دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
همین درسته ؟
دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
همین درسته ؟
سلام-میخواستم بپرسم این بسته تشویقی یک ماهه 2 تا 8 صبح که شبانه هست فقط مخصوص سیم کارتهای اعتباری است؟ یعنی روی سیم کارتهای دائمی آی سیم قابل اجرا نمی باشد؟تشکر
بله دوست عزیز درسته.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دقت کنید ایرانسل چقد زرنگه این جمله قرمز رو تا چند وقت پیش نزاشته بود جدیدا اضافه کرده صداشم در نمیاره که ملت حواسشون نباشه کلی ضرر کنن
واقعا خیلی حروم خورن
بسته های بلند مدت دقیقا یعنی چی؟ اون گاوی که اون متن رو نوشته زورش اومد تعریف بلندمدت رو هم قید کنه تا کاربری که بسته ی یکماهه یا سه ماهه خریده یکوقت هول نکنه و تکلیف خودش رو بدونه؟
کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود
یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.
مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .
نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .
Last edited by vahooli; 21-12-2014 at 11:13.
دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)
اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا HTTPS از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB
تعرفه مصرف آزاد اینترنت از 1دی93 برای مشترکین اعتباری 0.75ریال و برای مشترکین دائمی 0.5ریال محاسبه خواهد شد.
وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده
ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر
وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
ما در اردیبهشت 92
رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)