تموم میشه ممکنه بگین چی شده؟ قانون مصرف منصفانه رو فعال کردن؟ممنون میشم یکی جواب بده.باتشکر
    سلام بله فعال کردن شما اگه 1 مگ داری روزی بیشتر از 1 گیگ بگیری سرعتت رو میارن روی 12kbps یه جوری که سایت خودشونم نتونی باز کنی.

9. این کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بله فعال کردن شما اگه 1 مگ داری روزی بیشتر از 1 گیگ بگیری سرعتت رو میارن روی 12kbps یه جوری که سایت خودشونم نتونی باز کنی.
    من‌الان ۱ سالو نیمه نامحدوداشو دارم اونم ۵۱۲ تا الان مشکلی نداشته‌‌حالا با این اوصاف شما کجا رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن اپلود فن اوا رایگانه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من‌الان ۱ سالو نیمه نامحدوداشو دارم اونم ۵۱۲ تا الان مشکلی نداشته‌‌حالا با این اوصاف شما کجا رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن اپلود فن اوا رایگانه؟
    روی 512 گویا هنوز فعال نشده اما میشه اونم نگران نباشید من بودم تمدید نمیکردم.
    من خودم دنبال یه جای بهترم اما هر تاپیکی سر میزنی هر ISP یه مشکلی داره.
    به شخصه یا میرم 512 نامحدود پارس و یا 512 نامحدود مخابرات
    شاتل محدود میکنه، های وب داره مشکل پیدا میکنه و حجم دزدی و ... کلا همشون مشکل دارن.انتخاب بین بد و بدتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من که باور نمی کنم اگه میخواین جلوی ریزش کاربران رو بگیرین حداقل نرخ سرعت دانلود نامحدود ۱ مگ پس از حداقل ترافیک دریافتی در روز به نصف کاهش پیدا کنه نه اینکه ۱۲ برابر کم کنین
    تعرفه های نامحدود باید از بیخ عوض شه ! سرعت 1 مگ نامحدود گرفتی باید سرعت اسمی باشه طی دوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

جناب من هم که اینترنت حجمی دارم جدیدا داره ازم حجم دزدی میشه / تخلیه کردم و به همه خواهم گفت از فن آوا سرویس نگیرن / راستی از همین حالا ورشکستگی شما رو تسلیت میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •