ميلان ماچالا" سرمربي تيم ملي فوتبال عمان، شايعات منتشره در مورد مربيگري قريب الوقوع تيم ملي فوتبال كويت را تكذيب كرد.
سايت گل روز يكشنبه نوشت، مربي كهنه كار اهل چك تيم ملي عمان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: هيچ يك از اين شايعات حقيقت ندارد. از زمان آغاز مسابقات جام كشورهاي خليج فارس هيچ كس در ابوظبي با من تماس نگرفته و تمام توجه من به مربيگري در تيم عمان است.
ماچالا در ۱۵سال گذشته موفقترين مربي خارجي كشورهاي حوزه خليج فارس بوده است.
وي كه از سوي رسانههاي كويت به "آقاي فيكس ايت" معروف است، پس از كسب چهار عنوان قهرماني ليگ به همراه باشگاه نه چندان معروف "كزما"، تيم ملي كويت را به دو عنوان قهرماني در مسابقات جام كشورهاي خليج فارس در سالهاي ۱۹۹۶و ۱۹۹۸رسانده است.
ماچالا افزود: ميخواهيم عملكرد خوبي در مسابقات جام خليج فارس داشته باشيم و معتقدم با كمي شانس ميتوانيم تا قهرماني پيش برويم. قصد دارم تا پايان قراردادم در تيم ملي عمان بمانم.
اين مربي ادامه داد: هر دو طرف از نتايج تيم ملي راضي هستند و هيچ چيزي نميتواند ما را از هدفمان دور كند.
ماچالا پيش از اين نيز در سال ۱۹۹۴تيم ملي عمان را به عنوان نايب قهرماني در مسابقات جام خليج فارس در دوحه رسانده بود.
در فينال آن رقابتها تيم كشور ميزبان يعني قطر، پس از رقابتي تنگاتنگ با پيروزي در ضربات پنالتي به قهرماني رسيد.