تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 752 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر از توجهتون
    خدمت rave-87 عزیز

بله این رو قبلا دیده بودم ولی ارزش این قیمتی که روش گذاشتن رو نداره چون اولا از سری سفارشی he90 نیست و مدل معمولی اون هست و با توجه به اینکه فقط یک عکس اون هم با کیفیت خوب قرار نداده احتمالا بعد از خرید باید کلی هزینه بهینه سازی هم پرداخت بشه.تو سایت head-fi هدفونهای مشابه همین وضعیت رو با قیمتهای حدود 14000 دلار اونهم بشرط برگشت تا دو هفته که همین شرایط باعث میشه اطمینان بیشتری از خرید هدفون داشته باشیم در صورتی که همین شخص تو ebay فقط یک عکس بی کیفیت و بدون هیچ گونه توضیحاتی از شرایط هدفون که پدهاش در چه وضعیتی هستن و نیاز به تعویض لامپ داره یا نه و کابلش در چه وضعیتی هست و ایا جکهای لامپها سالم هستم یا نه و حتی میتونست چند تا فیلم هم ازش قرار بده و حد اقل دو روز برای تست این محصول فرصت بده .احتمالا اگه به مرحله پیشنهاد قیمت برسه با 14000 دلار هم راضی خواهد شد چون کسانی که بدنبال این هدفون هستن حتما اطلاعات کافی در باره اون دارن و قبلا تحقیقات لازم رو انجام دادن و به قیمتهای فروش کاملا اگاهی دارن مگه یک نفر ناشی و بیخبر از همه چیز بیاد 31 هزار دلار چشم و گوش بسته به این هدفون بده.
    حتی اگه یادتون باشه قبلا یه پیغام بمن داده بودین در باره فروش he60 بدون امپ که 1600 دلار قیمت زده بود که بعد از تحقیقاتی همین اhe60 رو بهمراه امپ در بهترین شرایط به قیمت 1500 دلار هم پیدا کردم که خیلی زود بفروش رفت (حدود چند ساعت بعد از قرار دادن پست) یه شخصی هم he60 رو میخواست با دوربین canon eos 5d تعویض کنه.البته همون موقع با چند نفر که این هدفون رو داشتن و البته خریدار همین هدفون صحبتی داشتم در باره کیفیتش و مقایسش با هدفونهای دیگه که میگفتن تقریبا با hd800 یک نوع صدا داره و بیشتر پیشنهاد میدادن اگه الکترواستاتیک میخوام بهتره stax omega 2 رو تهیه کنم تا احساس تفاوت محسوس با hd800 رو برام داشته باشه .(که فعلا اصلا دوست ندارم وارد قضیه stax بشم) .و جالب تر اینکه وقتی بدنبال تفاوت he90 و he60 بودم اولا که کلا مقایسه ای بین این دو نشده حتی با اینکه he60 رو baby orpheus میگن ولی چند جا خوندم که اختلاف صدای این دو هدفون 95% هست .یعنی 95% صدای he90 بهتر از he60 هست .حالا من اماتور بتونم 50% این تفاوت رو احساس کنم و با توجه به اینکه صدای he60 و hd800 تقریبا برابر هستن و تجربه ای که از صدای hd800 دارم بخوام تصوری از صدای he90 بدست بیارم .................................................. .....................
    در هر صورت گوش دادن به موسیقی با he90 مسلما تجربه بسیار جالبی خواهد و البته گرون قیمت که بغیر از هزینه بالای هدفون و امپ نیاز به یک سورس پلیر قوی انالوگ بهمراه دیسکهای مخصوص اورجینال با قیمتهای بالا (که مسلما اهنگهای مورد علاقه ما تو این دیسکها نخواهند بود) و بسیاری از هزینه های دیگه که بعدا نیاز به صرفشون خواهیم بود تا بتونیم صدای orpheus رو بشخصه تجربه کنیم.
    و نکته جالبی که بهش برخوردم با اینکه بیش از 30 سال از ساخت این هدفون میگذره و با پیشرفت قوی تکنولوژِی چرا الان نمیتونن حتی عین همین هدفون رو دوباره بسازن (چون قبلا تو سایت luxury خوندم که سنهایزر هدفونی رو بصورت سفارشی برای شخصی در امریکا طراحی کرده که قیمت نهایی اون حدود 100 هزار دلار شده بود که اگه صدایی بهتر از orpheus داشت حتما عنوان میشد.یعنی با صرف این همه هزینه نمیتونن کپی همون قبلی رو هم درست کنن؟)حتی شرکت stax با ساخت بهترین هدفونش بنام 009 که عنوان شده غرور تکنولوژی ژاپن هست و با بهترین مواد و مهندسی جدید طراحی شده حتی نمیتونه با محصول 30 سال پیش تو یک سطح قرار بگیره چه برسه به مقایسه.
    امیدوارم تکنولوژی ساخت هدفون هم مثل بقیه موارد پیشرفت کنه تا همه راحت بتونیم صدای orphrus رو تجربه کنیم .(حتی شده ساخت چینش رو)
    راستش جنبۀ شوخی داشت بیشتر

ولی حالا یکسری شفاف سازی بکنم

در مورد عکس که طرف آدرس گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونین عکس هاش رو ببینین
    که کنار عکس هاش نام کاربری توی ebay رو میتونین ببینین

در مورد قیمت؛ مثل اینکه تا سال 95 که تولید میشده ( احتمالاً آخرین سای تولید) قیمت هر دوتاشون روی هم $12,900 بوده

ولی با همون قیمت هم ارزش نداره
    اینجا میتونه دید جالبی بده برای کسی که این ها رو دنبال می کنه

ولی همون ریویوی
    رو نگاه بندازین متوجه میشین که کاستی های جالب توجهی مخصوصاً توی بیس داره
    در مورد اینکه 95 درصد برتر از he60 هست که کاملاً یک حرف دور از واقعیته و کاملاً ناشیانست.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همون طور که گفتم من تفاوتی بینشون ندیدم ولی s5 رو من اخرین بار 150 قیمت داشتم و s4 رو 110.یعنی الان s5 رو با قیمت 115 واقعا مناسب میگن حتی قیمت دلاریش هم اینقدر نیست و اصلا درنگ نکنین.
    موفق باشین.

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر
    درسته من توجه نکرده بودم در باره عکسهاش تو فلیکر.
    متاسفانه من که تا بحال هنوز نتونستم حتی یک هدفون الکترو استاتیک رو تست کنم چه برسه به orpheus .و تمامی اطلاعاتی که در بارش دارم رو از سایتها و نظرات کاربرهاش نقل قول کردم.
    در مورد بیس he90 هم خوب بله کلا هدفونهای الکترواستاتیک در این ضمینه ضعیف هستن و اون هم دلایل خاص خودش رو داره مثل open بودن هدفونهاش و اینکه کلا تو فرکانسهای پایین ضعیف هستن بخاطر سیستم ساختاریشون و بالعکس نقطه قوتشون در مید و های هست و با توجه به سرعت پاسخ دهی فرکانسیشون صدایی بسیار طبیعی و live رو بوجود میارن.

