تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 734 از 870 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

اولا احترام خودت نگهدار دوم یه دیون یه کاری کرد حالا باید بگی هواداران
    غیرتی نشو حالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

13 نامه ای به امپراتور

آقاي افشين قطبي سلام.

راستش را بخواهيد اين نامه را از رو برايتان مي‌نويسم كه براي خيلي‌هاي ديگر نمي‌توانم نامه بنويسم وگرنه در چنين زمانه‌اي و با چنين حوادثي، آنهايي كه خيلي عشق فوتبال بودند هم ديگر حال و حوصله شما و قلعه‌نويي و مايلي كهن و استقلال و پرسپوليس و حتي تيم ملي را ديگر ندارند چه رسد به من كه اصولا نه اهل فوتبال بازي كردن هستم نه تماشاي فوتبال.

حتي آن‌قدر از مرحله پرت هستم كه تا همين اواخر فكر مي‌كردم لقب «امپراتور» را مخالفانتان به شما داده‌اند تا به طور تلويحي اعلام كنند شما خيلي مستبد و خودراي هستيد! بعدا فهميدم امپراتور شدن شما نوعي جايزه از طرف هوادارانتان بوده است.

امپراتورا،در لابه‌لاي اخبار سياسي و اجتماعي تند اين روزها متوجه شدم كه تيم ملي تحت مربيگري شما مالي نبوده و به مالي هم باخته، متاسفم. خبرها از بركناري شما هم حكايت دارند. باز هم متاسفم چون مي‌دانم تا اوضاع اين است در بر همين پاشنه خواهد چرخيد و تنها منفعتي كه بركناري شما خواهد داشت ضرري است كه به فدراسيون فوتبال براي پرداخت دستمزد سرمربي بعدي خواهد خورد.

فدراسيون فوتبال هم كه اين پول را از ارث پدري رئيس فدراسيون يا رئيس سازمان تربيت بدني پرداخت نمي‌كند، نهايتا از جيب مردمي مثل من برداشت مي‌كند كه تا شعاع 10 كيلومتري خانه‌شان يك ورزشگاه دولتي براي استفاده عموم وجود ندارد و تا زماني كه روساي سازمان‌هاي تربيتي بخواهند موفقيت‌هايشان را با تعداد مدال‌هاي طلا يا گل‌هاي زده به رخ مردم و مسئولان بكشند هيچگاه هم ورزشگاهي براي ما ساخته نخواهد شد.

افشين‌خان،اينهايي كه گفتم احتمالا براي آدم باديسيپلين و خارج نشيني مثل شما در حكم جوك است اما براي ما خاطره است. ما از اين جور خاطره‌هاي ورزشي زياد داريم. حتي همين خود من كه از فوتبال هيچي سرم نمي‌شود يادم مي‌آيد كه چطور جماعت فوتبال‌دوست علي دايي را تا حد يك قديس بالابردند و بعد از يكي دو تا حضور ضعيف او در بازي‌هاي جام جهاني، بهترين گلزن دنيا را چنان به زمين كوبيدند كه اگر حسين رضازاده هم بود استخوان‌هايش خرد مي‌شد. حسين رضازاده هم البته سرنوشت بهتري پيدا نكرد و بعد از حضور در يك تبليغ تلويزيوني براي يك مشاور املاك و همينطور شركت در ميتينگ‌هاي تبليغي سياسي به شدت منكوب شد. حالا اينها كه هردوتا ركورددار جهاني در زدن گل و بلند كردن وزنه هستند، شما كه چندان ركوردي نداريد و نهايت افتخاراتتان قهرمان ليگ شدن تيم پرسپوليس با اندكي مربيگري شماست؛ خودت قضاوت كن چه بلايي بايد به سرتان بيايد!

امپراتوركم،يك مقداري از اينها تقصير مردم ماست كه با يك كشمش گرمي‌شان مي‌شود و با يك مويز سردي‌شان ولي شايد همنشيني شما سه نفر با سياستمداران هم بي‌اثر نباشد.‌البته آدم تا وقتي كه برنده و قهرمان است مشكلي ندارد كه برود با خيلي‌ها فالوده بخورد اما وقتي آدم روي دور بدبازي كردن، دوپينگ، غيبت و باخت مي‌افتد آن مسائل هم مزيد بر علت مي‌شود كه چيزي از حيثيتش باقي نماند چه فوتباليست باشد چه وزنه‌بردار و چه سرمربي.

افشين‌جان،در چنين وضعيتي بدترين كار اين است كه آدم به جاي كنار كشيدن يا سكوت كردن يا عذرخواهي به دنبال توجيه، ارائه آمار غلط، تقصير را به گردن‌ ديگران انداختن،‌مظلوم‌نمايي و دادن وعده‌هاي ناشدني بيفتد. چنين كارهايي چه حاصل همنشيني با سياستمداران باشد و چه حاصل ابداع شخصي، نتيجه عكس مي‌دهد. به شما توصيه مي‌كنم گرد آنها نچرخيد. آنهايي كه چرخيدند پشيمانند.

