من از یک موبایل فروشی پرسیدم
گفت: خیلی وقته که وارد نشده
حالا چرا؟نمی دونم؟
من از یک موبایل فروشی پرسیدم
گفت: خیلی وقته که وارد نشده
حالا چرا؟نمی دونم؟
برای اینکه تولید این گوشی متوقف شده و به همین دلیل خیلی کمیاب هست ......
برای چی متوقف شده برام سوال ایجاد کرد یکم توضیح بدین ممنون میشم
خودمم نمیدونم به چه دلیل تولیدش متوقف شده .....![]()
5700 قديمي شده ديگه. جايگزينش هم 5320 اومده واسش. ولي هيچي 5700 نميشه بخصوص اون دوربينش كه كنارشه :دي
مهندس, تو دیگه چرا؟ راستش اگه به من بگه یه n73 و n81 میدیم 5700 رو بده, به هیچ وجه نمیدم. هیچ چی 5700 نمیشه.( البته تا الان).
در حال حاضر 5700 دارم کلی باهاش حال میکنم میدونم که طرفدار دو آتیشه 5700 هستید ولی از روی دانش فنی و تجربیاتتون جواب بدین که اگه جای من بودید n82 بر میداشتید ؟ (از نظر کارکرد میشه گفت n82 زیاد استفاده نشده) چون دوستم میخواد n82 رو بفروشه.
خودم از همه لحاظ 5700 رو تایید میکنم جز دوربینش تو شب و اینکه باید موقع عکس گرفتن چند ثانیه بدون حرکت باشید سرعت شاتر دوربین پایینه مثل نوکیاهای قدیمی میمونه ولی کیفیت از 2 پیکسل بالانره (البته تو شرایط مطلوب)
منتظر نظرات و راهنمایی های شما هستم.
metana جون n81 و n73 هم كه ديگه واسه عهد چماق هستن آخه.معلومه 5700 از اين 2تا بهتره.n81 فقط رامش بيشتره واسه انگيج.57سالار
n82 گوشي فوق العاده اي هستش ولي 3تا عيب داره:
1.كيپد كه خيلي كوچيكه
2.نور صفحش خيلي كمه.البته اين بستگي به عادت چشمت داره ها.من الان نور صفحم وسط هستش با n82 مشكلي ندارم.خودت يه مقايسه بكن با 5700 به هر حال
3. صداش رو حقيقتش زياد تست نكردم .كيفيتش خوبه ولي وجدانا 5700 يه چيزه ديگست
كلا اين 3تا سليقه اي هستش ديگه.به شخصه اگه مشكا كوچيك بودن دكمه هاش نبود من ميخريدمش
مزيتش هم كه دوربينش هست .به نظر من بهترين 5مگا پيكسليه تو بازاره.فلاشش هم xenon هست .زتون رو نميتوني به عنوان چراغ قوه استفاده كني.سيسامش كلا با led فرق داره
سوال داشتي برو كلوپ ان82 اونجا بهتر جواب ميگيري
اينجا رو هم ببين مقايسه ي فلاش گوشي ها هستش(led/dual led/xenon) ميفهمي زنون چه نعمتيه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي يكي بود ميخاست نور صفحش تو زمانها مختلف عوض بشه فكر كنم light control اينكارو بتونه بكنه ولي اگه نشد به من بد و بيراه نگه .تستش نكردم
مهندس, مثال زدم. حالا N81 نه , یه چیز دیگه. ولی من سرم بره 5700 من نمیره. هر گوشی دیگه هم بگیرم. اینو 100 درصد نگه میدارم.
یه مشکلی جدیدا پیش اومده. میگم نکنه ویروس باشه؟:
وتی تو X-Plore فایلی رو Move میکنم بعد از عملیات یه دفعه خل میشه و مثل تند و سریع فولدرو باز میکنه و میبنده (مشکل از جوی استیک فک نکنم باشه) یعنی فولدرو Expand and Collapse میکنه. لطفا کمک!
سلام به همگی.
بله, متاسفانه مشکل از جوی استیک هست! بعضی مواقع بیخود و سریع دستور OK میده (دکمهی ok یا وسط). من مجبورم سریع دکمه قرمزو بزنم و صفه کلیدو قفل کنم! یعد یکم با جوی استیکش ور برم( چند بار بالا و پایینو چپ و راست و OK رو بزنم) تازه دوباره عادی میشه!
یکی بگه چیکار کنم لطفا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)