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر
    درسته من توجه نکرده بودم در باره عکسهاش تو فلیکر.
    متاسفانه من که تا بحال هنوز نتونستم حتی یک هدفون الکترو استاتیک رو تست کنم چه برسه به orpheus .و تمامی اطلاعاتی که در بارش دارم رو از سایتها و نظرات کاربرهاش نقل قول کردم.
    در مورد بیس he90 هم خوب بله کلا هدفونهای الکترواستاتیک در این ضمینه ضعیف هستن و اون هم دلایل خاص خودش رو داره مثل open بودن هدفونهاش و اینکه کلا تو فرکانسهای پایین ضعیف هستن بخاطر سیستم ساختاریشون و بالعکس نقطه قوتشون در مید و های هست و با توجه به سرعت پاسخ دهی فرکانسیشون صدایی بسیار طبیعی و live رو بوجود میارن.
    اون جمله که گفتین he90 95 درصد از he60 برتره رو پس از این کاربر متوجه شدین؟
    It pops up every so often here and on eBay.
    I'd recommend the HE60 as it's at least 95% of the HE90 and will cost a fraction of same.
    Bryan
    این داره میگه he60 به میزان 95 درصد کاری که he90 میکنه رو انجام میده؛ یعنی he90 حدود 5 درصد برتر از he60 هست
    در مورد خواص ذاتی هدفون های الکترواستاتیک خب بله
    قبلاً صحبت کردیم :
    forum.p30world.com/showpost.php?p=6965679&postcount=6844

ولی توی این مورد خاص، ضعف توی فرکانس پایین فقط به خاطر الکتروستاتیک بودن نیست؛ همونطور که مثلاً در مورد sr009 کسی با این شدت این حرف رو نمیزنه
    مسلماً حتی فکر کردن در این حدود ها نیازمند داشتن اطلاعات خیلی زیاد، نه فقط از لحاظ علمی، بلکه در مورد انواع رقبا و ترکیبات احتمالی و خوندن ریویو های فراوانه و چونکه من به شخصه حالا حالا ها نیاز به این ها ندارم؛ پس بیخیالشونم و نظر دقیق هم نمی تونم بدم
    Last edited by rave-87; 22-05-2012 at 13:49.

8. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    نه این شخص که این رو گفته
    It pops up every so often here and on eBay.
    I'd recommend the HE60 as it's at least 95% of the HE90 and will cost a fraction of same.
    Bryan
    خودش قبلا تو اون بحث compare این دو هدفون بود و چون خودش he60 داشت تو بحث فقط هدفون خودش رو نظر میداد در صورتی که اصلا صدای he90 رو نشنیده بود .تو پستهای دیگه هم همش همین رو میگه که از لحاظ ارزشی و استفاده این دو مدل یکی هستن که یک نفری که جای دیگه عنوان کرده بود که he90 از لحاظ حجم و وسعت صدا 95% از he60 بازتر و عمیقتر هست که این اقا الان همه جا عنوان میکنه یکی هستن.
    در مورد stax ها نظرات ضد و نقیض زیادی هست که تو هر سایت و هر گفتگویی بنوعی ازشون تعریف و نقد شده که بهمین خاطر نمیخوام فعلا از بین اینها مدلی انتخاب کنم.مگر اینکه موقعیتی باشه که بشه تستشون کرد یا حد اقل با یکی دو مدل دیگه مقایسهای کرد.
    من هم فعلا هیچ نظری نمیتونم درباره الکترواستاتیکها بدم ولی بنظر من بهترین هدفونها با طبیعی ترین صدا ها هستن که واقعا ارزشش رو داره که موسیقیهامون رو با صدای بهتری گوش بدیم.

10. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از طرفی بگم که خودم هنوز بعضی مسایل توی اینجا گنگه؛ مثلاً همۀ نمودار هایی که برای پاسخ دهی فرکانسی هدفون هست، یک محورش فرکانس و محور عمودی بلندی صدایی بر حسب دسی بل هست و با دستگاه انجام می گیره (مثلاً تکنیک hrtf ) منطقاً باید این ملاحظات رو در نظر بگیرن ولی اگر spl رو در نظر بگیرن ....
    برای مثال من رفتم شکل زیرو از headroom برای m50 گرفتم.

