تکراری شده، اما من باب اطلاع: طلایی بازم 90.![]()
تکراری شده، اما من باب اطلاع: طلایی بازم 90.![]()
دیشبم که راس ساعت سه که قطع شده تا صبح دوباره نتونسته وصل بشه. همش 640MB ترافیک داشتم. اینکه راس ساعت قطع شده خیلی خیلی مشکوکه، احتمالا عمدیه. (کلا تایم رایگانن قطعی زیاد داره)
Last edited by AliTavakoli7; 15-11-2013 at 08:42.
اون اصرار و اسرار که گفتم مزاح کردم دوست عزیز![]()
بله متاسفانه سرعت من و اکثر دوستان دیگه هم چند هفتست که روی ۹۰ ه اما یکی رو میشناسم تو مرکز انقلاب نقره ای داره سرعتش ۱۳۰ از همه سرورا ( خارجی + داخلی) اینا همه مثال نقضن که این مخابرات کلا همه چیش عجیب غریبه
باز طرف ۲مگ طلایی داره سرعتش ۹۰ ه
ما یه دوستی داشتیم قدیم تو پشتیبانی مخابرات بود میگفت اینا اینقد سیستماشون مشکل و باگ داره که حتی خودشونم درمونده شدن !
اقا برید خدا رو شکر کنید شانستون گرفته شبانتون رو 90 هست. کاش سرعت ما هم رو 90 بود لااقل.
چند شبه که سرعت زیر 10 کیلوبایت هست!!! (نقره ای)
یاد اون روزهایی که شبانه با 200 دانلود میکردم بخیر.
نتیجه این ها چیه ؟خیلی سادست عدم توانایی مخابرات در کنترل طرح ها! خب شماها ک نمتونین مدیریت کنین بیخود میکنین این همه طرح بیخود میزارین! سامانشون ک خیلی بونجوله رو عوض نکردین ک علتشم مشخصه ضمنا شنبه هم میادو میره هفته دیگه هم میاد و میره ولی سرعتتون همچنان همینجوری میمونه این - و اینم *نشون ببینید کی گفتم چاده کار مشخصه یک دعوا حظوری دیگه مشکل رد حل کنبم
سلا دوستان چرا محدویت زمانی طرح منکه 256 کمپین یکساله بود و تا تاریخ 93/3/2 اعتبار داشت الان شده تا تاریخ 92/9/3 دوستان من 15 گیگ شارژ دارم استفاده کنم یا نه بذارم باشه
خواهش میکنم جواب بدید موندم چیکار کنم برای همه دوستان اینجوریه
دزدیه دیگه شاخو دم نداره ک!!
ای بابا سر کاری بود
Last edited by n shh; 15-11-2013 at 13:59.
ای بابا شما ها برای سرعت شبانه جونه میزنید؟ من حتی سرعت روزانه ام افتضاح شده هر دو تا سایت یکیش قطه میشه و ping رفته بالای 200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)