با سلام و تشکر از توجهتون
خدمت rave-87 عزیز
بله این رو قبلا دیده بودم ولی ارزش این قیمتی که روش گذاشتن رو نداره چون اولا از سری سفارشی he90 نیست و مدل معمولی اون هست و با توجه به اینکه فقط یک عکس اون هم با کیفیت خوب قرار نداده احتمالا بعد از خرید باید کلی هزینه بهینه سازی هم پرداخت بشه.تو سایت head-fi هدفونهای مشابه همین وضعیت رو با قیمتهای حدود 14000 دلار اونهم بشرط برگشت تا دو هفته که همین شرایط باعث میشه اطمینان بیشتری از خرید هدفون داشته باشیم در صورتی که همین شخص تو ebay فقط یک عکس بی کیفیت و بدون هیچ گونه توضیحاتی از شرایط هدفون که پدهاش در چه وضعیتی هستن و نیاز به تعویض لامپ داره یا نه و کابلش در چه وضعیتی هست و ایا جکهای لامپها سالم هستم یا نه و حتی میتونست چند تا فیلم هم ازش قرار بده و حد اقل دو روز برای تست این محصول فرصت بده .احتمالا اگه به مرحله پیشنهاد قیمت برسه با 14000 دلار هم راضی خواهد شد چون کسانی که بدنبال این هدفون هستن حتما اطلاعات کافی در باره اون دارن و قبلا تحقیقات لازم رو انجام دادن و به قیمتهای فروش کاملا اگاهی دارن مگه یک نفر ناشی و بیخبر از همه چیز بیاد 31 هزار دلار چشم و گوش بسته به این هدفون بده.
حتی اگه یادتون باشه قبلا یه پیغام بمن داده بودین در باره فروش he60 بدون امپ که 1600 دلار قیمت زده بود که بعد از تحقیقاتی همین اhe60 رو بهمراه امپ در بهترین شرایط به قیمت 1500 دلار هم پیدا کردم که خیلی زود بفروش رفت (حدود چند ساعت بعد از قرار دادن پست) یه شخصی هم he60 رو میخواست با دوربین canon eos 5d تعویض کنه.
.gif)
البته همون موقع با چند نفر که این هدفون رو داشتن و البته خریدار همین هدفون صحبتی داشتم در باره کیفیتش و مقایسش با هدفونهای دیگه که میگفتن تقریبا با hd800 یک نوع صدا داره و بیشتر پیشنهاد میدادن اگه الکترواستاتیک میخوام بهتره stax omega 2 رو تهیه کنم تا احساس تفاوت محسوس با hd800 رو برام داشته باشه .(که فعلا اصلا دوست ندارم وارد قضیه stax بشم) .و جالب تر اینکه وقتی بدنبال تفاوت he90 و he60 بودم اولا که کلا مقایسه ای بین این دو نشده حتی با اینکه he60 رو baby orpheus میگن ولی چند جا خوندم که اختلاف صدای این دو هدفون 95% هست .یعنی 95% صدای he90 بهتر از he60 هست .حالا من اماتور بتونم 50% این تفاوت رو احساس کنم و با توجه به اینکه صدای he60 و hd800 تقریبا برابر هستن و تجربه ای که از صدای hd800 دارم بخوام تصوری از صدای he90 بدست بیارم .................................................. .....................
.gif)
در هر صورت گوش دادن به موسیقی با he90 مسلما تجربه بسیار جالبی خواهد و البته گرون قیمت که بغیر از هزینه بالای هدفون و امپ نیاز به یک سورس پلیر قوی انالوگ بهمراه دیسکهای مخصوص اورجینال با قیمتهای بالا (که مسلما اهنگهای مورد علاقه ما تو این دیسکها نخواهند بود) و بسیاری از هزینه های دیگه که بعدا نیاز به صرفشون خواهیم بود تا بتونیم صدای orpheus رو بشخصه تجربه کنیم.
و نکته جالبی که بهش برخوردم با اینکه بیش از 30 سال از ساخت این هدفون میگذره و با پیشرفت قوی تکنولوژِی چرا الان نمیتونن حتی عین همین هدفون رو دوباره بسازن (چون قبلا تو سایت luxury خوندم که سنهایزر هدفونی رو بصورت سفارشی برای شخصی در امریکا طراحی کرده که قیمت نهایی اون حدود 100 هزار دلار شده بود که اگه صدایی بهتر از orpheus داشت حتما عنوان میشد.یعنی با صرف این همه هزینه نمیتونن کپی همون قبلی رو هم درست کنن؟)حتی شرکت stax با ساخت بهترین هدفونش بنام 009 که عنوان شده غرور تکنولوژی ژاپن هست و با بهترین مواد و مهندسی جدید طراحی شده حتی نمیتونه با محصول 30 سال پیش تو یک سطح قرار بگیره چه برسه به مقایسه.
امیدوارم تکنولوژی ساخت هدفون هم مثل بقیه موارد پیشرفت کنه تا همه راحت بتونیم صدای orphrus رو تجربه کنیم .(حتی شده ساخت چینش رو
.gif)
)