همینطور نشون میده هر چقدر ما به سمت صداهای بالا میریم هدفون اونها رو با دسی بل منفی آمپلیتود میکنه یعنی صدا از سیگنالی که توی هدفون میاد به مراتب ضعیف تر خواهد بود.
    پس با توجه به همون مطالبی که خودتون در مورد اینکه گوش به فرکانسهای بالا حساستره گذاشتین.
    میتونیم نتیجه بگیریم هدفون با این کارش سعی داره صدایی یکنواخت به ما بده.

12. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای مثال من رفتم شکل زیرو از headroom برای m50 گرفتم.

همینطور نشون میده هر چقدر ما به سمت صداهای بالا میریم هدفون اونها رو با دسی بل منفی آمپلیتود میکنه یعنی صدا از سیگنالی که توی هدفون میاد به مراتب ضعیف تر خواهد بود.
    پس با توجه به همون مطالبی که خودتون در مورد اینکه گوش به فرکانسهای بالا حساستره گذاشتین.
    میتونیم نتیجه بگیریم هدفون با این کارش سعی داره صدایی یکنواخت به ما بده.
    یک بی دقتی انجام دادین
    اینطور که میگین نیست
    این جمله که گفتم رو دقت کنین:

ویرایش سوم:
    راستش من مقداری سرچ کردم؛ ولی فقط این رو پیدا کردم که وقتی می خوان FR curve رو بدن، برای کالیبره (تنظیم) کردن دستگاشون حتماً از آخرین نمودار کانتور های بلندی صدا استفاده می کنن.
    این یعنی اینکه اگر پاسخ فرکانسی خط صاف باشه؛ اونوقت میشه گفت که شرکت سازندۀ هدفون اون کانتور های یکسان شنوایی رو در نظر گرفته و تونسته توی عمل کامل به اجرا در بیارشون.

توی نمودارهای FR curve که شرکت ها میزارن، محور عمودی spl نیست
    و خودشون موقع تست هدفون آخرین نمودار کانتورهای یکسان شنوایی رو به دستگاه میدن و با در نظر گرفتن اون ها دستگاه بلندی صدا رو بر حسب دسی بل میده
    وگرنه شما دقت گن که اونوقت همۀ این نمودار های FR کاملاً بیفایده میشد و هرکی که نمودار FR میزاشت؛ باید یدونه نمودار کانتورهای بلندی یکسان هم میزاشت تا روی هم رفته خواننده درک درستی میداشت

14. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه توضیح کوچولو:
    در اغلب نمودراهایی دوبعدی (گراف) که از پاسخ فرکانسی یک هدفون گرفته میشه به هیچ چارت یا جدول دیگه ای استناد نمیشه و اون گراف یا نمودار دقیقآ مساوی با پاسخ فرکانسی همون هدفون البته در شرایط آزمایشگاه هست فقط نکته مهم اینه که در این جور تست ها که اغلب توی نت دیده میشه ما از سورس به هیچ عنوان اطلاعی نداریم حتی از پارامترهای تنظیم شده اونها مثل توان اعمال شده به هدفون و نوع آمپ بکار رفته برای تست و حتی از محل میکروفون های تست برروی ماکت اطلاعی نداریم هر چند که الان اوضاع خیلی فرق داره و دستگاههای آزمایشگاهی پیشرفت زیادی کردن ولی با توجه به قیمت بسیار بسیار بالای اونها (البته مدلهای ریفرنس یا مرجع) دستگاههای آزمایش خانگی هم نتایج سنجش قابل قبولی ارائه میکنن

اگه دقت کرده باشید ملاک سنجش همیشه اینه که پاسخی درسته که برروی خط فلت یا همون صفر دسی بل که معمولآ در وسط گراف ترسیم شده، باشه و این فقط زمانی اتفاق می افته که هدفون مورد نظر همه فرکانسها رو با یک دامنه و بدون کم و زیاد باز تولید کنه و نکته بعدی اینه که در این جور تست ها فقط یک فرکانس در آن واحد سنجش میشه و در واقعیتی که ما از هدفون استفاده میکنیم همزمان لیست بسیار بلند و بالایی از فرکانسها با درجه های متفاوت از نظر توان با هم در حال پخش شدن هستند و این مورد ممکنه دو هدفون با گرافهای بسیار نا هماهنگ رو با یک کیفیت در عمل نشون بده
    و نکته دیگه اینکه این تست ها اغلب با توان حداکثر به هدفون اعمال می شوند در حالیکه ممکنه ما هیچ وقت با اون توان از هدفون استفاده نکنیم چون باعث آسیب جدی به هدفون میشه و نکته آخری که الان حضور ذهن دارم اینکه این گراف ها تمامآ نشان دهنده رفتار هدفون به طور بسیار کلی هستند و برای شناسایی رفتار دقیق یا عکس العمل هدفون نیاز به چارتها یا گرافهای سه بعدی هست که در این گرافها هست که از هدفون اطلاعات بسیار بسیار بیشتری به دست میاد مثلآ در ولوم متوسط ممکنه چه فرکانسهایی نسبت به ولوم بالا دچار تغییر بشن و یا اینکه سرعت و دقت و کنترل درایورهای هدفون در ولوم های متفاوت به چه شکلی خواهد بود

مطلب زیاده و در فرصت های آینده همه رو میگم تا همه با هم یاد بگیریم هر آنچه که تجربه کردیم

شما هم موفق باشید.

16. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام اقا رضاي عزيزخوب هستين استاد؟چند وقت پيش با دوستان يه بحثي در باره بهترين حالت صداي پخش شده از هدفون داشتيم كه با توجه به مطالبي كه از شما ياد گرفته بودم بهترين صداي هدفون رو صدايي كه نزديك به خط فلت باشه عنوان كردم كه rave نظر متفاوتي داشت كه با تحقيقي كه كردم منطقي بود فرمايششون و بقيه دوستان هم نظراتي دادن .حالا ميخواستم نظر شما رو بدونم در حالت كلي (با توجه به كليه فركانسها بيس ،ميدو هاي)طبيعي ترين و خالص ترين صدا براي تمامي سبكها به چه صورتي هست؟البته ميدونم سوالم خيلي كلي هست ولي اگه ممكنه يه توضيحي در اين باره لطف كنين.تو تحقيقي كه كردم به نتايجي رسيدم ولي جهت اطمينان مزاحم شما شدم .تو اين مدت كه نبودين خيلي سوالها برامون پيش اومده ولي خوب با توجه به شرايط روحي شما صبر ميكنيم تا بعدها تو فرصتي مناسب تر بيشتر باهم تعامل فكري كنيم و از تجربياتتون بيشتر استفاده كنيم.با تشكر

18. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه توضیح کوچولو:
    در اغلب نمودراهایی دوبعدی (گراف) که از پاسخ فرکانسی یک هدفون گرفته میشه به هیچ چارت یا جدول دیگه ای استناد نمیشه و اون گراف یا نمودار دقیقآ مساوی با پاسخ فرکانسی همون هدفون البته در شرایط آزمایشگاه هست فقط نکته مهم اینه که در این جور تست ها که اغلب توی نت دیده میشه ما از سورس به هیچ عنوان اطلاعی نداریم حتی از پارامترهای تنظیم شده اونها مثل توان اعمال شده به هدفون و نوع آمپ بکار رفته برای تست و حتی از محل میکروفون های تست برروی ماکت اطلاعی نداریم هر چند که الان اوضاع خیلی فرق داره و دستگاههای آزمایشگاهی پیشرفت زیادی کردن ولی با توجه به قیمت بسیار بسیار بالای اونها (البته مدلهای ریفرنس یا مرجع) دستگاههای آزمایش خانگی هم نتایج سنجش قابل قبولی ارائه میکنن

اگه دقت کرده باشید ملاک سنجش همیشه اینه که پاسخی درسته که برروی خط فلت یا همون صفر دسی بل که معمولآ در وسط گراف ترسیم شده، باشه و این فقط زمانی اتفاق می افته که هدفون مورد نظر همه فرکانسها رو با یک دامنه و بدون کم و زیاد باز تولید کنه و نکته بعدی اینه که در این جور تست ها فقط یک فرکانس در آن واحد سنجش میشه و در واقعیتی که ما از هدفون استفاده میکنیم همزمان لیست بسیار بلند و بالایی از فرکانسها با درجه های متفاوت از نظر توان با هم در حال پخش شدن هستند و این مورد ممکنه دو هدفون با گرافهای بسیار نا هماهنگ رو با یک کیفیت در عمل نشون بده
    و نکته دیگه اینکه این تست ها اغلب با توان حداکثر به هدفون اعمال می شوند در حالیکه ممکنه ما هیچ وقت با اون توان از هدفون استفاده نکنیم چون باعث آسیب جدی به هدفون میشه و نکته آخری که الان حضور ذهن دارم اینکه این گراف ها تمامآ نشان دهنده رفتار هدفون به طور بسیار کلی هستند و برای شناسایی رفتار دقیق یا عکس العمل هدفون نیاز به چارتها یا گرافهای سه بعدی هست که در این گرافها هست که از هدفون اطلاعات بسیار بسیار بیشتری به دست میاد مثلآ در ولوم متوسط ممکنه چه فرکانسهایی نسبت به ولوم بالا دچار تغییر بشن و یا اینکه سرعت و دقت و کنترل درایورهای هدفون در ولوم های متفاوت به چه شکلی خواهد بود

مطلب زیاده و در فرصت های آینده همه رو میگم تا همه با هم یاد بگیریم هر آنچه که تجربه کردیم

شما هم موفق باشید.
    با سلام خدمت استاد گرامی آقا رضا که وجودشون برای ما مایه ی دلگرمیه
    در مورد نکته ی اولی که ذکر کردین
    صددر صد باید شرایط استاندارد آزمایشگاهی توی این موارد برای گرفتن تست اجرا بشه
    چون هرچه نتایج آزمایش یک سایت با سایت دیگری تفاوت داشته باشه موجب آمارهای غلط و در نتیجه خراب شدن اون سایت ها میشه
    در مورد نکته ی دوم که فرمودین
    با توجه به مطلبی که rave جان برامون در مورد حساسیت گوش انسان نسبت به فکانسهای مختلف برامون گذاشتن
    این طور نتیجه گیری میشه که اگه پاسخ فرکانسی روی خط فلت باشه
    درسته که همه ی فرکانسها با یک دامنه تولید میشن
    ولی این گوش ماست که فرکانسها رو به علت ساختمان فیزیکی گوش یکسان نمیشنوه
    در اغلب هدفونهای رده ی بالای بازار مشاهده میکنیم که در بازه ی 10 تا 1khz آمپلیتود مثبت داریم و از 1khz به بعد آمپلیتود منفی.
    در صورتی که به تایید همه ی متخصصان این هدفونها جوری طراحی شدند که بالانس کامل باشند
    در حقیت اگه خط فلت باشه گوش ما فرکانس های پایین رو کمتر و فرکانسهای بالا رو بیشتر میشنوه و احساس تیز بودن صدا دست میده
    برای مثال:

و سوال آخر اینکه آیا اگر ما با اکولایزر صدا روی خط فلت بیاریم آیا اصلا صدا برای ما جذاب خواهد بود؟
    و آیا ما حتما باید همون صدایی رو بشنویم که آهنگ ساز میخواد ما بشنویم؟
    نظر شخصی من اینه که با توجه به اینکه موسیقی یک هنر محسوب میشه صد در صد هر کس سلیقه ی خاص خودش رو برای گوش دادن و تغییر نت ها داره و هیچ تغییر برتر یا بهتری وجود نداره چون مجموع قضیه رو این میچرخه که سلیقه چی میگه.

20. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •