تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 3347 اولاول ... 23463468472473073173273373473573673773874478483412341734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
    حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
    همین درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام-میخواستم بپرسم این بسته تشویقی یک ماهه 2 تا 8 صبح که شبانه هست فقط مخصوص سیم کارتهای اعتباری است؟ یعنی روی سیم کارتهای دائمی آی سیم قابل اجرا نمی باشد؟تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
    حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
    همین درسته ؟
    بله دوست عزیز درسته.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

4. 2 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :

این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:

قابلیت تمدید بسته:
    اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

دقت کنید ایرانسل چقد زرنگه این جمله قرمز رو تا چند وقت پیش نزاشته بود جدیدا اضافه کرده صداشم در نمیاره که ملت حواسشون نباشه کلی ضرر کنن
    واقعا خیلی حروم خورن

6. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :

این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:

قابلیت تمدید بسته:
    اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخر صفحه رو بخوت تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن
    بسته های بلند مدت دقیقا یعنی چی؟ اون گاوی که اون متن رو نوشته زورش اومد تعریف بلندمدت رو هم قید کنه تا کاربری که بسته ی یکماهه یا سه ماهه خریده یکوقت هول نکنه و تکلیف خودش رو بدونه؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

داداش شما تو دولت کاره ای هستی یا از دولت حقوق مگیری
    آخه تا کسی میاد انتقادی میکنه به دولت سریع بهش برچسب دلواپس میزنی
    چرا نمیخواید قبول کنید این دولت گند زد به اینترنت هم نا محدود ها رو حذف کرد و هم شبانه رو
    تازگی هم که قراره کاربرا اینترنت شناسنامه دار بشند با فیلترینگ هوشمند

تنها کار مثبتش همین 3g بود که اون هم مهلت رایتل تموم شد و ربطی به این دولت نداشت هر دولتی هم بود باید مجوز میداد

=============

کسی 4g رو تو قم تست کرده؟؟
    مگه الان تغییر کرده دولت عوض شده نفت بشکه 50 تومن رسوندن شاهکار ؟! دلار 3500 تومن رسوندن شاهکار ؟! افتضاح کرسنت شاهکار؟
    کدوم دولت برای مردم دلسوزی کردن هر کی اومده گند زده دستشو کرده تو جیب مردم ؟! موقع جواب میشه میگن مقصر دولت قبلی اینکه نشد حرف ؟!
    مملکت از ریشه بن خراب
    جوری حرف نزنید بگم باج بگیر دولت خواستی هستین یا دولت ارث باباتون
    تعصب حدی داره

کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود

یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
    یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
    کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
    واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
    راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.

مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .

نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .
    Last edited by vahooli; 21-12-2014 at 11:13.

9. 9 کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود

یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
    یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
    کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
    واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
    راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.

مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .

نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .
    دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)
    اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا HTTPS از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB

11. 3 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعرفه مصرف آزاد اینترنت از 1دی93 برای مشترکین اعتباری 0.75ریال و برای مشترکین دائمی 0.5ریال محاسبه خواهد شد.

13. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده

ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
    شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر

وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
    ما در اردیبهشت 92
    رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....

17. این کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •