قیمت psp
1387/12/5
از پایتخت قیمت گرفتم
psp Slim 314
نو
psp Slim 200
دست دوم
رم اصل از نمایندگی سونی 4 گیگ 35 تومان
رم غیر اصل (متفرقه) 4 گیگ 25 تومن
دوستان همچنان در کف قیمت psp هستیم
قیمت psp
1387/12/5
از پایتخت قیمت گرفتم
psp Slim 314
نو
psp Slim 200
دست دوم
رم اصل از نمایندگی سونی 4 گیگ 35 تومان
رم غیر اصل (متفرقه) 4 گیگ 25 تومن
دوستان همچنان در کف قیمت psp هستیم
سلام ....من تازه به جمع psp بازان اضافه شدم و فعلا از بازی لوکوروکو واقعا لذت بردم ! می خواستم بپرسم با توجه که من تازه کارم چه بازی های ارزش خرید داره ؟ و کسی هم خبر داره که چه بازی های psp خوبی قراره به زودی منتشر بشه ؟
دوستان یه سری به سایت گیم اسپات بزنید مو به تنتون سیخ می شه . بازی های سال 2009 برای پی اس پی :
tencho (انحصاری اصلا باورم نشد.) شرکت سگا نامرد که گفته بود دیگه می خواد برای dS بازی بسازه به فکر افتاده.
Monster honter unite (نسخه ی باز سازی شده)
یه بازی دیگه هم بود برای تمامی کنسول ها
و ....
بازی های جدید در 2009
Call of duty modern war 2
مثل اینکه تم بازی دوباره مودرن میشه
Bioshack2
این ها رو از خودم ننوشتم از سایت معتبربه علاوه زمان انتشار همین فردا نیست ممکنه مال 3 ماه دیگه ممکنه هم هست فرداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کل بازی ها درسال 2009 20عدد بودند اما باید دانست در هر ماه حداقل یک تا 3 عنوان یک دفعه منتشر می شوند.
شرکت THQ که پس از بازی نه چندان زیبا ی warhammer دیگه برای پی اس پی بازی نساخت به فکر ساخت بازی سازی شده.
در ضمن این لیست یک چهارم بازی های DS بود . ( لعنت بر این DS )
Last edited by Hunter lord; 23-02-2009 at 22:23.
منظور از سوم شخص چيه و اينکه مي گن psp نمي تونه سوم شخص رو ساپرت کنه چيه ميشه توضيح بدين چه بازي هايي سوم شخص هستن
اول از همه توجه داشته باشيد كرنل 1.5 فقط روي پي اس پي هاي فت نصب مي شه از نصب اون روي اسليم جدا خودداري كنيد ! شما بايد برنامه نصب رو تو پوشه گيم بريزي و خود فريم ور 1.5 اسمش رو به 150 تغيير بدي و تو پوشه اصلي يا روت مموري بريزيد براي نصب !ببخشید طریقه نصب کرنل تو تایپیکی که معرفی کردید نیست.من خودم تو مسیر psp/game ریختم و اجرا کردم ولی با پیغام خطای incorrect 150 pbp at root مواجه شدم!!مشکل کجاست؟
در ضمن در نصب پلاگین هم مشکل دارم چون نمی تونم منوی ریکاوری رو بیارم!!ممنون میشم کمکم کنید
براي منو ريكاوري هم مطمئن باشيد دستگاه رو كاملا خاموش كرديد ، براي خاموش كردن كامل دستگاه دكمه پاور رو حداقل پنج ثانيه بايد نگه داريد اگه همين جوري بديد بالا دستگاه يم ره رو حالت استند باي ! بعدش دكمه آر رو نگه داريد و دستگاه رو روشن كنيد ....
موفق باشيد
كي گفته نمي تونه سوم شخص ساپورت كنه اون كسي كه اين حرف رو زده اصلا نمي دونسته سوم شخص چيه ! تو بازي هاي سوم شخص شما كاركترتون رو مي بينيد مثل بازي جي تي اي ولي تو بازي هاي اول شخص شما شخصيت رو نمي بينيد يعني فقط دست هاش معلومه مثل بازي كال آف ديوتي ! و اين هيچ ربطي نداره كه دستگاه مي تونه بازي سوم شخص بياره يا نياره اگه بازي سوم شخص باشه خوب اجرا مي كني بازي سوم شخصم تو پي اس پي فكر كنم بيشتر از بازي هاي اول شخص باشه !
اين از اون حرفا بودا !
خیلی عجیبه!!؟همین کاری که گفتید انجام دادم ولی رو منوی ریکاوری نمیره!![]()
فولدری که فایل EBOOT داخلش هست را در مسیر زیر کپی کن.
X:\PSP\GAME
x نام درایو psp در کامپیوتر شما
شما یک بار باطری را در بیار بزن جا بعد کلید R را نگه دار و دستگاه را روشن کن.تا وقتی که به منوی ریکاوری نرفتی دکمه R را رها نکن.
راستی دستگاه که کپی خور هست دیگه؟؟؟؟
اره.کپی خور هست.یعنی فروشنده کپی خورش کرد
من نمیدونم چرا میگن رم گرونه!
من خودم هفته پیش از جمهوری یه رم 4گیگ خریدم 10500 تومن. روش نوشته سونی حالا کار هم ندارم اصله یا فرع!! اما هرچی هست خیلی خوب کار میکنه پر پرش هم که میکنم باز هیچی از سرعتش کم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)