منبع:تابناک

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

9

مگه استقلال اهواز خصوصی نیست؟
    اسماً آره ولی رسماً نه!!!
    اون جور خصوصی خیلی فرق داره با خصوصی سازی از نوع خود گول زنی!...
    مثلا ما می تونیم بگیم که مالک استیل شخص هدایتی هست. حالا معادل اون در استقلال کیه؟! مگه استقلال اهواز به طور مطلق مال یه فرد خاص هست؟ (تا اونجایی که می دونم نیست ولی اگه هست بگین خب بدونم؛ شایدم باشه چون دقیق مطمئن نیستم)

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

جالب میشه اگه بازیش واقعا خوب باشه و جالب تر میشه اگه فرضاً برای یه بازی دوستانه هم که شده شمس به تیم ملی فوتسال دعوتش کنه!!!

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

اتفاقا من بازیش و دیدم بازیکن خیلی خیلی خوبی نیست اما شعور فوتبالش خوبه و فکر کنم موفق بشه

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

جالب میشه اگه بازیش واقعا خوب باشه و جالب تر میشه اگه فرضاً برای یه بازی دوستانه هم که شده شمس به تیم ملی فوتسال دعوتش کنه!!!
    آره جالب میشه !

ولی از شمس بعیده !!!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض رباط صليبي، كابوس استقلال

جباري: متخصصان سري دوزي مي‌كنند

درست در روزهايي كه هواداران استقلال منتظر پايان دوران مصدوميت مجتبي جباري و بازگشت او به ميادين بودند، خبر پارگي رباط صليبي اميد روانخواه منتشر شد تا استقلال سنت درگيري هميشگي با اين مصدوميت قديمي را ترك نكرده باشد. بسياري بر اين عقيده‌اند كه جباري هم مثل روانخواه مدت كوتاهي پس از بازگشت به سرنوشتي مشابه دچار خواهد شد. جباري اين احتمال را رد نمي‌كند و درباره روند بهبودي‌اش مي‌گويد: «وقتي يك فوتباليست امكانات لازم را براي پشت‌سر گذاشتن دوران مصدوميت ندارد طبيعي است كه احتمال آسيب‌ديدگي بالا مي‌رود. در ايران امكانات قوي نيست و شما شايد در مطب يك پزشك يا متخصص افراد زيادي را از جوان تا پيرمرد ببينيد كه حتي ورزشكار نيستند ولي براي رفع بيماري يا مصدوميت خود به آنجا مي‌آيند. با اين شرايط آن پزشك وقت كمتري دارد تا به مصدوميت ورزشكاران رسيدگي كند. من فكر مي‌كنم در ايران بيشتر متخصصان دنبال درآمدزايي هستند و مطب‌ها از حضور افراد مختلف در آستانه انفجار است. به قول يكي از دوستانم پزشكان و متخصصان در مطب‌هايشان سري‌دوزي مي‌كنند و هيچ وقت نشده كه يك پزشك در روز فقط تعداد محدودي از بيماران را بپذيرد.» وضعيت فعلي باعث شده اكثر بازيكناني كه با پارگي رباط صليبي مواجه مي‌شوند به فكر سفر به خارج از كشور بيفتند. چه آنكه امثال محسن خليلي و ميثاق معمارزاده در آلمان عمل جراحي انجام دادند و پس از بازگشت با مشكل تجديد مصدوميت مواجه نشدند.جباري مي‌گويد: «شايد براي ادامه روند درمان به اتريش بروم. من به عنوان يك بازيكن حاضرم رقم قراردادم كمتر شود ولي امكانات بيشتري در اختيارم باشد.»

منبع: قطره

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض زمان ديدارهاي پرسپوليس و استقلال تغيير كرد

سازمان ليگ زمان برگزاري ديدار پيكان قزوين و پرسپوليس و ديدار استقلال تهران با ابومسلم مشهد را تغيير داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، از مسابقات هفته بيست و پنجم ليگ برتر امروز پنج شنبه شش بازي و روز جمعه دو بازي انجام خواهد شد.
    زمان ديدار استقلال برابر ابومسلم در تهران و پرسپوليس برابر پيكان در قزوين كه فردا برگزار مي شود، تغيير كرد.
    زمان ديدار پرسپوليس و پيكان از ساعت 13:45 به 14 و ديدار تيم هاي استقلال و ابومسلم مشهد از ساعت 15:45 به 16:55 تغيير يافت.

منبع: فارس

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض استیلی استعفا کرد

استیلی سر مربی استیل اذین علی رغم پیروزی در دیدار امروز این تیم از سمت خود استعفا کرد.
    وی گفت:دراین مدتی که سرمربی گری استیل اذین را بر عهده داشتم فشار زیادی به من وخانواده ام وارد شده است,تصمیم گرفتم از این سمت استعفا کنم.
    (از رادیو شنیدم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض استيلي از سرمربيگري استيل‌آذين استعفا كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استيل‌آذين از سمت خود استعفا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل مقاومت سپاسي در نشست خبري از سمت خود در تيم استيل آذين استعفا كرد.
    وي در نشست خبري اعلام كرد به دليل فشاري كه روي او و خانواده اش بوده چنين تصميمي را گرفته و ديگر نمي تواند در خدمت استيل آذين باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •