تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 735 از 1219 اولاول ... 235635685725731732733734735736737738739745785835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,341 به 7,350 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

13 multiMAN 2.00.03

02.00.03 Changelog:

* Fixed: Launching games with cached files right after they're cached
    * Fixed: GAMEI folder won't appear on USB unless "Ext Game Data" option is used
    * Fixed: Double entries in VIDEO column when thumbnail is named for example video.avi.jpg and not video.jpg
    * Improved: Scrolling left/right in XMMB mode (faster and won't load columns)
    * Improved: Scrolling up/down. Scroll will pause for ~1 second before looping.
    * Added: Option "Hide BD-ROM disc from game list" in XMMB Settings
    * Added: L2/R2 switch pages in 4x2 and 8x4 game list modes
    * Added: "Save Screenshot" option in PS3 XMB Photo column to capture multiMAN screens in PNG (multiMAN Screenshots album) (10x to squarepusher2 for the hint)
    * Improved: multiMAN will return from emulators and showtime much faster (~1-2 seconds boot screen)
    * Improved: Last XMMB column and selection/entry restored upon restart/respawn
    * Improved: JPG and PNG loading and decoding is performed faster (via SPU with fallback to PPU when header-decoding fails)
    * Added: "Retro" column for emulators (WIP)
    * Added: "Genre" option in "Game Settings" submenu to select categories for albums/grouping
    * (WIP) Added: Support for latest SNES9x port for PS3
    * (WIP) Added: Support for SNES9x ROMS: SMC/smc, FIG/fig, SFC/sfc, GD3/gd3, GD7/gd7, DX2/dx2, BSX/bsx, SWC/swc, JMA/jma
    * (WIP) Added: New options in options.ini:
    * Added: Support for playing music/playlists from PS3 XMB Music column (thanks to squarepusher2)
    * Improved: TVs with 480p/576p resolution will show XMMB and slide-coverflow modes a bit better

MAJOR IMPROVEMENTS:
    * Improved: Added threaded processing for photo/music/video/game/favorites/retro columns
    * Improved: Added threaded processing for loading jpg/png images in XMMB mode

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من بازی های جدید X360 هیچ کدام از تسلیشن استفاده نمیکنن! چون گرافیک این کنسول قدرت پردازش این تکنیک رو در بازی ها امروزی نداره!

AC هم از نظر گرافیک هیچ فرقی در دو کنسول نداره! و تنها در کنسول PS3 یه مقدار افت فریم بیشتره! البته در AC:BH من تفاوتی از نظر نرخ فریم به اون صورت که در نسخه قبلی بازی شاهد بودیم ندیدم!

والا اون قیمت ها مربوط به یکی از معتبرترین فروشگاه های تهرانه که اگه خواستین در پیغام خصوصی اسمش و تاپیک فروشش رو بهتون میگم.

مشخصه که تا حالا با X360 سر و کار نداشتین که این حرف رو میزنین!!

من چند تا بازی توی X360 براتون مثال بزنم که افت فریم داشته باشه!؟

Crysis 2
    GTA IV
    Alan Wake
    Resident Evil 5
    Splinter Cell: Double Agent
    و ده ها بازیه دیگه!!

دوست من اگه توی کنسول ها افت فریم نبینیم باید تعجب کنیم!
    خیلی از این چیزا رو نمیدونستم. درسته تو فروم xbox هم تازه اومدم.

ولی منم دلایل خودم رو دارم. مهمترینشون kinect هست. علاوه بر این هر چقدر هم افت فریم داشته باشه مسلماً کمتر از PS3 هست فکر می کنم. اون جمله آخر که 100% درسته. من تو Dynasty warrior 6 و 5 تو PS2 کلی فریز و افت فریم داشتم. چه برسه به PS3
    Last edited by sony_W810i; 30-05-2011 at 06:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان قیمت بازیا چه جوریاست و اینکه -- کردنش از دست خودمون برمیاد یا باید ببریم پیش مغازه دارا
    من الان بیشتر گیج شدم من xbox رو بفروشم پلی 3 بگیرم یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبدیلی وجود داره که PS3 را به مونیتور و یا به لب تاب وصل کرد

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبدیلی وجود داره که PS3 را به مونیتور و یا به لب تاب وصل کرد
    به لپ تاپ که نه اما برای وصل کردن به مانیتور از روش تاپیک زیر برو.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    علی

7. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

آقایون شما در کل فت رو پیشنهاد می کنید یا اسلیم ؟
    آك بودن مهمه---

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

دوستان قیمت بازیا چه جوریاست و اینکه -- کردنش از دست خودمون برمیاد یا باید ببریم پیش مغازه دارا
    من الان بیشتر گیج شدم من xbox رو بفروشم پلی 3 بگیرم یا نه
    بهترين كار اينه كه حرفه دلتو گوش كني!!!

9. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام میخواستم یه سوال بپرسم فقط بهتون برنخوره.آیا از عمر ps3 دو سال مونده یا نه؟
    چون من میخوام بخرم میگم ضرر نکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام میخواستم یه سوال بپرسم فقط بهتون برنخوره.آیا از عمر ps3 دو سال مونده یا نه؟
    دوست من شما اگه دو صفحه قبل رو مطالعه میکردین الان این سوال رو نمیپرسیدین!

عمر PS2 هنوز تموم نشده اونوقت دو سال دیگه عمر PS3 تموم میشه!!؟

الان توی نت بیشترین شایعاتی که به گوش میرسه اینه که احتمالا سال 2013 کنسول نسل بعدی سونی عرضه میشه! این بدین معنا نیست که برای PS3 دیگه بازی تولید نشه! فقط کنسول نسل بعدی سونی ممکنه تا 2013 عرضه بشه! بعدش هم شما چیکار به آینده دارین!؟ از طرفی شما بعد 5-4 سال تازه دارین کنسول نسل هفتم رو میخرین اونوقت اگه گیریم کنسول نسل بعدی همین فردا عرضه بشه آیا شما به عنوان یک ایرانی همین فردا میرین کنسول نسل بعدی رو میخرین!!؟ حالا رو بچسپین! حیف نیست این همه بازی های خوب و انحصاری رو در این نسل از دست بدین!؟
    Last edited by shab_2008; 30-05-2011 at 12:26.

12. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بهترين كار اينه كه حرفه دلتو گوش كني!!!
    دقیقا.بهترین کار اینه حرف دلتو گوش بدی.به حرف این و اون نکنی و یه کنسولی بخری که همش فکر و ذهنت توی یه کنسول دیگه باشه

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

شما اگه بخوای با این طرز فکر بری جلو به نظرم اصلا کنسول نخر
    چون حداقل تا 5 6 سال دیگش کنسول جدید میاد

14. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان طریقه کپی بازی از هارد روی PS3 چجوریه ؟ حتما باید بازی توی فولدر خاصی باشه تا PS3 بشناسه ؟
    از فلش مموری امکان کپی بازی هست ؟ چجوری میشه هارد و یا فلش رو به PS3 شناسوند ؟

ممنون
    طریقه کپی کردن اینه اول یه مولتی من یا هر منیجر دیگه ای که مد نظرت هست اول روی پلی 3 نصب کنی
    طریقه این نصب هم اینه که دانلود کنی و بریزی توی هارد یا فلش و بزنی به پلی 3 بری روی Instal Package Files و مولتی من رو بریزی.فقط نباید توی پوشه ی خاصی باشه این نوع نصب ها فایل باید آزاد باشه در اولین صفحه مموری یا هارد آخرین ورژنش هم همین الان دوستمون گذاشته بود

بعد از نصب مولتی من مطمئنا خودتون متوجه میشید چه جوری بازی رو کپی کنید روی هاردتون خیلی ساده توضیح داده یا دایره یا باید استارت یا مربع هر مولتی منی فرق داره خودت بریزی متوجه میشی.طریقه پاک کردن هم همینطور کلا نیاز به توضیح و تخصص خاصی نیست
    بله بازی ها هم باید تمامش توی یه فلدر به نام GAMEZ یا GAMES باشه البته مولتی من های جدید خودشون این فایل رو میسازن ولی شما خودت بسازی بهتره

از فلش مموری هم امکان کپی هست فرقی نداره فقط فرمت هارد یا فلشت باید Fat32 باشه تا بشناسه دستگاه

شناسوندن هم نمیخواد خودش میشناسه دیگه

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

فقط حيف كه يه ايراده گرافيكي مهم داشت!!!(موهاي كاراكترا زيره بارون اصلا خيس نميشد)
    جدی؟دقت نکرده بودم

16. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •